Otazka do plena. Kolko vam zhruba vydrzia klzne puzdra a reducery na tlmicoch Fox? Uz ma to stve, pretoze za sezonu uz budem musiet vymenit druhykrat (naj. 8600 km).
zdravím mám sistém s tými al reducermi delenými ich dlžka je 22,00mm osku 8mm a puzdro co je nalisovane v oku tlmici mam 12mm , chcel by som si objednat totohttp://www.spoke-store.sk/fox-m8-mounting-hardware/ alebo ale nikde som nenašiel rozmeri také aké potrebujem keby nahodou poznáte nieaké shopi z takymito puzdrami alebo by ste nasli tieto rozmeri aké potrebujem posli tie mi prosím vas link
prosím o pomoc: kde sa dá zohnať oska do zadného tlmiča,; na jednej strane má skrutku, ktorá sa do nej naskrutkuje a z oboch strán sú imbusy? Vymenil som klzné púzdro, čap s príslušenstvom mám od TF Tuned, ale vôľa je medzi čapom a touto oskou. Skúšal som aj iné čapy resp. reducery, dokonca aj novinku od Foxu pre rok 2013 a tá vôľa je tam.
Čap mám M8x30, presnú dĺžku osky musím premerať.
Ako poslednú možnosť vidím nejakého dobrého sústružníka, ktorého nepoznám
prosím o pomoc: kde sa dá zohnať oska do zadného tlmiča,; na jednej strane má skrutku, ktorá sa do nej naskrutkuje a z oboch strán sú imbusy? Vymenil som klzné púzdro, čap s príslušenstvom mám od TF Tuned, ale vôľa je medzi čapom a touto oskou. Skúšal som aj iné čapy resp. reducery, dokonca aj novinku od Foxu pre rok 2013 a tá vôľa je tam.
radovan192 tá vôľa nieje podstatná, reducery držia v ráme svojou bočnou plochou, skrutka pritláča rám o reducery...........
keď skrutku utiahneš, nebudeš o tej vôli ani tušiť
Ja?No! - ta vola tam zial je, kamarat ma strojarsku firmu, uplne som nanho zabudol, pevne verim. ze mi to vyrobi na mieru a bude. Ta oska je nezodrana ma presne 8mm + nejaka stotina naviac vo vsetkych miestach. Problemovy je vnutorny otvor capu (to mam 2 nove! jeden novinka od foxu, druhy rock shox) ostane je vsetko bez vole. Ved uvidime
Vie niekto kde by som mohol nájsť náhradné skrutky M6 na uchytenie tlmica na mojom sparku? Je to taka skrutka so zavitom len na konci. Meral som priemer a zistil som ze namiesto 6mm má 5,7 a už to má značnú vôlu. Dá sa to kúpiť alebo to treba dať vyrobiť? Prípadne aj kde by mi to vyrobili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dakujem
Čap mám M8x30, presnú dĺžku osky musím premerať.
Ako poslednú možnosť vidím nejakého dobrého sústružníka, ktorého nepoznám
Ja ako prvu a jedinu. Naco tolko pokusov, ked sustruznik to zvladne hned?
radovan192 tá vôľa nieje podstatná, reducery držia v ráme svojou bočnou plochou, skrutka pritláča rám o reducery...........
keď skrutku utiahneš, nebudeš o tej vôli ani tušiť
http://www.ebay.com/itm/RockShox-8-x-21-8mm-Mount-Hardware-1-2-x-1-2-shocks-/380757223089?pt=US_Forks&hash=item58a6e626b1
Pasuju aj na Fox. Na Floate mam pri komore nove 5 dielne Fox puzdra s na opacnej strane tieto Rock Shox. Obidve zatial tutti frutti