ja ich viem zohnat asi za 35e . pre istotu prikladam aj fotku. a ak stacia na tatranske jazdenie v zime, tak v BA musia stacit duplom... samozrejme, nie je to full windstopper, ale full windstopper sa na cyklo gatiach nerobi z jednoducheho dovodu ze je to zbytocne, nakolko k tepelnemu uniku dochadza najviac v prednej casti dielu. samozrejme, mozes si kupit full windstopper, ale spotis sa v nich ako kon .
pod tym mam do -10C (minulej zimy bolo mozno 2x) len kratke spodne pradlo...skratka v zime musis jazdit (aj ked pomaly) a nie postavat. ak stojis, je ti zima...
pekny den
zakladatel chcel podla prispevkov zateplene gate na behanie v zime...
to podla mna samozrejme vylucuje capaky s trakmi... ak v nich behas, tak si s tebou pridem zabehat 10km [ty samozrejme v capakoch].
no bez cyklovlozky chcem preto, lebo to chcem aj na behanie v zime
Ja v zime aj bajkujem aj beham (minimalne 10 rokov),takze myslim, ze nejake skusenosti mam. Na zimu mam 2x capaky s trakmi a 3x nohavice bez zvyseneho chrbatu a trakov (jedny bez cyklovlozky). Capaky pouzivam z nich najmenej, je mi v nich teplo. A to si myslim v tatrach je chladnejsie ako u Vas na dolniakoch, samozrejme, zasa je tu nizsia vlhkost, co moze byt o mnoho horsie ako teplota. Samozrejme, ak ma niekto citlivy chrbat na chlad, tak capaky su prenho mozno lepsie, ale IMHO rychlejsie sa v oblasti chrbatu spoti (nakolko tam uz windstopper nie je), prefukne ho a nazdar...
takze sumarum: za 40e tu mas bezecke crafty s prednou membranou (WS), bez vlozky a trakov. Ak chces vlozku, traky, pripadne mas citlivy chrbat alebo stale jazdis cestu... tak sa poobzeraj po klasickych cyklocapakoch s membranou. Cena kvalitnych okolo 100e, vypredaje sa daju aj nizsie (minulorocny model, atd.). cyklocapaky ale na beh nepouzijes ...
Posad babenku pri -5C na bika ... ...asi to budem vekom...
Keď nepatríš medzi puberťákov, tak by si mohol vedieť, že býk je vybrané slovo a píše sa s ypsilonom!
Tiež mám rád svoje kolená a obdivujem junáčikov, ktorý pri teplotách 15 a pár menej jazdia v kraťasoch. Ale na -5 mi stačia čapáky a červená emulzia, maximálne plus návleky na kolená - tzv. kolenačky.
sorry, ale craft obchod ti google zobrazi ako prvy link (vavrys.cz/sk). samozrejme, kto nehlada nenajde, ale vyhovarat sa na to ze sme poradili neskoro je unfair.
sorry, ale craft obchod ti google zobrazi ako prvy link (vavrys.cz/sk). samozrejme, kto nehlada nenajde, ale vyhovarat sa na to ze sme poradili neskoro je unfair.
Active Courier je zamerany viac na rekreacne pouzivanie, tzn su asi trochu teplejsie ako model PERFORMANCE, ale spracovanie je jednoduchsie. Neviem to vsak posudit, v ruke som ich nemal. Asi rozhodujuce bude, odkial si a ako ich chces pouzivat. A ako si chopny tolerovat chlad . Velky rozdiel oproti STORMu nebude, ale ak chces kupovat porovnatelne treba zobrat new storm a tam uz je cena okolo 65e.
zla otazka... ktora membrana viac vyhovuje tvojmu pouzitiu a tvori s vyrobkom spravnu kombinaciu, aj penaznu. Windstopper je znama znacka, windshield je asi lepsi pomer cena/vykon, ale hodnotit si nedovolim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.craft.sk/index.php?section=eshop&subsection=view&prod=craft&prod_match=192335&sub_prod=x-c_w
ja ich viem zohnat asi za 35e
pod tym mam do -10C (minulej zimy bolo mozno 2x) len kratke spodne pradlo...skratka v zime musis jazdit (aj ked pomaly) a nie postavat. ak stojis, je ti zima...
pekny den
http://www.gorebikewear.de/remote/Satellite/MenTights?new_activity=Road
zakladatel chcel podla prispevkov zateplene gate na behanie v zime...
to podla mna samozrejme vylucuje capaky s trakmi... ak v nich behas, tak si s tebou pridem zabehat 10km [ty samozrejme v capakoch].
Ja v zime aj bajkujem aj beham (minimalne 10 rokov),takze myslim, ze nejake skusenosti mam. Na zimu mam 2x capaky s trakmi a 3x nohavice bez zvyseneho chrbatu a trakov (jedny bez cyklovlozky). Capaky pouzivam z nich najmenej, je mi v nich teplo. A to si myslim v tatrach je chladnejsie ako u Vas na dolniakoch, samozrejme, zasa je tu nizsia vlhkost, co moze byt o mnoho horsie ako teplota. Samozrejme, ak ma niekto citlivy chrbat na chlad, tak capaky su prenho mozno lepsie, ale IMHO rychlejsie sa v oblasti chrbatu spoti (nakolko tam uz windstopper nie je), prefukne ho a nazdar...
takze sumarum: za 40e tu mas bezecke crafty s prednou membranou (WS), bez vlozky a trakov. Ak chces vlozku, traky, pripadne mas citlivy chrbat alebo stale jazdis cestu... tak sa poobzeraj po klasickych cyklocapakoch s membranou. Cena kvalitnych okolo 100e, vypredaje sa daju aj nizsie (minulorocny model, atd.). cyklocapaky ale na beh nepouzijes ...
Pekny den
mgx
To si len rozmaznaný!
Posad babenku pri -5C na bika na 2 hodinky s priemerkou okolo 22-24km/hod
PS:Ja si svoje kolena a cele nohy vazim,asi to budem vekom...
Keď nepatríš medzi puberťákov, tak by si mohol vedieť, že býk je vybrané slovo a píše sa s ypsilonom!
Tiež mám rád svoje kolená a obdivujem junáčikov, ktorý pri teplotách 15 a pár menej jazdia v kraťasoch. Ale na -5 mi stačia čapáky a červená emulzia, maximálne plus návleky na kolená - tzv. kolenačky.
on asi myslel bike, nie býka
tie crafty nevyzeraju zle, ale uz som objednal tie force z kupkola...
veru skoda ze si nebol skor taky konkretny
aj som to kukal ale nejak som ich asi prehliadol
boli by to moje prve zimne nohavice takze s tym nemam absolutne ziadne skusenosti