Menil som dušu na biku, a keď už som ho mal aj nafukane tak som chytil za osku roztocil som si ho vrukach a ked sa koleso tocilo tak som citil v rukach ze tam nieco jemne preskakuje v nutri, nebolo to pocut ale v rukach som to citil.
Naboj v predu mam Deore, bike mam kratko kupil som ho koncom aprila,
no, stále tá istá chyba, asi som si zvykol, no a k tomu náboju, nemôže to byť už veľmi vyjazdený ten náboj? predsa je to len nejaká menej luxusná značka len je zaujímavé že sa to prejavilo až teraz a nie hneď po výmene osky s kónusmi a ložiskami
mne je treba aj na kotúč no nieje to drahé, skúsim poriešiť niečo lacné a uvidí sa, keby že neskladám druhý, tak nieje čo riešiť a asi by som menil komplet kolesá + vidlu...
či je to rovné som si pravdupovediac ani nevšimol ale výplet sem tam kontrolujem len tak rukou, či je pevný, zatiaľ vyzerá že je v poho, ešte sa na to zajtra pozriem
prišiel som na chybu toho náboja, bola to vlastne chyba kónusov, mali zlý uhol, v podstate to tlačilo ložiská dovnútra a nie na tú klznú plochu, takže som tam dal staré a ono to funguje v pohode, vďaka za pomoc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z koho/čoho
s kým/čím
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-naboj-shimano-deore-predny/68
Shimano Tourney HB-TX500 predný náboj, MTB, predný, 32 dier, QR
12,69 €
MOC 14,99 €prišiel som na chybu toho náboja, bola to vlastne chyba kónusov, mali zlý uhol, v podstate to tlačilo ložiská dovnútra a nie na tú klznú plochu, takže som tam dal staré a ono to funguje v pohode, vďaka za pomoc