Zdravim. Vcera som sa normalne bicykloval po asfaltke, z roviny som si na 3x7 nabehol do kopca aby som isiel rychlejsie ( zacal byt kopec ) a prepol som prve na 2x7 potom vyssie 2x4 a ked bolo uz vyssie stupanie prepol som na 2x1 ( vsetky 3 prevody naraz )( cca 20km/h )a v tom mi otrhlo celu prehadzovacku-Praskla patka-. Po naslednom utrhnuti celej prehadzovacky sa mi zasekla do s*****v bajku takze zatrhla koleso. koleso som odmontoval, prehadz. som vybral a pomocou zamku na bajk som ju upevnil aby mi neprekazala aspon v tlacni bajku. Prehadzovacka nieje poskodena ( len ziavne ulomena)Koleso som namontoval a tlacil bajk.(1 hod. som ho tlacil )...Volal som do servisu kde som kupil bajk( mi nedvihali ) tak som isiel na net a maju dovolenku. Tak sa Vas chcem opytat ci by mi to mali uznat ako Reklamacku alebo budem platit ...
Nesfotil som to lebo som mal doslova CIERNE RUKY a bz som si este do***al dotikac.
Tak pridavam Ilustracnu foto ako to asi je ulomene.
Tak bajk je doma ...Nova pätka-9€(neuznana reklamacka),kedze bajk zabrzdil az po 10m-nove brzdove dosticky-na jeden palec zastavim hned,kedze bola prasknuta zadna oska-mam novu(uznana reklmacka)....----celkovo 20.4€ Spokojnost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mas taku istu?
určite nie ale aspoň orientačne chlapec vie cenu a nemusí sa báť, že bude platiť desiatky eur; aj keď iste sú aj podstatne drahšie kúsky
Reklamácia sa nevzťahuje na neschopnosť obsluhy správne radiť. A keď už budeš pätku kupovať, zober 1 do zásoby.
Ináč klasická pätka stojí tých 5 až 6 euro. Preto si ju radšej vždy vyrobím na CNC stroji a mám to zadarmo ... momentálne mám asi 10 kusov.
len tak koli info
fajne su napr na Trek