Prve info: Podla vyjadreni organizatorov 1.Kosickeho bike maratonu sa tento uskutocni 27.6.2009. Organizatori po dohode opustili augustovy termin (29.8.2009), ktory by kolidoval s maratonom v Banskej Bystrici. V tomto junovom termine vsak v r. 2008 bol pretek v Malinci, tak dufam ze sa dohodli a nebudu zase v jednom termine dva preteky. Ak sa termin potvrdi, tak to bude dobra priprava na Salzkammergut, kde chcem startovat na 110 km trati, kedze kosicky maraton patri na SVK medzi tie tazsie.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
ale mozno este spim...
ale mozno este spim...
v pravidlach to tusim nieje, ale je to v kategoriach 2009, snad si to ujednotia
inak pekna nova stranka
teda konecne do celkoveho poradia budu zaradeni ludia s licenciou aj bez nej? ...lebo som sa to tam presne nedocital
teda konecne do celkoveho poradia budu zaradeni ludia s licenciou aj bez nej? ...lebo som sa to tam presne nedocital
Na novej stranke si mohli dat aj viac zalezat. Nadpis je nevyrazny, lebo je tam zelene pismo na zelenom podklade a foto pouzite v tope je zrkadlovo otocene, takze aj startovne cisla su zrkadlovo, aj ked sa webmaster snazil zaber trocha rozostrit. Nevadi, ide o obsahovu stranku webu, ta dufam ze bude OK.
Edit: medzitym uz vymenili top na tejto stranke, dali tam ine foto.
a inak ked tak pozeram ten zoznam: Presov, Jahodna, Cinobana, Brezno, (Svit by som ale pre jeho meno chcela z nasledujucej poznamky vynechat) - viac "vychodnych" pretekov na slovensku nie je? mozno by sa dali este nejake zaradit do serie
tie najkrajsie preteky chybaju: Zvolen, Dubnica, Sulov (ti myslim ani nechcu do serie), Fatra... a kde su zahranicne??
hmmm toto zlozenie serie na rok 2009 sa mi akosi nepaci
a inak ked tak pozeram ten zoznam: Presov, Jahodna, Cinobana, Brezno, (Svit by som ale pre jeho meno chcela z nasledujucej poznamky vynechat) - viac "vychodnych" pretekov na slovensku nie je? mozno by sa dali este nejake zaradit do serie
tie najkrajsie preteky chybaju: Zvolen, Dubnica, Sulov (ti myslim ani nechcu do serie), Fatra... a kde su zahranicne??
Aha nejaka zaujata Blavacka, pozri na mapu Slovenska a zistis ze po 3 maratony su na "zapade" a "vychode" a 5 maratonov je na "strednom" Slovensku. Je to optimalne, o volbe konkretnych pretekov zaradenych do serie sa da diskutovat. Kazdy si vybere a nikto nepovedal ze nemozes startovat na pretekoch mimo serie. Vzhladom na polohu Blavy su vsetky preteky "vychodne" dokonca aj Svatojursky.
1. Organizátori pretekov musia mať záujem byť v sérii
2. Objektívne povedané, pre východniarov sú preteky mimo republiku dosť vzdialené, v júli je dostatočná pauza v kalendári na absolvovanie pretekov v zahraničí
3. Zvolenu je škoda pre jeho ťažkú trať, ale nie pre prístup organizátorov. Opakovane s*rú na stanovenie rozumného a vopred známeho limitu na dlhú trať, nehovoriac o "kalamite" po hromadnom štarte všetkých kategórií
11pretekov/8hodnotených je tak akurát, aby človek stihol i niečo zaujímavé mimo sériu, ak chce
Dubnica a Súlov v CMS neboli predsa....
zlato ja viem. len som chcela vypisat mena zrovna tych lepsich pretekov, ktorych organizatori o.i. maju vlastny zaujem "nevstupit", co my budeme respektovat a budeme na ich preteky chodit
JanoT:o Zvolene sa tu pretriaslo uz dost podla mna, ja som len poznamenala ze vypadol zo zoznamu- dovi. Aj tak nan vsetci pojdeme
lakko: klud poklad, ziadne nervy. ako isto vies minuly rok vela ludi chodilo predovsetkym na preteky, ktore su pekne, a nie kvoli tomu ze su v serii. ak boli nejake zaradene do serie, bolo to plus. a tak to ostane aj tento rok
Danka ďakujeme za dôveru k Fatranskému maratonu je to však rozhodnutie, ktoré išlo mimo nás aj keď záujem sme mali... Takže aj ďalej ideme vlastnou cestou a tešíme sa 6.6. v Stráňavach...
A otazka cislo dva resp. konstatovanie Brezno sa krije s MTB Trophy no asik Brezno vynecham. skoda pekny pretek to je:)
ano, v piatok ako aj pominule roky bol 8.5. - ved i tak vtedy je sviatok a väcsina ma volno
mne to vlastne jedno len kamos ma statnice vtedy a tiez chce odjazdit celu seriu.