Co sa prosim vas deje s tymto maratonom? Ocakaval by som ,ze o taktomto case by uz mala byt davno spustena registracia ale kde nic tu nic.
Je dovod sa obavat o tuto akciu?
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 25. 5. 2009 o 18:25
tak na mieste toho ucastnika, by som bike asi rozkusala, ja som bola na stastie len na kratkej, ale ked som videla prist sestru z dlhej a pomaly plakala za vodou bolo mi ich luto..
Dufam, ze si to citaju aj "kompetentní", ktorí dalsi rok taku zasadnu chybu neurobia
rok 2010:
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/podlesok/index.php?kam=2&l=sk
pred tym asi neboli zaradeny do serie CMS
Nieje zaco
no to bolo o chlp
Dufam, ze si to citaju aj "kompetentní", ktorí dalsi rok taku zasadnu chybu neurobia
Zopar foto z trasy od ET-interneho fotografa Rasta (458) https://*****saweb.google.com/mdirga/SlovenskyRajET092011?authkey=Gv1sRgCIP5h4uG8vinAQ#
Áno, stihlo sa to ozaj len o chlp.
parkovanie výborné, len strašne daleko od štartu, prezentácia horror, ci prihlásení ci neprihlásený, ci zaplatený ci nezaplatený, všetci vypisovali prihlášku a stáli v radoch a nakoniec som dostal ajtak klobasu miesto pirohov. Posunutie štartu je najhoršie čo može byť z pohladu pretekára ktorý ide bojovať o umiestnenie (na tomoto maratone je to už asi štandard).
Značenie uplné zlé, chaotické, napriek tomu že som to šiel vicmenej z pamati, niekolkokrát som zle odbocil (vedel som kadial sa ide no znacenie nebolo alebo bolo matuce, alebo neskoro do zakruty nakreslená šípka. Jedine umyvanie bajkov na 1. ale to asi len preto ze som bol 3. v ciely.
K traťi sa radšej nevyjadrujem,chapem ze sa tažko vybavuje povolenie, no za tatu variantu nadalej neviem povedať nic pozitívne. ze nejaký výťazi a umiestnený došli do ciela si malokto všimol, hlavne že hrala užasná ludová kapela, ktorá podla mna na tuto akciu nie je vhodná (pri vyhlásení výsledkov z toho Ronam urobil srandu, a dalo sa to tak zobrať, ale v skutku to bolo podla mna na plač). Sprcha opať strašne daleko od parkoviska, a nikde neoznacené, nikto nevedel kde to vlastne je. Vyhlásenie výsledkov zas neskutočne natiahnuté ( Romanovi všetka česť, rozprával dobre a robil šou,bolo to fajn, len takto to treba začať o 2 hodky skor nabuduce).
Bol som pred 4.rokmi, vtedy som vyhral dlhu trať, mal som podobné dojmy. Suma sumárum nic sa tu nezlepšilo ani nepokazilo,bol to taký Slovenský podpriemer.
Nepíšem to preto lebo chcem strašne kritizovať, len nech sa tie (podla mna velmi jednoducho riešitelné veci) konečne opravia a bude to fajn pretek v krásnom prostredí na urovni.
na prezentáciu som prišiel s vytlačenou prihláškou pani za stolom pozrela či mam zaplatene nemal som poslala ma k druhému stolu zaplatiť zaplatil som vrátil sa opäť k pani dal jej prihlášku z bločkom o zaplatení a dostal igelitku zo štartovným číslom celu prezentáciu som mal vybavenú ani nie za 3min
značenie bolo si myslím dobre nemal som problém že by som zablúdil
občerstvovačky neviem ohodnotiť aké boli ani na jednej som nestal
sprchy áno boli trochu ďalej ale zato išla tepla voda čo na iných maratónoch nebýva
možno by to chcelo do budúcna spraviť nejakú mapku areálu na ktorej by bolo vyznačené kde sú sprchy, prezentácia, parkovanie...
ono treba si aj uvedomiť že nie vždy sa dá spraviť maratón kde sprchy, prezentácia, parkovanie bude hneď vedľa štartu
Presne tak, len sa ty vráť medzi nás. Túto sezónu sú trate suché a jazditeľnejšie ako minulú sezónu.
P.S. Nenajde sa tu niekto kto sa v zakrute! na asfalte! tesne pred podleskom! zaradil tesne! pred moju sestru? Chcem ti iba vykrutiť krk