este nikdy som na maratone nebol a uz by som chcel
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
Trochu som sa pohral a vyrobil som si profil na rajdy. Mozno sa to este niekomu zide Nadmorska vyska je od 600m do 1400m a vzdialenost je po 10km. Cervenou su obcerstvovacky. Rozmer to ma 8x2 cm. Pre niekoho mozno male ale mne to staci...
tyjo, tak to na neblatistych usekoch budes trpiet..
pomaly prestavam mat obavy zeby som tam nejake useky bez blata nasiel. Snad len zajtra cestu z Popradu do Svitu ked pojdem z vlakovej stanice
A vobec. Uz ma nestras pls, lebo vies ze v zjazdoch som pokakany a budem este viac...
Vcera som si skusil jazdu v dazdi (schvalne, ono to totiz upozornovalo, ale ja som siel dalej a dalej aj za dazda a potom cesta s5) nu a tak ma napadlo, ze sa treba zacat modlit aby v sobotu prsalo, bo ked nebude, to blato nam oblepi vsetko vsetko ... za dazda to aspon ako tak steka z biku ...tot moja skusenost ...
A kazdy povinne foto pred startom, a v cieli ... potom zverejnime ...
hmmm ja to niak neriesim, pochybujem ze bude take blato ako minuly rok na sulove. To tu hranicu je vsetko zjazdne za nou j euz len trapenie, kopa vulgarizmov, a poutrhane retaze patky saltre atd
ROOT: chcelo by to zhave info z trate. štartuj, poobede to tu chcem mat!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Numerologický zrážkový model SHMÚ na sobotu.
Sme še pobavili.
1.diel 9:00 am
pomaly prestavam mat obavy zeby som tam nejake useky bez blata nasiel. Snad len zajtra cestu z Popradu do Svitu ked pojdem z vlakovej stanice
A vobec. Uz ma nestras pls, lebo vies ze v zjazdoch som pokakany a budem este viac...
A kazdy povinne foto pred startom, a v cieli ... potom zverejnime ...
tak tak
ROOT: chcelo by to zhave info z trate. štartuj, poobede to tu chcem mat!