este nikdy som na maratone nebol a uz by som chcel
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
Vcera troska poprsalo ale inak aj dnes svieti slniecko, tak dufam, ze bude aj zajtra, okolo 16-tej idem na prezentaciu a pozriem zbezne ako to s tratou vyzera
a milujem Horala ale za kazdu cenu z Púchova sa tam nechcem trepat, trocha blata este nikoho nezabila ale pokial tam od pondelka s prestavkami prsi tak to je na naprd. Som teraz na vazkach
Takze posledny report odomna Trat je na pocudovanie uplne v pohode, navaly blata sa nekonaju, az som bol prekvapeny, cize aj ti co ste doteraz vahali, pridite, bude super..... Znacenie uz je kompletne a je ako po minule roky nadstandartne....
Reporty? No práve sedíme s lagondom pred pódiom horal maratónu a poviem vám že môžete ľutovať kto sa chystal a kvôli počasiu nešiel.. Bolo sice trošku blatko ale trať a celý pretek bol fantastický. Krejzy mali z rána lejak ale na 65 neprsalo. Nuž toľko
ako uz pisal tomas.pocasie vyslo najlepsie ako mohlo.trat vdaka blatu bola perfektne technicka a super som sa bavil do posledneho kilometra.stupania take akurat strme, klesania tiez.atmosfera super a cas 3:50 celkom potesi.tak dufam, ze sa vidime zase o rok.JAro
pan ROOT nabuduce poziadam o meterologicke aktuality inu agenturu ze zavaly blata necakajme ... jedine stastie ze sa to nelepilo a pekne čvachtalo...
Bol to znova znova krasny maratonik, super sprievodne akcie(teda co som pocul) dobr aorganizacia, znacenie luxusne, trat ako vzdy krasna(hlavne prve dva MOKRE kilometre , to bol HARDCORE) technicka tazka, a tie zjazdiky, no mnam.
Cas 3hod 8minut. ... 6miesto. zas som lepsi ako minuly rok
To djick: dufam ze si ma sfotil, lebo ak nie taaaaaaaaak.
to niaka unknown slečnas fotakom, ozvite sa mi, ked som uz tak pekne poozoval
inak pozdravujem kopu internetovych priatelov ktori ma stretli a nevahali sa mi prihovorit ...
Pridam sa ku uz napisanemu a plne suhlasim, aspon nebola nuda
Prsalo dnes rano 4 hodiny v kuse, to som vcera vediet nemohol , vcera vyzera trat uplne inak, co uz stava sa aj horsie, aj ked moc blato nemusim, mne sa pacilo....
a este aby som nezabudol.... Hlada sa jeden biker, dnes ma oslovil menom, ako inak priskocil som hned, sme sa zvitali a ja som zadrel uplnu kravinu. pretoze som si ho s niekym pomylil na co som prisiel az neskor. s zistil ze som toho chalaniska vlastne nepoznam... Preto ak si to TY tak sa mi prosim ozvi.... na ujasnenie veci DIK
Pridam sa ku uz napisanemu a plne suhlasim, aspon nebola nuda
Prsalo dnes rano 4 hodiny v kuse, to som vcera vediet nemohol , vcera vyzera trat uplne inak, co uz stava sa aj horsie, aj ked moc blato nemusim, mne sa pacilo....
Tazko hladat negativa, vydarena akcia s perfektnym povrchom (blato mam rad), organizacne zvladnuta vynikajuco. Siel som iba Senzi, lebo v ramci tejto dlzky sa konali Majstrovstva Slovenska profesionalnych hasicov. Vdaka organizatorom ako aj hasicom z Popradu a Svitu za pekne podujatie.
Taktiez moj prvy maraton aj ked som sa preradil z lejziho na senziho rano tak to bolo super na rok som tam znovu. Tie posledne 2 km ma dorazili a v ciely som si to vychutnal
P.S.: cely tyzden som presviecal nase slovenske Rosnicky ze trepu hluposti a mal som pravdu pocasie nakoniec super a trat tak primerane blatista
na fotke z lava: Vladika, wilkinson82 (ja ) , Milver alias Verci
Tak sa pridám. Som to dal. Som chlop. Krejzi. Posledný, ale fasa bolo, že qoli mne fungovali fšetky bufety a ragulovčíci. Ďakujem im. Zajtra ležím. Najúasnejšie je že doteraz som si myslel, že 3000 do kopca sa nedá za deň. Keď tak za týždeň. A dá sa . Jedna drška, bo my nešla zadná brzda a zistil som to až keď sa nedalo zastaviť. Som happy s uboleným chrbtom. A tý šmejdi čo to majú ako robotu anie rekreáciu by som ich nakopoal. Bo ako zadné čelo som videl veľa odhodených obalov. Inak prvýkrát v živote som okoštoval ten gel. V polovici stúpania za Vikartovcami. Už mi dajak nešlo. Reku povzbudím sa. Tak to je iný humáč. NIET NAD ŠQARKY. A ešte sa raz pochválim. V tom salaši na Panskej holi, kde dávali náramok som dal tretinkové pifko. Parádička.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: prave sa blizi dalsia burka
Pre dnes BBS zatvara
uvidime sa na starte
Bol to znova znova krasny maratonik, super sprievodne akcie(teda co som pocul) dobr aorganizacia, znacenie luxusne, trat ako vzdy krasna(hlavne prve dva MOKRE kilometre
Cas 3hod 8minut. ... 6miesto. zas som lepsi ako minuly rok
To djick: dufam ze si ma sfotil, lebo ak nie taaaaaaaaak.
to niaka unknown slečnas fotakom, ozvite sa mi, ked som uz tak pekne poozoval
inak pozdravujem kopu internetovych priatelov ktori ma stretli a nevahali sa mi prihovorit ...
Uvidime sa o rok
Prsalo dnes rano 4 hodiny v kuse, to som vcera vediet nemohol
Akurat katko sklamal
Prsalo dnes rano 4 hodiny v kuse, to som vcera vediet nemohol
Akurat katko sklamal
P.S.: cely tyzden som presviecal nase slovenske Rosnicky ze trepu hluposti a mal som pravdu pocasie nakoniec super a trat tak primerane blatista
na fotke z lava: Vladika, wilkinson82 (ja )