Z vyššie uvedenej adresy si môžete stiahnuť novú, doplnenú, zatiaľ 9 a pol minútovú flashovskú prezentáciu vo forme slideshow z bikemaratónskej trate. Spracovaných je prvých 26 km trate, t. j. Jahodná - Zlatá Idka - chata Erika pod Kojšovskou hoľou. Vyčkajte pár sekúnd a dole na stránke sa vám objaví tlačítko "Download". Je to samospustiteľný exe súbor, má 14,1 MB. Pred spustením exe súboru si nezabudnite zapnúť zvuk.
mimochodom trat je už čiastočne označená - tak že hor sa do tréééningu pretekári
S kamosom sme boli odskusat prvu cast trate (po Kojsovku). Suma-sumarum ak "lepsie" zaprsi (hoc aj tyzden) pred pretekmi tak sa bude treba dost vela brodit blatom po vlastnych, co nie je velmi prijemne. Ono par metrov to bolo zabavne, ale ked tych metrov zacalo pribudat a pribudat... az bol z toho nejaky ten kilometer, dva... no myslim ze milovnici blata si pridu na svoje... Este skusime aj druhu cast trate...
S kamosom sme boli odskusat prvu cast trate (po Kojsovku). Suma-sumarum ak "lepsie" zaprsi (hoc aj tyzden) pred pretekmi tak sa bude treba dost vela brodit blatom po vlastnych, co nie je velmi prijemne. Ono par metrov to bolo zabavne, ale ked tych metrov zacalo pribudat a pribudat... az bol z toho nejaky ten kilometer, dva... no myslim ze milovnici blata si pridu na svoje... Este skusime aj druhu cast trate...
nie nič neorganizujem...ja som len taky biedny červ...
malý sponzorík.....ale držím chlapcom palce.......
a obdivujem ich, že sa im chce.......
organizátorov najdeš na www.1kbm.sk
1kbm - môj prvý maratón v živote - to som si vybral počasie. Poďte sa zablatiť!
tak som sa bol zablatit a dostal som 10km pred cielom naraz na obidva kolesa defekty ked som bol prvy medzi juniormi a nakoniec kym som dobehol po obcerstvovacku a opravili mi to tak som skoncil az stvrty
tak to je smola... 60tku si siel?
Ale celkom pekna akcia, dobre zvladnuta organizacne okrem sprch a wapky!
uzil som si celu trat hlavne zjazdy som sa snazil daval na plne gule, a par krat som skoro v lese skoncil
tak to je smola... 60tku si siel?
uzil som si celu trat hlavne zjazdy som sa snazil daval na plne gule, a par krat som skoro v lese skoncil
hej 60-tku..take nervy som este v zivote nemal ale ta co uz stava sa ale na obe kolesa naraz asi iba mne ...trat bola perfektna hlavne ten zjazd z kojsovky
Ktory myslis, ten hned zo zaciatku? Boli tam aj fotoreporteri, urcite budes na nejakom foto, ja som to radsej po vlastnych. ciel bol este dost daleko.....
Ktory myslis, ten hned zo zaciatku? Boli tam aj fotoreporteri, urcite budes na nejakom foto, ja som to radsej po vlastnych. ciel bol este dost daleko.....
no dufam ze budem na niejakej foto a hej myslim ten hned za kojsovkou ten najstrmsi..ja som ho zisiel na biku ale bol to dost brutal bo sa smykalo
Takže mám svoj prvý maratón (60 km) šťastne ze sebou. Ja som ten zjazd išiel po svojich, predsa len vek mi už nedovoľuje strácať pud prežitia. Zablatil som sa slušne a "ďakujem" organizátorom za perfektnú studenú vodu v sprchách. Dovidenia na Šarišskom...
Ja som bol z tych zopar sialencov, co isli 90ku. Bol to moj prvy dlhy maraton, predtym som siel iba polovicne trate, a hoci som chvilami dost trpel, hlavne koli blatu a prepalenemu zaciatku, stalo to urcite za to. Trochu ma iba mrzi, ze som nestihol zaverecny program, kedze som mal cas skoro 8 hodin a organizatori to akosi urychlili
ten zjazd z Kojsovky som aj ja pre istotu tlacil
Ale dost bolo defektov po trati co som stretaval a aj bozmocnych s retazou v ruke a bez nitovacky ...
Ja som jeden z nich. Retaz som roztrhol pod Lajoskou (isiel som 30-tku). Vratil som sa na start kde mi Merida-ci dali novu rychlospojku a s hodinovou stratou som odstartoval znova na solo jazdu. Bola to moja premiera na takejto akcii a aspon mam ponaucenie do buducnosti. Nebyt toho hodinoveho zdrzania bol by som s vysledkom spokojny (cca 7-8 miesto)v kat. senior. Posledny som nebol. Organizatori mi este dlhuju tricko (vraj uz neboli). Organizatorom vdaka za peknu akciu, trat bola dobre znacena, kedze som isiel solo a nezabludil som, tak viem o com pisem a servisakom od Meridy vdaka za opravu retaze. Tesim sa na buduci rok.
P.S. pre Meridu- 50,-Sk za rychlospojku pridem zaplatit do obchodu KE.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.4shared.com/file/1473524/850 ... hudba.html
http://www.4shared.com/file/1696925/3e3 ... sovka.html
Z vyššie uvedenej adresy si môžete stiahnuť novú, doplnenú, zatiaľ 9 a pol minútovú flashovskú prezentáciu vo forme slideshow z bikemaratónskej trate. Spracovaných je prvých 26 km trate, t. j. Jahodná - Zlatá Idka - chata Erika pod Kojšovskou hoľou. Vyčkajte pár sekúnd a dole na stránke sa vám objaví tlačítko "Download". Je to samospustiteľný exe súbor, má 14,1 MB. Pred spustením exe súboru si nezabudnite zapnúť zvuk.
mimochodom trat je už čiastočne označená - tak že hor sa do tréééningu pretekári
hadam to nebude take huste, ako v sulove
malý sponzorík.....ale držím chlapcom palce.......
a obdivujem ich, že sa im chce.......
organizátorov najdeš na
www.1kbm.sk
tak som sa bol zablatit a dostal som 10km pred cielom naraz na obidva kolesa defekty ked som bol prvy medzi juniormi a nakoniec kym som dobehol po obcerstvovacku a opravili mi to tak som skoncil az stvrty
hej 60-tku..take nervy som este v zivote nemal ale ta co uz stava sa ale na obe kolesa naraz asi iba mne
no dufam ze budem na niejakej foto a hej myslim ten hned za kojsovkou ten najstrmsi..ja som ho zisiel na biku ale bol to dost brutal bo sa smykalo
Ale dost bolo defektov po trati co som stretaval a aj bozmocnych s retazou v ruke a bez nitovacky ...
Ja som jeden z nich. Retaz som roztrhol pod Lajoskou (isiel som 30-tku). Vratil som sa na start kde mi Merida-ci dali novu rychlospojku a s hodinovou stratou som odstartoval znova na solo jazdu. Bola to moja premiera na takejto akcii a aspon mam ponaucenie do buducnosti. Nebyt toho hodinoveho zdrzania bol by som s vysledkom spokojny (cca 7-8 miesto)v kat. senior. Posledny som nebol. Organizatori mi este dlhuju tricko (vraj uz neboli). Organizatorom vdaka za peknu akciu, trat bola dobre znacena, kedze som isiel solo a nezabludil som, tak viem o com pisem a servisakom od Meridy vdaka za opravu retaze. Tesim sa na buduci rok.
P.S. pre Meridu- 50,-Sk za rychlospojku pridem zaplatit do obchodu KE.
rispekta...