www.1kbm.sk
velmi velmi pekne spracovanéééé...
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
posledný komentár: 12. 9. 2020 o 6:32
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
posledný komentár: 12. 9. 2020 o 6:32
http://www.4shared.com/file/1473524/850 ... hudba.html
http://www.4shared.com/file/1696925/3e3 ... sovka.html
Z vyššie uvedenej adresy si môžete stiahnuť novú, doplnenú, zatiaľ 9 a pol minútovú flashovskú prezentáciu vo forme slideshow z bikemaratónskej trate. Spracovaných je prvých 26 km trate, t. j. Jahodná - Zlatá Idka - chata Erika pod Kojšovskou hoľou. Vyčkajte pár sekúnd a dole na stránke sa vám objaví tlačítko "Download". Je to samospustiteľný exe súbor, má 14,1 MB. Pred spustením exe súboru si nezabudnite zapnúť zvuk.
mimochodom trat je už čiastočne označená - tak že hor sa do tréééningu pretekári
hadam to nebude take huste, ako v sulove
malý sponzorík.....ale držím chlapcom palce.......
a obdivujem ich, že sa im chce.......
organizátorov najdeš na
www.1kbm.sk
tak som sa bol zablatit a dostal som 10km pred cielom naraz na obidva kolesa defekty ked som bol prvy medzi juniormi a nakoniec kym som dobehol po obcerstvovacku a opravili mi to tak som skoncil az stvrty
Ale celkom pekna akcia, dobre zvladnuta organizacne okrem sprch a wapky!
uzil som si celu trat hlavne zjazdy som sa snazil daval na plne gule, a par krat som skoro v lese skoncil
Ale celkom pekna akcia, dobre zvladnuta organizacne okrem sprch a wapky!
uzil som si celu trat hlavne zjazdy som sa snazil daval na plne gule, a par krat som skoro v lese skoncil
hej 60-tku..take nervy som este v zivote nemal ale ta co uz stava sa ale na obe kolesa naraz asi iba mne
no dufam ze budem na niejakej foto a hej myslim ten hned za kojsovkou ten najstrmsi..ja som ho zisiel na biku ale bol to dost brutal bo sa smykalo
Ale dost bolo defektov po trati co som stretaval a aj bozmocnych s retazou v ruke a bez nitovacky ...
Ale dost bolo defektov po trati co som stretaval a aj bozmocnych s retazou v ruke a bez nitovacky ...
Ja som jeden z nich. Retaz som roztrhol pod Lajoskou (isiel som 30-tku). Vratil som sa na start kde mi Merida-ci dali novu rychlospojku a s hodinovou stratou som odstartoval znova na solo jazdu. Bola to moja premiera na takejto akcii a aspon mam ponaucenie do buducnosti. Nebyt toho hodinoveho zdrzania bol by som s vysledkom spokojny (cca 7-8 miesto)v kat. senior. Posledny som nebol. Organizatori mi este dlhuju tricko (vraj uz neboli). Organizatorom vdaka za peknu akciu, trat bola dobre znacena, kedze som isiel solo a nezabludil som, tak viem o com pisem a servisakom od Meridy vdaka za opravu retaze. Tesim sa na buduci rok.
P.S. pre Meridu- 50,-Sk za rychlospojku pridem zaplatit do obchodu KE.
rispekta...