tak Tiago už na konci asfaltu v L.Tepličke mal takmer 2 min. náskok na Albana, tam už to nechutilo nikomu nebyť Poliakov a Čechov, tak by tá účasť hlavne v tých Mastersoch bola veru biedna...
Ak toto co RTVS v spravach predviedla bola reportaz o ME na Slovensku u jedneho z masovych sportov, tak nech ide cela RTVS do riti (prosim moderatorov nemaza). V rozhlase nebolo v sportovych spravach uz vobec nic.
zacnem tym, ze klobuk dole pred pretekármi... Dakujem Matovi - Imromanovi za tip a nebanujem, ze som dnes bol pod Panskou holou v tej zime a vyslapal si to hore - https://www.relive.cc/view/1131447032. Super zazitok fandit, pokecal som si Cechmi a hlavne povzbudil, hadam to nikomu nevadilo.
Fakt prekekari na kratkej ci dlhej trati tam sli na krv, mali toho plne kecky. Ci Martin Haring, Janka Stevkova, Tomas Visnovsky a ostatni. Som rad, ze dosla Lubica z CK Svaty Jur, ktora nebola na tom najlepsie. Hadam cista voda pomohla:-). Aj Martina Hroncekova mala toho plne zuby. Barborine dychanie na kopci nevestilo nic dobre. Gratulujem babam k dojazdu a umiestneniu. Suboj Halik vs. Hartl bolo parada sledovat, isli hned vedla seba.
Martin, tvoj vyraz tvare pred Panskou a po nej vravel za vsetko:-), gratulujem k dojazdu.
A Elitaci? Intenzita zaberov bola neskutocna aj v samotnom zavere kopca. Parada co zvladaju Masters v kazdej vekovej kategorii. Vsetkym nasim ci CK Horal, Ruzomberok atd gratulujem.
...tolko par mojich postrehov a fotiek...
Ďakujeme všetkým za povzbudzovanie pri trati, podmienky boli náročné, ale zvládli sme to. Snáď sme dobre reprezentovali, ja som sa snažil, hoci boli chvíle, keď to celkom dobre nešlo.
Dávam prilbu dole pred časom pána Ferreiru
zacnem tym, ze klobuk dole pred pretekármi... Dakujem Matovi - Imromanovi za tip a nebanujem, ze som dnes bol pod Panskou holou v tej zime a vyslapal si to hore...
no keď ideš v kraťasoch a je tak 10 stupňov, tak sa nečuduj, že ti je zima
ale ta ucast je tragicka, ako na dedinskom preteku ...hlavne ked si clovek rozklika rozne kategorie Masters tak ma pocit ze medailu zoberie kazdy kto dorazi do ciela...v zenskych masters kategoriach je to pravidlo.
Tento maratón je poriadne ťažký aj v normálnom počasí. Tak neviem či tá účasť toto nebola výsledkom počasia.
Parádny pretek, za mna palec hore.
Velmi chcem podakovat ludom okolo trate- očerstvovačky- a podobne vdaka za pozitivnu energiu aj ludom popri trati(ludom zo Šumiac) bolo to super.
Na mna trochu zima a klzko ale inak velka VDAKA!!!
jj, diváci na občerstvovačkách boli fantastickí. Bolo skvelé počuť svoje meno pri povzbudzovaní od ľudí, ktorých som v živote nevidela Ani neviete ako to človeku dodá nový impulz. Hlavne v počasí, ktoré vôbec na pretekoch nemám rada.
astro Ánooo Hoci som sa už nevedela dočkať kedy skončí tá "motanica" pred cieľom a ledva som sa držala v sedle, začula som. Môj strhaný výraz v tvári to možno nenaznačoval, ale registrovala som
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ja sa sklanam pred vami vsetkymi.
Fakt prekekari na kratkej ci dlhej trati tam sli na krv, mali toho plne kecky. Ci Martin Haring, Janka Stevkova, Tomas Visnovsky a ostatni. Som rad, ze dosla Lubica z CK Svaty Jur, ktora nebola na tom najlepsie. Hadam cista voda pomohla:-). Aj Martina Hroncekova mala toho plne zuby. Barborine dychanie na kopci nevestilo nic dobre. Gratulujem babam k dojazdu a umiestneniu. Suboj Halik vs. Hartl bolo parada sledovat, isli hned vedla seba.
Martin, tvoj vyraz tvare pred Panskou a po nej vravel za vsetko:-), gratulujem k dojazdu.
A Elitaci? Intenzita zaberov bola neskutocna aj v samotnom zavere kopca. Parada co zvladaju Masters v kazdej vekovej kategorii. Vsetkym nasim ci CK Horal, Ruzomberok atd gratulujem.
...tolko par mojich postrehov a fotiek...
Dávam prilbu dole pred časom pána Ferreiru
no keď ideš v kraťasoch a je tak 10 stupňov, tak sa nečuduj, že ti je zima
Tento maratón je poriadne ťažký aj v normálnom počasí. Tak neviem či tá účasť toto nebola výsledkom počasia.
Velmi chcem podakovat ludom okolo trate- očerstvovačky- a podobne vdaka za pozitivnu energiu aj ludom popri trati(ludom zo Šumiac) bolo to super.
Na mna trochu zima a klzko ale inak velka VDAKA!!!