Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ukoncim tento OT 2 konstatovaniami:
1. vedies 6:3 (teda tymto 6:4)
2. ked nieco povoem, napisem, tak si za tym stojim a nemazem (ako taky skolkar)
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 22:55:32
01
Aj na Orave

https://myorava.sme.sk/c/23409969/megaprojekt-cyklotrasy-okolo-oravskej-priehrady-za-vyse-20-milionov-eur-narazil-na-nesuhlas-urbaru.html

Cyklisti chodia až do tmy, guľka letí aj štyri kilometre, neviem, kto by si zobral na zodpovednosť, keby sa niečo stalo.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 13:02:25
00
dnes sme sa porozpravali. tma, hmla, teplota okolo 0. idealne podmienky :-D z okienka auta na mna krici - ci chcem aby ma niekto trafil. tak mi nedalo - zastal som za autom a pytam sa ci sa moze strielat po tme a v hmle? ked mi tak vravi. tak mi povypraval ako mu ludia nadavaju a pod. ja som mu zase povypraval, ze cez tyzden za svetla sa koli praci von nedostanem a nechcem ho presediet cely doma na stolicke. s ospravedlnenim sme sa rozisli.
fakt kriza spolocnosti. tlacime sa tu, nadavame si, konstruktivna debata nikde.
mne teraz dost vadi ta infotmovanost o polovackach - kedykolvek kdekolvek. potom sa cujudu ze su konfliky. sami si musia uvedomit ze ludia do tej prirody chcu ist, sportovcov pribuda a musia sa aj oni trosku prisposobit.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:03:52
011
Praveze podla toho co pises to v tvojom pripade nebolo nadavanie a urazanie, palec hore. Ja by som sa asi neudrzal, este taky zmrznuty, kym panko si sedi vo vyhriatom aute...
A ten argument o praci cez den je fajn, budem to pouzivat
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:08:29
00
keby si bol polovnik,nemusel by si mrznut :lol:
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:17:15
02
Radsej skocim z utesu ako byt polovnik
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:20:25
07
vysiel z auta von - pekne na vzduchu sme sa porozpravali. ja vzdy zacinam konverzaciu s kludom a postupne pridavam ak protistrana trepe uplne kraviny a je na mna sprosta.
ale nezavidim im - je to ich hoby a mali klud v lesoch. teraz je sportovy boom a lesy plne ludi. aj vela bezcov som zacal stretat v lese po tme. tak verim ze im to vadi. tiez by nam to vadilo. ja som v zime v tme jazdil hlavne po okreskach. no auta ma vytlacili do lesa.
ak sa teraz este aj medialne dvihne vlna hejtu tak sa budu aj bat chodit do lesa. maju po klude. a nas ak sa nezacneme spravat slusne caka to iste. otazka casu kedy nam ludia zacnu len tak nadavat lebo je to prave in. z casti sa to uz aj deje.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:27:10
02
Ja tiez minuly tyzden stret s polovnikom . Slapem hore kopcom , uz bola tma . Svetlo vpredu vzadu a oproti zrazu auto dole zvaznicou . Tak som sa dalna kraj a panko zastal vedla mna . A ze co tam robim , tak reku som na verejnej ceste . Ze tam nemam co robit. , ze oni to 5u maju ako polovnici v prenajme. . Tak mu hovorim super . Ze tu nemam co v noci robit , ja reku 17:30 noc este nieje . No moze sima niekto pomylit so zverou . Tak mu hovorim , odkedy ma zver svetla vpredu aj vzadu ? A zacalo uz len koktanie zjeho strany . A ze im plasim zver, tak mu hovorim , aby prestal jazdit na tom vergly po lese a zacal chodit pesi , ze on jediny tu plasi . Ja som vklude nanho a on nasraty odchadzal . Na druhy den stretko opat s nim o 1km vedla a uz ani nezastal , asi bol nasraty z predosleho dna . A pritom som bol na mieste , kde chodia behat aj prechadzat sa ludia s celovkami .
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:41:03
07
obdobne spravanie je zjavne popularne dlhodobo a napriec celou krajinou - obdobne ma 'varoval' ujec ked som si ako decko/teenager (cize tak 15+r dozadu) chodil zabehat do rozlahlych rovnych plani pri nitre, kde pokial nestrielas cez stromy tak vidno na kilometre daleko. Ziadne take ze je to "lebo teraz je boom", oni sa tak spravaju dlhodobo a zrejme bezne.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 22:02:48
04
Ja som bol v sobotu nad trampskou osadou Čierny orol medzi Solcanmi a Krncou. Siel som po takej mne neznámej lesnej ceste a potreboval som zist dolu k tej chate. Pozeral som do telefónu keď sa ozval výstrel. Zľakol som sa a pozeral okolo.Nikde nič sa nepohlo. Tak som chvíľu čakal a pohol som sa k tomu zjazdu,lebo bol neďaleko. Predo mnou prebehol ešte srncek. No nestretol som nikoho ani nepočul. Žiadne cedule o polovke som nevidel aj rampy čo sú tam boli pootvarane. Neviem môžu strieľať a okolo obeda?
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 22:21:09
00
pytliaci kedykolvek :D
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 22:52:00
01
Pred par rokmi polovnici behali s flintami po pozemku okolo nasej chaty a vrieskali na mamku nech nezavadzia.

Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije

Ako riekol Melisko: "Nevadí, ja mám 54 rokov, ale vy doplatíte, vy doplatíte namňa!!!"
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 07:07:28
02
arrow_leftiron.hide napísal:
nasadili tazky kaliber :lol:
Divočáky na Liberecku loví elitní odstřelovači. Myslivci jsou naštvaní

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-divocaky-na-liberecku-lovi-elitni-odstrelovaci-myslivci-jsou-nastvani-40495796

Pokracovanie:
"Situace kolem odstřelu divočáků odstřelovači nabírá zajímavý spád. Fotopast zachytila myslivce močící na vnadiště a les někdo zasypal pracím práškem. Úkol zřejmě zněl jasně, odstřelovači prostě nesmí uspět a musí se ukázat, že jenom místní hrdinní myslivci to zvládnou, přesně jak tvrdili"

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-policie-vysetruje-mareni-odstrelu-divocaku-obri-akci-myslivci-kritizuji-264409
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 12:56:25
04
Svine, to video radsej nechcem vidiet :(

https://myturiec.sme.sk/c/23411268/video-vo-velkej-fatre-nasli-postreleneho-medveda-pripad-uz-prevzala-enviropolicia.html
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 17:54:48
00
Takto to vypada ked ludia zoberu riesenie medvedej otazky do vlastnych ruk. Niwkomu uz asi dosli nervy
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 15:26:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Okuliare)
keyboard_arrow_up