mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Hospodské, Vesnické a Kari povídky
Mišo Diviak:
Bujón v šumienke
obidve odporúčam
... niekde som narazil na túto fotku. Asi v Cynickej oblude.
Nejaká drobná podoba tam je. Tak som si spomenul na vynikajúci film, "Chlapci z Brazílie". A spomenul som si ešte, že niekde na hárddisku mám aj knižku od Ira Levina, podľa ktorej bol ten film nakrútený. Tak som sa do nej pustil. Celkom dobré, páči sa mi.
Ide o svetovú politiku,diktátorov,zasahovanie do záležitostí zo strany silných velmocí atď.
Odporúčam.
Myslim, ze by to stalo za sfilmovanie.
Stastna putnicka uz precitana.Balzacove romany sa mi doteraz pacili vsetky a tou tretou sa necham prekvapit.
... a teraz som pred záverom pokračovania s názvom [Buzz]. V slovenčine vyšlo pod názvami Hra a Šum.
Dobré, páčili sa mi obe. Určite si prečítam aj tretie pokračovanie, keď sa k nemu dostanem. Pri čítaní je výhodou mať aspoň základnú znalosť angličtiny a trochu prehľad o fungovaní technológií dnešnej doby (internet, mobily, hry, ...)