ja som mal na HT roll X pro od specialized...totalne hov.. po pol roku som ich zahodil a to ma staly 30 euro a piece..kopec defektou a aj zjazdene a na HT som jazdil dost vela na ceste ,asi tak 50-50 ziadny brutal XC.Teraz mam na fulle znova specialized(boli na nom ked som ho kupil ,asi tak 3 mesiace) su to adrenalin pro a uz som chytil cez vikend defekt!
zatial ultra spokojnost. je priam neskutocne co to dovoli v terene, hlavne prechod z hutchinson bulldog 2,3 znamenal velky posun v jazdnych vlastnostiach vpred, ale na maratony to neni no
jo a siroky zaber k tym z-maxom, ak holdujes vyraznejsej vzorke tak urcite skus nieco ine a k ritcheymu uz sa nevratis, vpredu nedrzi tak ako ine plaste a vzadu sa vie zasrat blatom a nie a nie sa ocistit, ale ked je sucho tak sa vzadu da.
zatial ultra spokojnost. je priam neskutocne co to dovoli v terene, hlavne prechod z hutchinson bulldog 2,3 znamenal velky posun v jazdnych vlastnostiach vpred, ale na maratony to neni no
jo a siroky zaber k tym z-maxom, ak holdujes vyraznejsej vzorke tak urcite skus nieco ine a k ritcheymu uz sa nevratis, vpredu nedrzi tak ako ine plaste a vzadu sa vie zasrat blatom a nie a nie sa ocistit, ale ked je sucho tak sa vzadu da.
to mas fakt pravdu ked sa ti zasere tak ti to zleze tak okolo vianoc...ja chcem WAPKU ...ale lepsi plast na zaber som este nenasiel.....a okrem toho iny plast by pri mojom style jazdenia tolko nevydrzal ako z - max....neskusal som vsetky znacky takze neviem posudit...a ozaj co poviete na tiogy??....pocul som ze nic moc...idem kupit gt avalanche pro...a su tam tiogy factor....2.3 vpredu a 2.2 vzadu. ..no zaujimava kombinacia.....nechali by ste ich tam ci vymenit?????
ja k tym tiogam. po z-maxoch som presiel na factory xc 1,95. brutal rozdiel. hlavne vpredu. omnoho lepsie drzi stopu. v zadu trochu viac lieta, teda ked do dostanes do smyku tak je nepokojnejsie ale u mna to boli najlepsie plaste ake som jadil na ht. realana sirka je vacsia ako z-max 2,1
teraz na fulle som skusal factory dh. predna je peckova. tu neodtrhne od terenu absolutne nic a da sa vozit aj hodne nizky tlak. zadna je ale citlene tazka. kamosi vozili aj factory extreme, ale tie ztrhava do priemeru jemnejsia vzorka.
jednoznacne ale maju tiogy spickovu samocistiacu vlastnost.
V predu maxis
v zadu Tiogu
prechod na Tiogu bolo asi to najlepšie čo som spravil.Úplne súhlasím s ROBOM!perfektne držia- jednoznačne sú naj medzi tým, čo som jazdil!!!
ked uz raz zacne prsat, tak si toho vela nenavyberas, ale viacejmenej to bolo myslene zo zartu (asi som pouzil nevhodny smajlik). Zas v poslednom case okolie Ziliny dost prerabaju, takze o blato nie je nudza ani na cestach.
K tým samočistiacim schopnostiam Tiogy. Neviem presne čo to bol za model, ale kamarát mal Tiogu 2.1. No oboch kolesách. Myslím, že to bolo minulého roku. Bol na maratóne niekde na južnom Sl. A hovoril, že to bolo neskutočné. Že nedržali absolutne nič. Boli zas*até a nie a nie sa vyčistiť. Hore kopcom sa prešmykovali, dole opatrne pomaly s najväčšou opatrnosťou. Po jednom okruhu to zabalil. A hovoril, že tam boli borci, ktorí okolo neho prefrčali na čistých gumách.
Ja som ich mal tiež a u nás držali a boli čisté. Aj v blate.
Takže si myslím, že tá samočistiaca schopnosť záleží hlavne od povrchu. Nedá sa zovšeobecňovať.
ja vam poviem, kamarat kupil maxxis ignitor, zodral ich za 4mesiace, a popraskali okolo celeho dezenu.. takze neradim ignitori ked som to videl..
ine som nevidel od maxxisu, ale toto bolo dost.. na zadok kupil continental escape..
V predu mám Schwalbe Space 2.35 a som nadmieru spokojný no v zadu mám Maxxis Mobster 2.10 no tie sa mi zdreli za 3 mesiace klasického jazdenie.Nikdy viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vzadu maxxis minion dh 2,35
vzadu SPECIALIZED ROLL X 2,00
ten zadny mam len nejakych 130km dovtedy som mal tiogu terrafirma 1,95 a bol vpohode
vzadu maxxis minion dh 2,35
to mas fakt pravdu ked sa ti zasere tak ti to zleze tak okolo vianoc...ja chcem WAPKU
nad tou som rozmyslal ale po tom co som ju videl "nazivo" tak som ju radsej nexal tak nema neaky vyrazny vzor ani vlastnosti za vlhka
teraz na fulle som skusal factory dh. predna je peckova. tu neodtrhne od terenu absolutne nic a da sa vozit aj hodne nizky tlak. zadna je ale citlene tazka. kamosi vozili aj factory extreme, ale tie ztrhava do priemeru jemnejsia vzorka.
jednoznacne ale maju tiogy spickovu samocistiacu vlastnost.
continental vertical 2,3-vpredu.......Idú ako píly
continental escape vzadu.
fajn, spokojny som.. akurat, ze maju dost velky valivy odpor.. ale su predsa na MTB a nie na cestu.
ten maxis neviem presne typ, sice sa rychlejsie ojazdi, ale v terene a hlavne na mokrom terene drzi ako pribity.....
v zadu Tiogu
prechod na Tiogu bolo asi to najlepšie čo som spravil.Úplne súhlasím s ROBOM!perfektne držia- jednoznačne sú naj medzi tým, čo som jazdil!!!
Vzadu Schwalbe Racing Ralph 2,1
Blato - Maxxis Medusa
kde jazdi "ziletkar" po blate?
Ja som ich mal tiež a u nás držali a boli čisté. Aj v blate.
Takže si myslím, že tá samočistiaca schopnosť záleží hlavne od povrchu. Nedá sa zovšeobecňovať.
ine som nevidel od maxxisu, ale toto bolo dost.. na zadok kupil continental escape..