Chcem sa spytat: jazdite arogantne ako najvacsi majstri sveta a rambovia pomedzi ludi na korze? Lebo ak ano, tak upozornujem, ze najblizsie takych budem decetne skopavat z biku ...
V sobotu mi o 16:50 pri kupalisku EVA - Piestany, styria XCeckari skoro zrazili syna ... ak sem chdite, tak vedzte, ze to najblizsie neskonci len okriknutim.
uz sa mi podarila jedna kolizia, stihol som zastavit hlavou v poprsi jednej damy . Dost trapas, ale to uz som len dobrzdoval, takze ani jednemu z nas sa nic nestalo. Ked jazdim pomedzi ludi tak idem ako clovek. Nie ako napr. ti kreteni na farskych schodoch v Ziline.
Chcem sa spytat: jazdite arogantne ako najvacsi majstri sveta a rambovia pomedzi ludi na korze? Lebo ak ano, tak upozornujem, ze najblizsie takych budem decetne skopavat z biku ...
V sobotu mi o 16:50 pri kupalisku EVA - Piestany, styria XCeckari skoro zrazili syna ... ak sem chdite, tak vedzte, ze to najblizsie neskonci len okriknutim.
to je smutne ze sa ti toto stalo, sucitim s tebou....
Mne sa raz stalo, že som išiel po meste a spoza rohu do mňa vrazilo malé dieťa (mohlo mať okolo 1,5 roku) a odrazilo sa mi od výpletu predného kolesa. Išiel som pomaly, veď spoza roho môžem čakať všeličo. V tom momente mi nebolo všetko jedno
Našťastie sa dieťaťu nič nestalo a behalo ďalej. Čakal som spŕšku slov od rodiča toho decka, ale nič nepovedal.
Ospravedlnil som sa a išiel som ďalej...
z takéhoto dôvodu nevychádzam tesne pri rohu, ale trošku zdiaľky, aby som stihol zareagovať. raz som tak šiel na korčuliach z jedného podchodu a sa zrazil so slečnou, čo chodieva predávať ruže po reštavraciach a baroch. ruže sa rozleteli a ...
z takéhoto dôvodu nevychádzam tesne pri rohu, ale trošku zdiaľky, aby som stihol zareagovať. raz som tak šiel na korčuliach z jedného podchodu a sa zrazil so slečnou, čo chodieva predávať ruže po reštavraciach a baroch. ruže sa rozleteli a ...
Mne as stalo nieco podobne ale vybehol chlap mal dobrych 120kg a zlozil ma jak loksu Ale priznalsi chybu lebo vybehol otial jak drak...
n, to ja som isiel na korculiach a meter predomnou z ulicky vyletela zenska v aute. tak som jej to nasupoval do skla, nastastie som ho nerozbil a nic sa nestalo mne ani autu.
Vsetko je to o ludoch ... ci uz na biku, alebo na korculiach alebo peso ... ja som minule cestoval mhd-ckou aj so psom, autobus zastal, ja som vystupoval, pes drzany nakratko, ale aj tak bol asi pol kroku predo mnou a zrazu sa zo strany pred neho vyrutilo asi tak 6-rocne decko, ktore chcelo nastupovat do autobusu, ja som sice zatiahol za voditko, pes sa zastavil, decko vystrasene a na mna sa osopil otec dietata : Drz si tu obludu, lebo pridete k urazu obaja !!! ... a pritom chyba bola niekde inde ... takze skutocne je to vsetko iba o ludoch.
Samozrejme, bez kosika mam psa iba v byte, ale ked s nim idem vonku, tak ma kosik nasadeny (hlavne kvoli tomu, aby nezbieral zo zeme hluposti a nezral ich, teda nie ze by to cez kosik neslo, ale ide to trochu horsie) . Do autobusu zasadne nastupujem s kosikom, lebo sa mi stalo, ze som chcel nastupit do takmer prazdneho autobusu (bolo v nom asi 5 ludi aj so soferom), pes mal vtedy asi iba 3-4 mesiace a sofer ma vyrazil, ze ak nema kosik, do autobusu nesmie ... tak odvtedy iba s kosikom.
Nebol ani cas, lebo len co som vystupil, tak sa nasackoval do autobusu a ten hned odisiel ... ale aj tak by sa tym nic nezmenilo, iba by sa dotycna osoba uistila v tom, ze on je obet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu vidite ako airbagy mozu zachranit zivot
len aby to nebola nejaka plocha devatnastka
ty si jaky vypatlany
to je smutne ze sa ti toto stalo, sucitim s tebou....
Našťastie sa dieťaťu nič nestalo a behalo ďalej. Čakal som spŕšku slov od rodiča toho decka, ale nič nepovedal.
Ospravedlnil som sa a išiel som ďalej...
Mne as stalo nieco podobne ale vybehol chlap mal dobrych 120kg a zlozil ma jak loksu
makoXC: Bol to len slabý ťukes, takže nedošlo k ujmám na zdraví ani na majetku.
Samozrejme, bez kosika mam psa iba v byte, ale ked s nim idem vonku, tak ma kosik nasadeny (hlavne kvoli tomu, aby nezbieral zo zeme hluposti a nezral ich, teda nie ze by to cez kosik neslo, ale ide to trochu horsie)