Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftdelarosa napísal:
misopetrovic a ake to ma prenosove rychlosti ak chces stiahnut nejakych 20-30 fotiek? Predpokladam, ze to nebude asi pomale ako BT..

ono sa dá cez to priamo aj ovládať foťák :)

menit clonu,ISO, čas, fotiť na BULB režim....

a okamžite po odfotení máš náhľadovú fotku v tablete...

problém je v tom že týmto spôsobom do tabletu nedostaneš ani RAW a dokonca ani FULL size JPG

ale len náhľad v cca rozlíšení ipadu(overím keď dojdem domov presné rozlíšenie)

preto to používam len na pár fotiek..(na fb to samozrejme stačí) ale aj tak je vidno že tá ostrosť nieje taká brilantná :)

je to také že pri pozeraní na mobile/tablete to vyzerá super.. pri otvorení na velkom monitore už vidíš že to proste nieje v najsprávnejšom rozlíšení :)
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 11:01:55
00
ja som tak fotil nejake vtaciky v hniezde. dal som fotak kusok od hniezda a ked pristavali rodicia cez mobil som fotil z 10tich metrov schovany. malo to jednu chybu ze som to casovo nestihal :lol: malo to mierne opozdenie obrazu takze som nic nenafotil :D
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 11:54:23
02
misopetrovic dik za vycerpavajucu odpoved :) Pytam sa preto lebo klasicky vo fotaku to viem potom do android tabletu pozriet priamo na sd karte cez citacku do microusb portu.. Preto ma zaujimalo ako to ide na apple device..
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 14:59:57
00
arrow_leftmatvej11 napísal:
ja som tak fotil nejake vtaciky v hniezde. dal som fotak kusok od hniezda a ked pristavali rodicia cez mobil som fotil z 10tich metrov schovany. malo to jednu chybu ze som to casovo nestihal :lol: malo to mierne opozdenie obrazu takze som nic nenafotil :D

neviem aký foťák a aký mobil si použil... ale v mojom prípade je to opozdenie odhadom tak pol sekundy :) čo nieje až také zlé :)
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 22:08:28
00
70D a xperia ano tak pol sekundy :)
Zobraziť komentár 30.01.2016 - 00:15:42
01
mate niekto skusenosti s objednavanim cez xiaomiforsale.com? za aky cas od objednavky vam prisiel tovar? ja uz cakam cez tri tyzdne za mobilom :(
Zobraziť komentár 03.02.2016 - 11:00:10
00
Tesak ty si tusim mal ip 6 alebo hocikto iny ktomho mate tak toto si precitajte nez ho aktualizujejte http://mobil.idnes.cz/chyba-53-pri-aktualizaci-znici-iphone-d73-/iphone.aspx?c=A160207_120105_iphone_ram
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 06:47:39
00
Jo mal som ho ale už mám naspäť 5-tku... Aj keď, rad by som sa k nemu vrátil.... Bol super.... Alebo sa vrátim k Androidu ... Neviem
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 07:45:07
00
Nechápem jednu vec....mám iPhone, telefón za 700 euro....a dám ho opraviť nejakému šarlatánovi? To isté s aplikáciami...kúpiš si drahý telefón a si skúpi kúpiť 0,90 eurovú aplikáciu....
To je ako keby si kúpiš Bentley a chodíš s tým k Ďurovi do garáže na jamu....
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:29:18
01
Na drahy telefon iba drahu appku ? A bezplatnu aplikaciu na 700e telefon, to uz dojde rovno policia ma zobrat ? OMG :D
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:36:59
00
lto ty niekedy vieš tak nechápať keď nechceš. Kde píše o drahej appke, píše že či mu je ľúto dať napr. 90 centov. Okato naráža na crackované a podobné aplikácie...
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:49:44
06
Aha, chyba v texte "si drahý telefón a si skúpi kúpiť 0,90" malo byt nieco ako "si drahý telefón a si lenivy kúpiť 0,90" .. sorry, dnes mi nefunguje automaticka korekcia :D .. ja som vedel, ze dnesny den bude tazky, uz rano :lol: .. ok, chapem a beriem spat :)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:53:02
01
si skúpy kúpiť. ušiel mu tam ypsilon :D
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:54:17
00
arrow_leftlto napísal:
Na drahy telefon iba drahu appku ? A bezplatnu aplikaciu na 700e telefon, to uz dojde rovno policia ma zobrat ? OMG :D

Ja fakt neviem, či to niekto dokáže až takto nepochopiť - ešte raz, zhlboka sa nadýchni, sústreď sa a čítaj - keď ti nie je ľúto vyhodiť za telefón 700 a viac euro a je ti ľúto dať za aplikáciu 99 centov, radšej tam nainštaluješ nelegálny soft a stiahneš kreknutú aplikáciu, tak to niečo o danom človeku napovie...čo? Tí čo pochopili môj príspevok, si to budú vedieť aj domyslieť...
Taký istý názor mám na túto výstrahu o zablokovaní telefónu - mám dva roky záruku predsa. Drahý telefón nekúpim od cigáňa na benzínke (ja teda ani lacný), nebudem riskovať opravu u niekoho, kto na to nemá licenciu, nedá mi záruku a podobne.
Ale na Slovensku je toto typické...stretávam sa s tým, že chalan z výrobnej linky, pindá na systém, nízky plat a neviem čo, ale iPhone mal predobjednaný mesiace dopredu, lebo je to dôležité mať.

EDIT prepáč lto, už vidím, že si sa opravil :-)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:00:41
00
AdMich: precitaj si este raz, co si napisal :) .. napisal si totiz nezrozumitelny text, ktory som ja pochopil nespravne :) .. volodaj byva blizko, takze vdaka mensej strate paketov na drate mu to bolo zrozumitelnejsie :P

edit: njn, proste mam dnes zly inicializacny faktor, takze sa neviem dobre trafit do spravnej zakladnej mnoziny :)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:05:37
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up