Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tesak ty si tusim mal ip 6 alebo hocikto iny ktomho mate tak toto si precitajte nez ho aktualizujejte http://mobil.idnes.cz/chyba-53-pri-aktualizaci-znici-iphone-d73-/iphone.aspx?c=A160207_120105_iphone_ram
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 06:47:39
00
Jo mal som ho ale už mám naspäť 5-tku... Aj keď, rad by som sa k nemu vrátil.... Bol super.... Alebo sa vrátim k Androidu ... Neviem
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 07:45:07
00
Nechápem jednu vec....mám iPhone, telefón za 700 euro....a dám ho opraviť nejakému šarlatánovi? To isté s aplikáciami...kúpiš si drahý telefón a si skúpi kúpiť 0,90 eurovú aplikáciu....
To je ako keby si kúpiš Bentley a chodíš s tým k Ďurovi do garáže na jamu....
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:29:18
01
Na drahy telefon iba drahu appku ? A bezplatnu aplikaciu na 700e telefon, to uz dojde rovno policia ma zobrat ? OMG :D
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:36:59
00
lto ty niekedy vieš tak nechápať keď nechceš. Kde píše o drahej appke, píše že či mu je ľúto dať napr. 90 centov. Okato naráža na crackované a podobné aplikácie...
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:49:44
06
Aha, chyba v texte "si drahý telefón a si skúpi kúpiť 0,90" malo byt nieco ako "si drahý telefón a si lenivy kúpiť 0,90" .. sorry, dnes mi nefunguje automaticka korekcia :D .. ja som vedel, ze dnesny den bude tazky, uz rano :lol: .. ok, chapem a beriem spat :)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:53:02
01
si skúpy kúpiť. ušiel mu tam ypsilon :D
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 10:54:17
00
arrow_leftlto napísal:
Na drahy telefon iba drahu appku ? A bezplatnu aplikaciu na 700e telefon, to uz dojde rovno policia ma zobrat ? OMG :D

Ja fakt neviem, či to niekto dokáže až takto nepochopiť - ešte raz, zhlboka sa nadýchni, sústreď sa a čítaj - keď ti nie je ľúto vyhodiť za telefón 700 a viac euro a je ti ľúto dať za aplikáciu 99 centov, radšej tam nainštaluješ nelegálny soft a stiahneš kreknutú aplikáciu, tak to niečo o danom človeku napovie...čo? Tí čo pochopili môj príspevok, si to budú vedieť aj domyslieť...
Taký istý názor mám na túto výstrahu o zablokovaní telefónu - mám dva roky záruku predsa. Drahý telefón nekúpim od cigáňa na benzínke (ja teda ani lacný), nebudem riskovať opravu u niekoho, kto na to nemá licenciu, nedá mi záruku a podobne.
Ale na Slovensku je toto typické...stretávam sa s tým, že chalan z výrobnej linky, pindá na systém, nízky plat a neviem čo, ale iPhone mal predobjednaný mesiace dopredu, lebo je to dôležité mať.

EDIT prepáč lto, už vidím, že si sa opravil :-)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:00:41
00
AdMich: precitaj si este raz, co si napisal :) .. napisal si totiz nezrozumitelny text, ktory som ja pochopil nespravne :) .. volodaj byva blizko, takze vdaka mensej strate paketov na drate mu to bolo zrozumitelnejsie :P

edit: njn, proste mam dnes zly inicializacny faktor, takze sa neviem dobre trafit do spravnej zakladnej mnoziny :)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:05:37
00
nevidím tam nič nezrozumiteľné.....ale možno keby tam bolo "skúpi investovať 0,90 centov..." bolo by to ešte o level zrozumiteľnejšie :-)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:07:27
00
Inak ale docital som sa taku vec, ze Apple ohladom toho tvrdi, ze bezpecnost, blablabla, ale vraj to spravilo aj ludom, ktori si nechali vymenit len konektor, alebo display. To potom evokuje inu vec od Apple. Ono totiz autorizovany servis a kvalitny servis nie je ekvivalencia. Tu na Slovensku je to problem. Aj preto, ze viem napr. v pripade aut, co autorizovany servis porobil a clovek potom vobec nema chut do takeho servisu chodit. Lebo i tak nema zaruku, ze to spravia dobre. Kopec ludi chodi auta servisovat vedla do Rakuska. Ci to plati ale aj pre Apple servis, to uz neviem. Nastastie Apple veci su odo mna dostatocne vzdialene :lol:
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:10:23
00
a co po 2 r a ten telefon si nemusis kupovat mozes ho mat na pausal - v zahranici ti ho daju k pausalom a urcitto nebude 700e . nemusis si kupit uplne novy - napr rocny a uz zaruku nemas - ale ako tam pisali nejde len o neautorizovanu opravu avsak aj o nejake poskodeni toho snimaca na otlacok pri pade a pod .
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:12:18
00
arrow_leftAdMich napísal:
nevidím tam nič nezrozumiteľné.....ale možno keby tam bolo "skúpi investovať 0,90 centov..." bolo by to ešte o level zrozumiteľnejšie :-)

Aha .. tak teraz som pochopil, preco volodaj to pochopil, ale ja nie. Pretoze KUA-FUCKT uz sa naucte doprdele pisat poriadne ypsilon ! Skúpy (lakomý) nie je skúpi (skúpiť) !!! .. To su 2 tak odlisne slova, ze ti kompletne meni vyznam vety. Toto ma teraz vytocilo... a mna tu budete sikanovat :x :D

astro .. tu mas exemplarny priklad, preco ma vyznam sa poriadne ucit ypsilon :lol:

/prispevok je samozrejme mysleny v dobrom :P/
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:13:18
04
Ito: dávaš dobre dneska :) No ale skúsme takú perličku: čo ak by sa AdMich "preklepol" v čísle a namiesto jednotného by to aplikoval na množné? Potom by mal správne "skúpi" - sú skúpi :)
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:45:49
00
Ito mozno je cas si dat od fora pauzu ked po tebe citam. Skus ist na bajk alebo tak. Niekedy mam pocit ze nerobis nic ine, ako vypisujes somariny na fore..
Zobraziť komentár 09.02.2016 - 11:57:42
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up