DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
v rychlosti na prvy pohlad ako novy Subaru Outback...
registrujem dlhsie ze si vyberal noveho S-Maxa alebo Discovery4. a teraz takato zmena.
zaujima ma to lebo sme mali rovnake volby, len ja som sa uz viac priklonil k Discovery
Lavica zadných sedadiel sa dá posúvať jediným hmatom. Pre dieťa v sedačke by to stačilo, v prázdnom aute sa tak odvezie v kufri viac. Včera som sa v ňom viezol do MK na výjazd, neskôr tam pribudol kamošov full. Stačilo dať dolu predné kolesá.
http://autobazar.autovia.sk/lada-2105-combi-1814170
Santa Fe je predrazeny plastovy korejec. Nový S-MAX sa začne predávať čoskoro. Máš na výber 5 a 7 miestne verzie, 4x4 aj automat.
viem viem, noveho S-MAXA mam v merku a cakam na September, ale bol som kuknut aj v Hyundai predajni a trochu ma nakriatli na to velke Santa Fe, stredu stvrtok mi to daju nech sa povozim, tak uvidim ako sa mi bude pozdavat. Pri novom S-Maxe som uvazoval nad 210k biturbom alebo 180k 4x4... ale obavam sa ze tie turba dost odchadzaju a svinia dpf viac nez klasika. Aj to disco je stale v hre, ale pocul som ze v topauto maju nebesky vysoke ceny za servis, tak neviem ci je este nejaky solidny servis na land rovery s primeranymi cenami.....v servisoch sa totiz s mojimi autami ocitam relativne dost casto
a uz som pisal ze M-B nemusim ale.... co tak toto ?
nic v zlom ale tiez mi pride kapanek zaujimave porovnavat S-Max s Land Roverom Discovery.....
EDIT: pri tom budgete by ma isto zaujimal aj TENTO VW
na range nam dali 15% zlavu, na disco pocitam tak 12%, takze nakup za 53. S-max je inde, vybava v benzine automate stvorkolke bude nad 40 po zlave. touran bude niekde na 43, s nimi sa tazko jedna, vela predavaju a su .. jasne ze to co mi maros predtym odpisal, ze cena je dolezita aby mi rozum nenadaval ze kolko som tam nechal. ale zase si hovorim, beriem to na firmu s dph, radsej takto ako poslat cervenemu *****i na daniach