DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
S-Max som si naklikal na ceskom webe zatial, myslim ze 46k bol v slusnom konfigu, disco 75k a xc90 82k.....s tymi cenami viem nieco urobit, ale aj tak je to dost.
Ja ich tam moc nemusím, ale to môže byť každého iná osobná skúsenosť
Na summit som pocul toho velmi vela zleho, treba pozriet skusenosti na fordklub.sk. Naopak co sa tyka origos servisu tak Kosi v banovciach je vraj ok. Inak neorigo servisy zamerane na ford su v BA dva. Maxim a Amstek su dobri, vlastna skusenost. V autopolise mi nacenili rozvody na 700eur, nakoniec vymenene v amsteku za 230 aj s pracou.
Co sa tyka summitu, tak uz len taka perlicka. Chlapcovi pri predaji auta neodmontovali transportne dorazy na pruzinach na mondeu. Tyzden s tym chodil, co to mohlo sposobit si mozete domysliet..
Len neviem ako to je u nich so zárukou - majiteľ bol kedysi s summite a mal tam porobené aj školenia, ale nemám pocit, že by ich mal aj na túto najnovšiu generáciu
2x nafukovaci cln pre 4 osoby + 4 padla
3x bajk stan a 3 spacaky
kufor handier
3 kufre vercajchu
chladnicka
a ine
Vsak sa s tym hadam nebudes vozit v meste po rozky.
info aj s ilustracnymi obrazkami ako to ma fungovat
http://www.bikeradar.com/mtb/news/article/honda-may-have-just-created-the-best-team-car-ever-45210/
To bol vrak uz ked to vyslo z vyroby , vazne nechapem co maju ludia na tychto debilnych americkych autach
Chcem si zaobstarať auto. Chcem sa už konečne osamostatniť a sám sa dopravovať na preteky atď...
Uvažujem nad skriňou z dôvodu aby sa tam pohodlne vošlo aj viac byciklov a poskitovalo mi to aké také zázemie na prípravu a v prípade núdze aby som tam mohol aj prespať. chcel by som do toho investovať tak od 1000 do 1500 (oplatí sa?). Je to v podstate dosť súrne ak chcem ďalej pretekať a študovať na VŠ.
Takže rozmýšlam nad:
Peugeot Partner
Citroen Berlingo
Renault kangoo
Vedeli by ste mi niekto poradiť ktoré je najlepšie čo sa týka dostupnosti ND, spoľahlivosti, praktickosti.... a atď?
Ďakujem.