DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
Mozno sa autor obaval, ze ho fyzicky inzultujem, ked zle napise
Prekvapilo dobre hodnotili Logana (sedana) tu:
http://www.auto.cz/dacii-logan-1-4i-436-613-km-rozebrali-sroubku-co-zjistili-95020
MCV 1. generacie je rozmermi na biky velmi vhodne vozidlo, rozmerovo podobny (dlhy ale nie prilis vysoky) je len aktualny predlzeny koncernovy Touran. Skoda, ze Dacia robi teraz namiesto povodneho MCVcka 3 rozne modely (Lodgy, Dokker a nove MCV, co uz je ale len klasicke kombi).
Ak by chcel niekto take nove, musel by viacej na vychod.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lada_Largus
"On 4 April 2012, AvtoVAZ launched Lada Largus production at a ceremony attended by Vladimir Putin. During his visit to Tolyatti, Putin toured the plant and signed the first Lada Largus."
Grand Duster vyzera byt celkom k svetu.
Tak ja jazdim na fiabia classic combi, najnizsia vybava, ziadna elektrika. Ale s tym narazenim sedadla som to myslel tak ze ked si ide lahnut, nieze bude 1 soferovat a druhy spat
Berlingo/partner/... a podobne dodavkove smetie je mozno fajn na objem. Ale su kratke. Na spanie ledva ledva a bajk na dlzku tiez len ledva ledva. Ale ked ...sa da dole koleso a vyhodia sa zadne sedacky, nastava magic
Jednotkova felda kombi je nezmar a jedine co jej hrozi, ze ju napadne plechozrut hrdzavy. Najst kus v pojazdnom stave bez dier v zadnych dverach a podbehoch ale bude uz problem. Na rocne servisne naklady je to lacnejsie ako servisovat bajk strednej triedy
Tie auta uz maju 20 rokov takze zalezi len od toho ako je motor opotrebovany, samozrejme som napisal len to co by som preferoval pri kupe ja.
Chcem si zaobstarať auto. Chcem sa už konečne osamostatniť a sám sa dopravovať na preteky atď...
Uvažujem nad skriňou z dôvodu aby sa tam pohodlne vošlo aj viac byciklov a poskitovalo mi to aké také zázemie na prípravu a v prípade núdze aby som tam mohol aj prespať. chcel by som do toho investovať tak od 1000 do 1500 (oplatí sa?). Je to v podstate dosť súrne ak chcem ďalej pretekať a študovať na VŠ.
Takže rozmýšlam nad:
Peugeot Partner
Citroen Berlingo
Renault kangoo
Vedeli by ste mi niekto poradiť ktoré je najlepšie čo sa týka dostupnosti ND, spoľahlivosti, praktickosti.... a atď?
Ďakujem.
no rozpočet je tak na male autíčko, ak kupiš jazdenku rátaj min 500+ do nutných opráv náprav,rozvodov a oleja s filtrami, prípadne brzdy, všetko dôležité býva na starých autíčkach večšinou už tesne pred výmenou-Spotrebák
ak chces spolahlivé tak žiadny francuz, nad 200tis km už nebude spolahlivý , tam čakaj nákladnejšie výmeny drahších častí... z tých čo si uviedol by som šiel asi do berlinga....
ale osobne je mojim bike autom favorit VW caddy.. švagr ho má. v zadu rovná ložná velká plocha pre 4 biky, posuvatelné demontovatele sedadlá, dost miesta na spanie aj pre 2m chlapa... len tam je rozpočet už 3x vyšší..
ja som dlhé roky dral stare VW polo 3 dverove... bike na maratony 2x +2x biker, samozrejme bolo treba zhodit koesá.
tvoj rozpočet vydá ozaj len na starú fobiu kombi.... tam su diely lacné a urobí ti hocijaký suflikant s dielnou.
PS určite zober so sebou mechanika,
1.3 aj 1.6 su spolahlive motory, takze riesit treba skor stav karoserie a ostatnych veci.
Kolko planujes km rocne a zivotnost auta?
Vzhladom na vek auta sa LPG uz asi neplati aj ked oba motory si s LPG rozumeju velmi dobre.
Tie co sa predavaju s LPG budu mat 250-300kkm vsetky a LPG nadrz tesne pred alebo uz aj po legislativnej zivotnosti (10rokov).
Bezny caddy pri dlzke 4,4m nie je sice uplne kratky, ale ma typicke dodavkove rozmery je zbytocne vysoky.
4,9 metrova maxi verzia je uz ina kava
http://www.auto.cz/test-volkswagen-caddy-beach-2-0-tdi-6dsg-toulava-krev-96309
Znamy ma 206SW benzin 1.1 rocnik ?2004,2005? km urcite hodne nad>200000
Spolahlive bezproblemove auto. Doteraz to jazdi jeho syn.
1.1 na bezne jazdenie staci, zralo to nieco cez 6L.
Pozor na to, ze aj SW varianty su pomerne kratke, takze ak chces vozit bike bez demontaze prednych kolies, odporucam to predtym vyskusat.
Dik za radu, viac menej si mi potvrdil to co som cital na recenziach.
Podla foto http://eng.auto24.ee/used/669215 ma 206SW menej obvykle delenie zadnych sedadiel - 2 sedadlo za vodicom. Toto je velmi prakticke, ak je velky sofer chcete ist 3+3, ale na 3+3 je to auto asi celkovo male.
Pri 1+1 je to menej prakticke, ako dvojsedadlo za spolujazdcom (vtedy sa po jeho sklopeni da bajk vozit bez zlozenia kolies).
Pri 2+2 je jedno, ako su zadne sedadla delene. Je vhodne overit, ako sa biky pri demontazi predneho kolesa zmestia na stojaka vedla seba, co je asi najpraktickejsia poloha prepravy dvoch bikov. V malych autach moze pomoct vyklopenie/demontaz sedaku a demontaz operadla, ak je jednoducha.
"kombi" ma kufor len 314 litrov, je to nizke (od hrany kufra po strop nejakych 90 centi a len o 23 centi dlhsie ako kratka verzia. To na prevazanie bicyklov nebude ziadna slava. A ma to nizky podvozok, tak dufaj, ze na chatu mas fajn pristup
Ak sa nebojis francuza a stareho auta, tak za rovnake prasule dostanes Xsaru *****sso. 1,6ka benzin a dnu miesta na 2 bajky bez demontaze a kludne sa tam aj vyspis. A ziadny chaluparsky tetris, proste naukladas vsetko co potrebujes a odvezies 5 ludi.
A z tej 206-ky tam budes mat aspon spetne zrkadla a packy pod volantom
Dizajnovo ako keby Renaultu Espace vymenili prednu masku