DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
Sportovy packet ktory mam na voze ma mat aj prednu masku chladica ciernu v prevedeni vceli plást, cize 6uholniky, ale kedze voz mal mat aj prednu kameru a tu vraj robia len do chromovej masky tak mi dali tu (co ma dost nastvalo, cierna maska by bola o dost lepsia).
vzdy som si hovoril ako student,ze si nikdy nekupim auto,zdravie a priroda mi je prednejsia.,.....nasledne po prvom aute,ze nikdy si nekupim drahe auto,....nasledne po kupe drahsieho auta som si povedal,ze nikdy si nekupim vykonne auto a ejhla: clovek co raz vyskusa a zapaci sa mu, ostava bud pri tom alebo okusi nieco onakejsie-fajnovejsie a bude to chciet.....
to je zase to belgicke hnede tocene: preco si niekto kupi iphone/samsung za 800,ked moze mat chliev za 50,dtto bajky,auta apod: je to geneticky podmienena ludska vlastnost POCIT niecoho,za cim sa clovek od nepamati zenie
zivotnost motora-vysavaca 1.2 75kW a 1.8,2.0, 2.2 je jeden z argumentov napr... dalsie mozu pridat a ini
seth FF? fynikajuca fobia?
aha,nevsimol som si ze Ti
len pre porovnanie, tankovali sme niekde medzi zvolenom a banskou a potom trasa smerom certovica, poprad, lubovna, domasa, kosice, roznava lucenec a priemernu spotrebu ukazovalo 4.1. nonstop zapnuta klima, natrieskany kufor a 3 ja ludia v aute...
ok, tak sa pome zamyslit. Mas auto co ma v zaklade 1,7 az 1,8 tony, navyse je vyssie cize ma vacsi odpor. Ma vzadu tri plnohodnotne miesta a vacsi kufor. Ked do toho nahodis rodinu a bagle na dovolenku, auto ma cez 2 tony. Pripocitaj zapnutu klimu, ako by to auto slo so 75KW pod kapotou? Iste, ma tam aj motorizaciu 110KW ale co som cital testy a videl papierove hodnoty, tak nic moc. Osobne by som uz len naozaj kvoli KOMFORTU siel minimalne do yej 132KW verzie, ideal pre bezpecne a komfortne cestovanie je tych 154KW. Uz len ked ides 120 na dianici a chces predbehnut kamion a v lavom pruhu je rada aut a chces sa bezpecne zaradit bez ohrozenie ci len obmedzenia ineho ucastnika cestej premavky, tak je to lepsie. Nehovoriac o predbiehani na okreskach a podobne. Ako uz tu niekto pisal, ten vykon nie je pre to aby si lietal jak blazon ale aby si jazdil bezpecne. A prave pri MPV ti ten vykon usetri nervy a nezozerie ta z penazenky. Sam mam 103KW a niekedy by som prijal viac a to mam nizke mondeo.