prispieť Jožkovi nejakou čiastkou na nové komponenty, prípadne bicykel.
Preto prosím tých, ktorí majú možnosti a empatiu, aby prispeli-hoci aj symbolickou čiastkou na nasledujúce
číslo účtu:
kód banky:
Len pre informáciu, je to môj nepoužívaný účet, z ktorého budem denne do tohoto vlákna podávať informáciu o stave konta. Je to len o dôvere, sama prispejem medzi prvými.
Prosím chronických diskutizérov, nech sa tu nerealizujú, len v prípade že chcú pomôcť.
Vyzbierané peniaze odovzdáme Jožkovi Oremovi na niektorom cyklomaratónskom podujatí / napríklad Oravský maratón/ a bude to mať aj určitú formu.
Ďakujem v mene Jožka a prosím, zatiaľ mu to nevyzvoňte, nech má prekvapko.
Alena
STAV KONTA K DNEŠNÉMU DŇU JE 1925-eur. PRISPELO 80 ĽUDÍ
NAKOĽKO STAV KONTA JE PLNE POSTAČUJÚCI NA ÚĆEL ZA KTORÝM BOL VYTVORENÝ,
ZASTAVUJEM ZBIERKU . O SPôSOBE A ČASE ODOVZDANIA BUDETE INFORMOVANÍ NA TÝCHTO STRÁNKACH.
ZOZNAM DOŠLÝCH PLATIEB
Alena Bohúňová/zdravoťačka/--- Robo Valašík ---Marta Udicová---Robo Baculík/Angel/ Marek Zivcic---PO---Roman Bareny /RB PRO/--- Peter Jasenovec---Fučekovská família---Ivan Bukovčan---
Anton Slezáček --- Patrik Kopcek---Neznámy darca 10,-eur---MIM INO---Poliak Mišo---Peter Maca Ing.---Rado Ondas---Neznámy darca 50,-eur----Marek Wild----Peťo Pech/Pesto/---Lukáš Malega/Danix/---Martin Januš---Ing Ján Sedlák---Neznámy darca 200.-eur---Jozef Rogos---Jozef Satanek/Kubiak/---Kaštánkovci Marika a Pali---Vlado Hlucha---Vlado Florek/Tatuse/---J.Veselovský---Vlado Cagala---Neznámy darca 5.-eur---Neznány darca 10.-eur---Palo Lacko / Lakko/---Stano Vanek---Renátka Belzarová---MTB Kolečko---RNDr.Milan Schurger---MirkoVrabel---Zilinskí bikeri---Peter Krakovsky---Fero Gamcik---Miro Zelenka-Chupacabra bike team---
Ing Jozef Nemčok --- Ivan Pastorek--- Neznámy darca 10,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Matuš Celec --- Neznámy darca-100,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Jožko Svaček/Drotar / --- Tomáš Mikoviny---Story----Rišo Lehocký---rodinka Pilných---
Jantárová Cesta - -- Vlado Bednárik---Juraj Benedik---Ing.Peter Nemec---Marek Liška---
Ján Ďuriš-Geoplan -- - Milan Gacik , Mgx---Miloš Karell---Ing Tomaš Gaal---Tomáš Hauser---
Ľubo Žubor/Gebula / --- Majo Pisoja /Konky family/---Žaneta Bachledova---Ján Sepesi---
Boris Bednar --- Ing.Slavo Strečanský---Nehrebecky Martin---Dušan Rajtik--- --- Heno Autner---Janko Ďuriš---Ing.Jan Prcin/janošik/---
Cyklomania.sk---Maťa Stoláriková/Saldi/---Palo Janoška---
CPK,Ľubo Dupkala/Tery/---Ľubica Bubniaková---Dzetkulic Martin---Lívia Hanesová---Ing.Jana Madaraszová---
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
Myslím, že všetci sme cítili silu toho okamihu, keď si Jožko prevzal svoj bicykel...
Oravský maratón zanechal vo mne pekné spomienky...podvečer pred kolibou po vyhlásení tomboly sme pri kofole s Jožkom sedeli a rozoberali dojmy a radosti a bola z neho cítiť radosť z veľkého prekvapenia
si myslím,že ujo Barenyi(ak som zle napísal,ospravedlňujem sa! má v moderovaní veľkú konkurenciu.........
Trochu off topic uz .. ale nedalo mi to. Nie je to tak .. a nejde o 3 sekundy. Ale to zistis mozno casom.
2ito: toto vlákno sledujem momentálne najviac zo všetkých. checkujem ho aj 5x za deň a keď nič nepribudne tak som mrzutý. Ale k tým kľukám . Ja som stará škola a furt tvrdím, že zakladatelia mtb jazdili na amerických 20 kilových "ukrajinách", ale mali z toho radosť. A jedine prvá päťka v absolútnom poradí maratónskej série sa môže odôvodnene zaoberať "tvrdosťou kľúk" etc. Všetci ostatní účastníci zájezdu sú tam pre rôzne druhy radosti. A ich fyzická výkonnosť je natoľko "obmedzená" v dobrom slova zmysle voči profíkom, že qalita komponentov v pomere k momentálnej nadupanosti takéhoto amatéra je zanedbateľná. Inými slovami. Keby Barényi štartoval na velamose, tak aj tak skončí v prvej desiatke. A naopak keby Jožko Orem štartoval vo svojej kategórii na Velamose z roku x, tak stratí maximálne jednu pozíciu. A vóóóó tom to jako je.
Som bol teraz múdry. Čo?
A dnes večer budem čakať na detaily z odovzdávania ako na stratu panictva. A keď to bude až zajtra, tak sa nevyspím. Super výkon zúčastnených. Jednoducho veľkolepé.
Tak toto si nemusela. Ja dievčaťom nepobozkaný si svoju poctivosť zachovám s hrdosťou až pre tú pravú. Vždy to tak bolo. Môj dedo bol mních, môj otec bol mních, ja som mních a aj môj sedemročný syn bude mních.
len teraz neviem je to dedo, otec ... alebo syn ??
Červo kde sa flákaš.
Nech sa paci. Krasa, skoda, ze som tam nemohol byt
http://www.mtbiker.sk/clanky/reporty/1293/chcel-by-som-mat-novy-lepsi-bicykel.html
Tak nech to Jožko ostatným súperom natrie ešte veľakrát. držím prsty.
ja by som si pomohol tymito:
Jožkovi všetko to najlepšie, radosť z pohybu pri športe, ktorý má tak rád, pevné zdravie a veľa šťastia - a nech aj naďalej verí v svoje sny!