prispieť Jožkovi nejakou čiastkou na nové komponenty, prípadne bicykel.
Preto prosím tých, ktorí majú možnosti a empatiu, aby prispeli-hoci aj symbolickou čiastkou na nasledujúce
číslo účtu:
kód banky:
Len pre informáciu, je to môj nepoužívaný účet, z ktorého budem denne do tohoto vlákna podávať informáciu o stave konta. Je to len o dôvere, sama prispejem medzi prvými.
Prosím chronických diskutizérov, nech sa tu nerealizujú, len v prípade že chcú pomôcť.
Vyzbierané peniaze odovzdáme Jožkovi Oremovi na niektorom cyklomaratónskom podujatí / napríklad Oravský maratón/ a bude to mať aj určitú formu.
Ďakujem v mene Jožka a prosím, zatiaľ mu to nevyzvoňte, nech má prekvapko.
Alena
STAV KONTA K DNEŠNÉMU DŇU JE 1925-eur. PRISPELO 80 ĽUDÍ
NAKOĽKO STAV KONTA JE PLNE POSTAČUJÚCI NA ÚĆEL ZA KTORÝM BOL VYTVORENÝ,
ZASTAVUJEM ZBIERKU . O SPôSOBE A ČASE ODOVZDANIA BUDETE INFORMOVANÍ NA TÝCHTO STRÁNKACH.
ZOZNAM DOŠLÝCH PLATIEB
Alena Bohúňová/zdravoťačka/--- Robo Valašík ---Marta Udicová---Robo Baculík/Angel/ Marek Zivcic---PO---Roman Bareny /RB PRO/--- Peter Jasenovec---Fučekovská família---Ivan Bukovčan---
Anton Slezáček --- Patrik Kopcek---Neznámy darca 10,-eur---MIM INO---Poliak Mišo---Peter Maca Ing.---Rado Ondas---Neznámy darca 50,-eur----Marek Wild----Peťo Pech/Pesto/---Lukáš Malega/Danix/---Martin Januš---Ing Ján Sedlák---Neznámy darca 200.-eur---Jozef Rogos---Jozef Satanek/Kubiak/---Kaštánkovci Marika a Pali---Vlado Hlucha---Vlado Florek/Tatuse/---J.Veselovský---Vlado Cagala---Neznámy darca 5.-eur---Neznány darca 10.-eur---Palo Lacko / Lakko/---Stano Vanek---Renátka Belzarová---MTB Kolečko---RNDr.Milan Schurger---MirkoVrabel---Zilinskí bikeri---Peter Krakovsky---Fero Gamcik---Miro Zelenka-Chupacabra bike team---
Ing Jozef Nemčok --- Ivan Pastorek--- Neznámy darca 10,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Matuš Celec --- Neznámy darca-100,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Jožko Svaček/Drotar / --- Tomáš Mikoviny---Story----Rišo Lehocký---rodinka Pilných---
Jantárová Cesta - -- Vlado Bednárik---Juraj Benedik---Ing.Peter Nemec---Marek Liška---
Ján Ďuriš-Geoplan -- - Milan Gacik , Mgx---Miloš Karell---Ing Tomaš Gaal---Tomáš Hauser---
Ľubo Žubor/Gebula / --- Majo Pisoja /Konky family/---Žaneta Bachledova---Ján Sepesi---
Boris Bednar --- Ing.Slavo Strečanský---Nehrebecky Martin---Dušan Rajtik--- --- Heno Autner---Janko Ďuriš---Ing.Jan Prcin/janošik/---
Cyklomania.sk---Maťa Stoláriková/Saldi/---Palo Janoška---
CPK,Ľubo Dupkala/Tery/---Ľubica Bubniaková---Dzetkulic Martin---Lívia Hanesová---Ing.Jana Madaraszová---
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
Štartovné na Merida Zelenú stopu grátis.
inde by som to neťahal, nieje to charita..
Úplne súhlasím.Musí to mať určitú fazónu,aby bol naplnený zmysel tejto veci.Jednoducho keď sú si ľudia blízky, aj keď sa možno nikdy nevideli.O to je to silnejšie.
Je nas dost na to, aby sme mu ten dar zafinancovali
Tot len moj nazor.
rozhovor od latanku spustil totalnu lavinu dobroty a solidarity (bodaj by cosi take aj z volbami prislo
pridam kusok s mojej historie s jozkom....prvy krat som si ho naozaj vsimol (predtym som ho nejak z povzdiali registroval), ked ma po nejakych uvodnych kilometroch tvrdo obiehal pred prvym stupanim-singlom v partizanskom asi pred 2 rokmi
ale najväcsi zazitok bol ked som sedel z dudom po velmi tazkom maratone-duna 2009 po 100km trati na pivku a objavil sa tam jozko- ktory ako nam sam povedal, prisiel rano na bajku zo svojho domova do vysegradu a po tej masaker blatotrati vecer naspät domov( teda asi niekde prespal)..z batohom na chrbte+stary tazky spacak...pani tam som mal sanku az na zemi...!!!
takze som velmi rad aj za neho, ze sa tu takato radost pre neho chysta...a pridam sa rad aj ja.
...len si naozaj zistite, ze kde ide, lebo je aj dost mozne, ze dunu zopakuje-ako sam hovoril min.rok-lebo sa mu to tam velmi pacilo!
kazdopadne je to super a urcite to bude velka vec..velmi rad by som to zazil ...ved uvidime..co, kde a ako..
"ano, to si pamatam....siel som cez Slatinu a bolo tam -17"
ludia, ja zasnem!
Ale chcel by som niečo iné navrhnúť. Už v Pravenci som poprosil Majku Ďuriškovú, aby spravila Jožkovi nejakú peknú fotku a zachovala ju v plnom rozlíšení. Chcel som mu ju dať vyrobiť a zarámovať a na niektorom maratóne pribaliť k cene. Chcem navrhnúť, že by sme mohli z tejto zbierky pár eur odložiť bokom na výrobu a zarámovanie niekoľkých fotiek z maratónov o rozmeroch 30 x 40 cm, alebo 40 x 60 cm. Jedna z nich by bola z odovzdávania daru, resp. z kúpy bicykla. To by mal spomienku na celý život. Mohlo by sa mu to dať na vyhodnotení CMS, alebo pri niektorom vyhlasovaní, keď pôjde na bedňu. Inak ja som už dávnejšie začal dávať bokom jeho fotky a niekedy ich napálim a dám mu CD-čko.
Dalsi skvely napad. Mozem zohnat ramy ...mam asi desat kusov k dispozicii
Ale chcel by som niečo iné navrhnúť. Už v Pravenci som poprosil Majku Ďuriškovú, aby spravila Jožkovi nejakú peknú fotku a zachovala ju v plnom rozlíšení. Chcel som mu ju dať vyrobiť a zarámovať a na niektorom maratóne pribaliť k cene. Chcem navrhnúť, že by sme mohli z tejto zbierky pár eur odložiť bokom na výrobu a zarámovanie niekoľkých fotiek z maratónov o rozmeroch 30 x 40 cm, alebo 40 x 60 cm. Jedna z nich by bola z odovzdávania daru, resp. z kúpy bicykla. To by mal spomienku na celý život. Mohlo by sa mu to dať na vyhodnotení CMS, alebo pri niektorom vyhlasovaní, keď pôjde na bedňu. Inak ja som už dávnejšie začal dávať bokom jeho fotky a niekedy ich napálim a dám mu CD-čko.
toto je dobrý nápad, súhlasím a prikláňam sa k tvojmu názoru.
nakoniec to už fakt aj v tom Súlove bude môcť prebehnúť
pokiaľ by sa po Sulov vyzbierala dostatočná suma na nejaký bicykel aspoň na XT+ nejaké kvalitnejšie doplnky, zbytok na náhradné komponenty, zo 3 reťaze, 1x kazeta, zo 6 ks plášťov, bolo bi to super aj na Sulove. dnes budem vedieť onuku biciklov ,náhradných dielov a k tomu grátis komplet oblečenie ,dlhé ,krátke . Keď zostane niečo, treba mu pomôcť aj iným smerom - napr. to spomínané inkaso. pokiaľ tam zostane + - 200- 300 € možno mu to odovzdať, sú aj iné veci okolo domu . Určite si vie predstaviť čo bi si zadovážil. Bude to riadne prekvapenie. Dúfam že to ustojí. Určite to treba aj zdokumentovať a bol tu aj návrh zo zarámovaním jeho foto vo večšom formáte. Aj to je dobrá a pekná pamiatka, určite sa mu to bude na finále CMS páčiť.
...nejde tu o ziadnu zavist ani o ziarlivost alebo zavist.. (ako sa pisalo vyssie)
LittleFox
good luck
Hlboký súhlas...
Osobne si myslím, že keby mi mal niekto odovzdávať nejaký hodnotný dar na verejnosti a to len preto, že som chudobný a vyvolávam súcit, tak by som sa cítil veľmi trápne. Táto akcia a zbierka je fantastická vec, ale myslím si, že nie je jej cieľom Jozefa strápniť a ak sa do odovzdávanie bude diať na verejnosti, tak sa to môže veľmi ľahko stať. Tak isto sa môže cítiť nesvoj, keď bicykel bude príliš drahý.
Mne osobne je uplne jedno, ako p. Orem peniaze pouzije. Sledoval som ho oddavna na maratonoch a aj keby ich pouzil spätne na akoze preplatenie nakladov na minule maratony, tak mne by to nevadilo.
Inac je to krasny clanok od Latanku, krasna akcia sa nasledne zorganizovala a krasny ohlas ludi. Klobuk dole.
Solidarita, sudrznost, velke srdce. Hned je zivot krajsi.