prispieť Jožkovi nejakou čiastkou na nové komponenty, prípadne bicykel.
Preto prosím tých, ktorí majú možnosti a empatiu, aby prispeli-hoci aj symbolickou čiastkou na nasledujúce
číslo účtu:
kód banky:
Len pre informáciu, je to môj nepoužívaný účet, z ktorého budem denne do tohoto vlákna podávať informáciu o stave konta. Je to len o dôvere, sama prispejem medzi prvými.
Prosím chronických diskutizérov, nech sa tu nerealizujú, len v prípade že chcú pomôcť.
Vyzbierané peniaze odovzdáme Jožkovi Oremovi na niektorom cyklomaratónskom podujatí / napríklad Oravský maratón/ a bude to mať aj určitú formu.
Ďakujem v mene Jožka a prosím, zatiaľ mu to nevyzvoňte, nech má prekvapko.
Alena
STAV KONTA K DNEŠNÉMU DŇU JE 1925-eur. PRISPELO 80 ĽUDÍ
NAKOĽKO STAV KONTA JE PLNE POSTAČUJÚCI NA ÚĆEL ZA KTORÝM BOL VYTVORENÝ,
ZASTAVUJEM ZBIERKU . O SPôSOBE A ČASE ODOVZDANIA BUDETE INFORMOVANÍ NA TÝCHTO STRÁNKACH.
ZOZNAM DOŠLÝCH PLATIEB
Alena Bohúňová/zdravoťačka/--- Robo Valašík ---Marta Udicová---Robo Baculík/Angel/ Marek Zivcic---PO---Roman Bareny /RB PRO/--- Peter Jasenovec---Fučekovská família---Ivan Bukovčan---
Anton Slezáček --- Patrik Kopcek---Neznámy darca 10,-eur---MIM INO---Poliak Mišo---Peter Maca Ing.---Rado Ondas---Neznámy darca 50,-eur----Marek Wild----Peťo Pech/Pesto/---Lukáš Malega/Danix/---Martin Januš---Ing Ján Sedlák---Neznámy darca 200.-eur---Jozef Rogos---Jozef Satanek/Kubiak/---Kaštánkovci Marika a Pali---Vlado Hlucha---Vlado Florek/Tatuse/---J.Veselovský---Vlado Cagala---Neznámy darca 5.-eur---Neznány darca 10.-eur---Palo Lacko / Lakko/---Stano Vanek---Renátka Belzarová---MTB Kolečko---RNDr.Milan Schurger---MirkoVrabel---Zilinskí bikeri---Peter Krakovsky---Fero Gamcik---Miro Zelenka-Chupacabra bike team---
Ing Jozef Nemčok --- Ivan Pastorek--- Neznámy darca 10,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Matuš Celec --- Neznámy darca-100,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Jožko Svaček/Drotar / --- Tomáš Mikoviny---Story----Rišo Lehocký---rodinka Pilných---
Jantárová Cesta - -- Vlado Bednárik---Juraj Benedik---Ing.Peter Nemec---Marek Liška---
Ján Ďuriš-Geoplan -- - Milan Gacik , Mgx---Miloš Karell---Ing Tomaš Gaal---Tomáš Hauser---
Ľubo Žubor/Gebula / --- Majo Pisoja /Konky family/---Žaneta Bachledova---Ján Sepesi---
Boris Bednar --- Ing.Slavo Strečanský---Nehrebecky Martin---Dušan Rajtik--- --- Heno Autner---Janko Ďuriš---Ing.Jan Prcin/janošik/---
Cyklomania.sk---Maťa Stoláriková/Saldi/---Palo Janoška---
CPK,Ľubo Dupkala/Tery/---Ľubica Bubniaková---Dzetkulic Martin---Lívia Hanesová---Ing.Jana Madaraszová---
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
to som nikde nenapisal.. to je podla mna skvely napad
myslim ze chalani nadomnou to vystihli najlepsie.. v uzkom kruhu ludi ktorych pozna..
uz som ticho...
Garantujem Vám, že mu to bude odovzdané spôsobom, aby to nebolo nedôstojné
a zahambujúce.
Už mi prišlo minimálne 100 ss, kde má na to každý úplne iný názor, každý chce iný bike a iný spôsob odovzdania.
Prosím, dôverujte mi, keď už ste mi raz prejavili dôveru tým, že ste poslali svoje prachy na
úplne neznámy účet, len na dobré slovo.
Sú rozbehnuté aktivity, ktoré sa tu nespomínajú, aby to pre Jožka bolo to najlepšie.
Tak prosím, už to toľko nerozoberajte.
Keďže sa k dnešnému dňu nazbieral dostatok financií pre účel, aký sme si vytýčili, zastavujem týmto zbierku. Momentálne je na účte 1565.-eur a predpokladám že ešte je niečo na ceste.
Takže vyzývam všetkých, aby už neposielali príspevky, Jožko už bude jazdiť na krásnom novom bicykli. Budem Vás informovať o ďaľších krokoch, ako aj o spôsobe a termíne odovzdania.
Ďakujem všetkým, kt. prispeli... a ten kto nestihol, tiež nevadí určite sa naskytne príležitosť, kde budete môcť prispieť svojou troškou do mlyna.
Takze dakujem aj ja vsetkym, ktori prispeli a verim, ze taka skvela partia tu zostane a pojde prikladom aj inym
ale chlape!!! Ked pisem, ze vsetci su skveli, tak su vsetci skveli. Nielen ti co prispeli. Hovorim o rodine bajkerov. Aj hokejisti ked vyhraju turnaj, tak su oceneni vsetci. I ti, ktori len sedeli ako nahradnici. Ja som nikde nevyzdvihol tych co prispeli. Len som im podakoval. Ale vyzdvihol som rodinu bajkerov, alebo ich nazvime foristov. Cele toto forum je skvele.
Prepáč,ale toho sa nemsíš báť,Jozef prespáva na takých miestach "gde" by to obyčajný smrtelník ani neočakával.A na preteky chodí s KLEIN-om a na turistické akcie s PUCH-om "gde" má opačne namontované"CANTILEVER"-i
nakoniec to už fakt aj v tom Súlove bude môcť prebehnúť
Toho sa nemusíš báť,že by sa mu "ZAMOTALA HLAVA"je to človek ktorý si 3-4-5 x premyslí čo skaždou korunou(E-čkom).Ja osobne som premýšlal o tom poslať do"Morého z neba" je životný príbeh,ale chalani(z TV) hovorili,že to nemá šancu,lebo nie je postihnutí,alebo podobne menejcenní(pardon za ten wýraz).Keby,ešte stretnúť sa s hviezdou(SAGAN?VELITS-ovci)to by sa možno dalo dojadnať,ale ináč neviem......
Nase rojkovanie sa nenaplnilo, skoncilo to pekne na idealnej urovni, bude dost na dobry bike cca 1300 jurkov a zvysok sa este dohodne. Urcite tam bude nejake mazanie, nahradna retaz, plaste, duse......
Co ma viac trapi je to, ze Jozef ma trosku problem s tlakom. A prestal brat lieky.....to budu tie problemy z clanku. Dufam, ze ho na preteku jemne nakopnete, ze hypertenzia je nebezpecna a tie lieky treba brat. OK?
Ludia ,Jozef je bomba chlap a toto zoberie úplne normálne....