Neberte to ako vyplakávanie sa, ale ono to dosť pokazí zážitok z jazdy. Vždy je príjemnejší výjazd, keď stretnete bikerov, s ktorými sa pozdravíte, prehodíte pár slov. A nemusíte ich vôbec poznať.
Ak máte podobné skúsenosti, môžeme dať dokopy takú menšiu "etiketu bikera". Nič si od toho nesľubujem, ale snáď to prispeje aspoň k tomu, že "bikeri", ktorých v lese pozdravíš nebudú na teba čumieť v zmysle "nie si ty trochu drzý?"
Za mna podla zdraveho sedliackeho rozumu je vhodne sa nim riadit. Napr. ak idu dvaja bikeri proti sebe stredom lesnej cesty, vyhybat sa budu vpravo.
hmm, ja som sla tusim 14.20 na magistralu - mi napadlo, ze medzicasom som si este odskocila z BK na Cerveny k. uz sama zacinam stracat prehlad, kde som to dnes vlastne bola
BTW: niekedy cez tyzden stretavam na tejto trase poctivo trenovat jednu (hmm teraz neviem co pouzit lebo cez okuliare a prilbu sa tazko odhaduje vek
schvalne napis kde si jazdila ked ta nikto nepozdravil ci sa tam aj ja nenajdem
Toto je na maratonoch moja najbeznejsia forma dopingu, tak by som dokazal slapat cele hodiny
Moja reč,tý chrti na maratonoch nevedia o čo prichádzajú...
Tinka nas s Vladolom sprevadzala na Horale, len ktovie preco nechcela ist dopredu
Asi preto, ze sa jej islo dobre za vami v haku...
Ani nie, debilkovia su rolezený všade takže je to skôr vec náhody.
Tá strana je ale oveľa krajšia ako B. Kríž- Baba.
Tak tam bikerky kludne naklusajte, nech aj Turbi sem tam pozrie na riťku. hehe
posledný komentár: 25. 7. 2017 o 15:46