Bol som sa dneska povoziť a postretal som asi 30 "bikerov". Vždy keď idem na
bike cez týždeň a stretám bikerov, odzdravia, uhnú sa, usmejú sa, hocičo. Ale dneska z tých 30 odzdravil jeden, dvaja aspon zdvihli hlavu, ostatní nič. V lese uzučká cesta, vidím chalanov ako zjazdujú, uhnem sa do kríkov; ani náznak vďaky. O 2 km ďalej na úzkej štrkovej ceste (rovina) sa vyhýbam "víkendovým bikerom" do žihlavy. Opäť ani náznak vďaky. V zjazde na 3 metre širokej ceste musím ísť po rozbitom okraji, lebo pánovi a dáme sa uhnúť nechce. A dorazilo ma, keď sa mi za uhnutie vo výšlape poďakoval motorkár...
Neberte to ako vyplakávanie sa, ale ono to dosť pokazí zážitok z jazdy. Vždy je príjemnejší výjazd, keď stretnete bikerov, s ktorými sa pozdravíte, prehodíte pár slov. A nemusíte ich vôbec poznať.
Ak máte podobné skúsenosti, môžeme dať dokopy takú menšiu "etiketu bikera". Nič si od toho nesľubujem, ale snáď to prispeje aspoň k tomu, že "bikeri", ktorých v lese pozdravíš nebudú na teba čumieť v zmysle "nie si ty trochu drzý?"
hmm, tym chlapom je ale dobre, ked len taky zensky zadok s nimi dokaze zazraky - mne by nestacili ani dva gumidzusy
Ja by som skor povedal, ze tym zenam je dobre. Vsade naokolo sami chlapi (aj ked na druhej strane vystavnych kusov je asi pomenej). Najst babu na maratone je pomaly zazrak.
Inak mam pocit, ze sme kapanek odbocili od temy. Ale diskusia je to viac nez zaujimava.
Iba za dankou tu z fora sa hanbim jazdit, uz ked tu osobu poznas, uz je to ine ...
Ja by som skor povedal, ze tym zenam je dobre. Vsade naokolo sami chlapi (aj ked na druhej strane vystavnych kusov je asi pomenej)..
heh, tiez pravda.. mala som aj nieco ine na jazyku, ale to by s touto temou uz vobec nesuviselo..
aj tak ti neverim, a normalne by si ma urazil keby si sa nepozrel.
raz darmo sme len ludia
stax nechodi v haku za tebou?
Iba za dankou tu z fora sa hanbim jazdit, uz ked tu osobu poznas, uz je to ine ...
Tinka nas s Vladolom sprevadzala na Horale, len ktovie preco nechcela ist dopredu
Oficialne neviem, ale myslel som presne tuto "preludnenu" oblast. Lame sa to pred Somarom a za Pezinskou babou stretnes bikera zriedkavo a babu na biku tak raz rocne
Tak tam bikerky kludne naklusajte, nech aj Turbi sem tam pozrie na riťku. hehe
Ani nie, debilkovia su rolezený všade takže je to skôr vec náhody.
Tá strana je ale oveľa krajšia ako B. Kríž- Baba.
Tinka nas s Vladolom sprevadzala na Horale, len ktovie preco nechcela ist dopredu
Asi preto, ze sa jej islo dobre za vami v haku...
Toto je na maratonoch moja najbeznejsia forma dopingu, tak by som dokazal slapat cele hodiny
Moja reč,tý chrti na maratonoch nevedia o čo prichádzajú...