sry za OT ale ked uz kecame o obcanskom... zakazdym ked mam na poste prebrat nejaky balik tak si odomna pitaju obcansky a nexu mi to dat sproste kravy aj ked im poviem ze mam 14, az po par minutach im dopne a daju mi to
tak nechod preberat baliky ty, ale nech ti po to idu rodicia...a inak - pokial som ja nemal 15 tak som sa preukazoval vzdy pasom...a popripade mozes aj preukaz poistenca a podobne doklady..
2bill ja im ukazem kartiucku poistenca a zvacsa mi povedia,
ja som chcela obciansky
-alebo nieco takehoto stylu, a keby mi mali preberat baliky rodiacia, no radsejnie dakujem ja si pre ne behnem radsej sam a pohadam sa
tak nechod preberat baliky ty, ale nech ti po to idu rodicia...a inak - pokial som ja nemal 15 tak som sa preukazoval vzdy pasom...a popripade mozes aj preukaz poistenca a podobne doklady..
no snad by to mal byt doklad s fotografiou, nie? mna postarky tiez seru, cely den sedim na intraku a vecer si najdem listok, ze mam na poste nejaku zasielku a dovod tam je uvedeny, ze som nezastihnutelny ghrrrrrr jej sa proste nechce ist na izbu hore. a ked je uz taka leniva ist do vytahu, tak preco nepovie vratnicke, nech mi zavola? sak mame na kazdej izbe interny telefon.
no snad by to mal byt doklad s fotografiou, nie? mna postarky tiez seru, cely den sedim na intraku a vecer si najdem listok, ze mam na poste nejaku zasielku a dovod tam je uvedeny, ze som nezastihnutelny ghrrrrrr jej sa proste nechce ist na izbu hore. a ked je uz taka leniva ist do vytahu, tak preco nepovie vratnicke, nech mi zavola? sak mame na kazdej izbe interny telefon.
Hadam si nemyslis, ze ona s tymi balikmi fakt chodi. Vzdycky ma jednoduchsie zobrat so sebou desat zltych papierikov ako desat kilovych balikov. A ked hovoris, ze sa jej nechce chodit hore- ja byvam na prvom. A naposledy som na tom oznameni mal zaskrtnute nielen ze som nebol zastihnuty ale aj tu druhu kolonku, nieco ako znemozneny pristup(ale oznamenie uz do schranky hodila v pohode )
naposledy keď som čakal balík tak som rovno prišiel v deň, keď mal prísť a ani nestihla napísať papierik a už som mal balík doma.. lebo čakať na doručenku je zbytočný deň naviac...
hmmm ako tu uz bolo spominane nechat papierik bez zazvonenia je fakt cool...
popripade raz mi prinesu priamo domov balik za 300sk a inokedy mi obdobne vely a tazky za 800 zaskrtnu ze mimo rozsahu dorucovacej sluzby...
sux posta
No ja ked som mal nieco objednane, tak balik mi prisiel vzdy sluzbou EMS az domov, kurier zavolal kde som, dohodli sme sa kde sa stretneme a bolo vybavene. Inak neviem o tom ze by ine baliky nosila teta postarka domov, vzdy necha listok v schranke. Ale listy do vlastnych ruk alebo doporucene vzdy donesie az do bytu na 4 poschodie.
Bôbchä ako si mohol vyzdvihnut balik bez dorucenky? Alebo to bol EMS balik? tie sa daju bez papiera.
Inak chlapci, toto by mala byt tema o brigadach
Tieto posledne prispevky by sa mali presunut do novej temy Skusenosti s postarkami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://kariera.zoznam.sk/idetail.phtml? ... 948134.htm
presne
a co tak nacierno
ved niekde tu niekto hlada ludi na pracu s bajkami v Ziline... staci hladat !!!
to viem ale vo w w beru ibe nad 17
to viem ale vo w w beru ibe nad 17[/quote]
si prilep bradu a ides
to viem ale vo w w beru ibe nad 17
si prilep bradu a ides
to uz nemusim vyzehli to vyska ale obcansky ne
ja som chcela obciansky
-alebo nieco takehoto stylu, a keby mi mali preberat baliky rodiacia, no radsejnie dakujem ja si pre ne behnem radsej sam a pohadam sa
no snad by to mal byt doklad s fotografiou, nie? mna postarky tiez seru, cely den sedim na intraku a vecer si najdem listok, ze mam na poste nejaku zasielku a dovod tam je uvedeny, ze som nezastihnutelny
Hadam si nemyslis, ze ona s tymi balikmi fakt chodi. Vzdycky ma jednoduchsie zobrat so sebou desat zltych papierikov ako desat kilovych balikov. A ked hovoris, ze sa jej nechce chodit hore- ja byvam na prvom. A naposledy som na tom oznameni mal zaskrtnute nielen ze som nebol zastihnuty ale aj tu druhu kolonku, nieco ako znemozneny pristup(ale oznamenie uz do schranky hodila v pohode
popripade raz mi prinesu priamo domov balik za 300sk a inokedy mi obdobne vely a tazky za 800 zaskrtnu ze mimo rozsahu dorucovacej sluzby...
sux posta
Bôbchä ako si mohol vyzdvihnut balik bez dorucenky? Alebo to bol EMS balik? tie sa daju bez papiera.
Inak chlapci, toto by mala byt tema o brigadach
Tieto posledne prispevky by sa mali presunut do novej temy Skusenosti s postarkami