Hladám bikera, ktorí vlastní a jazdí túto značku. Potrebujem vedieť jazdný dojem a progresivitu zadnej stavby, vrátane osobnej skúsenosti.
Ideálne by bolo keby jazdil Canyon Spectral v núdzovom stave Canyon NERVE XC. (FOR RP23)
2Kiri
Vazeny pan Kiri,
dakujeme za vasu objednavku, ktoru nasledne, pod podmienkou, ze je tovar na sklade, potvrdzujeme.
Pri osobnom odbere vasho bajku vam davame do pozornosti nase otvaracie hodiny (po - pi 13-19, sob 9 -15), tiez upozornujeme na bankove obmedzenie platby kartou do vysky 1000 EUR za den. Pri zahranicnom bankovom prevode vas prosime upozornit banku, aby platbu zrealizovala bez zatazenia nasho uctu poplatkami (zaskrtni OUR, nie SHA). Pripadne bankove poplatky by sme museli dodatocne ziadat od vas.
Pokial budete platit vopred, pockajte na nami zaslane platobne instrukcie emailom alebo cez sms, v opacnom pripade nebude mozne priradit platbu vasej objednavke. To moze viest nasledne k zdrzaniu dodacej lehoty. Bezprostredne po pripraveni vasho bajku k expedicii vam zasleme emailom ucet. Pokial nemame vasu emailovu adresu, posleme vam vsetky k platbe potrebne informacie smskou.
ono je to dost o hubu objednavat bike od vyrobcu, s ktorym nevies komunikovat ( ze roman? )
náhodou slušný adrenalín )))) ale v podstate si to zvládol
2roman ako si spokojny z brzdami?
nieje možnosť ich poriadne otestovať, ale zatial v podstate spokojnosť. Ked je mokro, strácajú brzdnú účinnosť a strašne pískajú. Ked sa zahreje tak už je fajn.
Roman, prosím Ťa, daj dole tie doplnky...úplne si zhovadil ten krásny bike...
ked za celý výjazd nechytím rohy, tak ich dám dole .... OK? takže to nebude tak skoro, lebo ich chytám (rohy na biku sprosťáci) dosť často ... čas ukáže.
blatníčky? radšej budem o niečo dlhšie v suchu ako sa hrať na frajera a potom o pár rokov si búchať hlavu o stenu.
Vdaka za Vaše pripomienky, len ja som si nekupoval bike aby som sa predvádzal ... to je to posledné, ale na to aby som si užil jazdu. Momentálne mi to takto vyhovuje a ked prestane tak potom budem riešiť. howg.
ono je to dost o hubu objednavat bike od vyrobcu, s ktorym nevies komunikovat ( ze roman? )
myslim,ze tie Canyony za to stoja
Roman, prosím Ťa, daj dole tie doplnky...úplne si zhovadil ten krásny bike...
jasne Roman,nepocuvaj ich,na ten Tvoj styl jazdenia-chrtenia su tie rohy ok a ked sa ti este dobre drzia,tak neni o com...Akurat tie blatniky si koli tym par fotoz mohol sundat
s blatnikmi to bola len zla marketingova strategia...
spravne foto - leto, zapad slnka, bez blatnikov, bez neoprenu, bez blata, bez snehu (bez Romana)...
hmmm niečo na tom bude, aj ma to napadlo ... ale potom by sa ludia zbytočne púštali do niekoho iného ... no nebola by to škoda?
V lete spravím určite niečo lepšie, len to si ešte počkám ... bez blatnikov, bez neoprenu, bez blata, bez snehu (bez Romana) s Dudom
blatniky by sa (napr. aj minulu nedelu) zisli aj mne, vsak Roman? a ked som prisla domov, ja som sla do vane, veci do pracky a bike pod sprchu.. pokial veci sluzia, preco nie?!
hej a teraz budem ešte pár mesiacov splácať ale je krááásny keď príde nová pätka bude aj foto, teraz sa mi ho nechce vyberať na dvor, keď sa nemôžem previesť.
hej a teraz budem ešte pár mesiacov splácať ale je krááásny keď príde nová pätka bude aj foto, teraz sa mi ho nechce vyberať na dvor, keď sa nemôžem previesť.
nie, ja som mal skladaného authora (už je predaný bráchovi), žlutásek bola zase bráchova koza - tak som ho zobral od neho aby som mal do práce na čom chodiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vazeny pan Kiri,
dakujeme za vasu objednavku, ktoru nasledne, pod podmienkou, ze je tovar na sklade, potvrdzujeme.
Pri osobnom odbere vasho bajku vam davame do pozornosti nase otvaracie hodiny (po - pi 13-19, sob 9 -15), tiez upozornujeme na bankove obmedzenie platby kartou do vysky 1000 EUR za den. Pri zahranicnom bankovom prevode vas prosime upozornit banku, aby platbu zrealizovala bez zatazenia nasho uctu poplatkami (zaskrtni OUR, nie SHA). Pripadne bankove poplatky by sme museli dodatocne ziadat od vas.
Pokial budete platit vopred, pockajte na nami zaslane platobne instrukcie emailom alebo cez sms, v opacnom pripade nebude mozne priradit platbu vasej objednavke. To moze viest nasledne k zdrzaniu dodacej lehoty. Bezprostredne po pripraveni vasho bajku k expedicii vam zasleme emailom ucet. Pokial nemame vasu emailovu adresu, posleme vam vsetky k platbe potrebne informacie smskou.
Mnoho pozdravov z Koblenzu od Thila...
Veľmi pekne ďakujem. Žiadal som od nich potvrdenie objednávky, takže toto bude ono. Ešte raz dik, sám by som na to nikdy neprišiel, a Translator nemám
Takže opäť čakám, na inštrukcie.
náhodou slušný adrenalín
nieje možnosť ich poriadne otestovať, ale zatial v podstate spokojnosť. Ked je mokro, strácajú brzdnú účinnosť a strašne pískajú. Ked sa zahreje tak už je fajn.
ked za celý výjazd nechytím rohy, tak ich dám dole .... OK? takže to nebude tak skoro, lebo ich chytám (rohy na biku sprosťáci) dosť často ... čas ukáže.
blatníčky? radšej budem o niečo dlhšie v suchu ako sa hrať na frajera a potom o pár rokov si búchať hlavu o stenu.
Vdaka za Vaše pripomienky, len ja som si nekupoval bike aby som sa predvádzal ... to je to posledné, ale na to aby som si užil jazdu. Momentálne mi to takto vyhovuje a ked prestane tak potom budem riešiť. howg.
myslim,ze tie Canyony za to stoja
jasne Roman,nepocuvaj ich,na ten Tvoj styl jazdenia-chrtenia su tie rohy ok a ked sa ti este dobre drzia,tak neni o com...Akurat tie blatniky si koli tym par fotoz mohol sundat
spravne foto - leto, zapad slnka, bez blatnikov, bez neoprenu, bez blata, bez snehu (bez Romana)...
hmmm niečo na tom bude, aj ma to napadlo ... ale potom by sa ludia zbytočne púštali do niekoho iného ... no nebola by to škoda?
V lete spravím určite niečo lepšie, len to si ešte počkám
... bez blatnikov, bez neoprenu, bez blata, bez snehu (bez Romana) s Dudom
tak to by bola ta najfatalnejsia chyba
pjekny bajcik, chvalim... si vies spravit vianoce
hej a teraz budem ešte pár mesiacov splácať
hej a teraz budem ešte pár mesiacov splácať
si urobil riadny skok, zo zlutaska na celopero...
nie, ja som mal skladaného authora (už je predaný bráchovi), žlutásek bola zase bráchova koza - tak som ho zobral od neho aby som mal do práce na čom chodiť
No comment...
No comment...
jj, to kvôli môjmu "Please write me in english"