Ahojte, sú tu aj nejaké cestné cyklistky? Ja by som si celkom rada vymenila pár názorov čo sa týka cyklistickej módy, ženskej sili a zážitkov z ciest.
Pred rokom som sa dosť začala venovať cestnej cyklistike a nové poznatky vždy privítam. Samozrejme čo sa týka nás, nežnejšieho pohlavia. Keďže v parte sme ja, manžel a svokor
Bábo, napíš odkiaľ si... Alebo si to daj do profilu.
Čo Dana? http://dvorakova.blog.sme.sk/c/193000/Neusiedler-Radmarathon-2009-moja-odysea.htmlmemberlist.php?mode=viewprofile&u=2062
Alžbeta Pavlendová - pred dvomi týždňami v sobotu ma poriadne popreháňala a v nedeľu vyhrala v Kláštore, ale sem asi nechodí.
A sú aj ďalšie - toto fórum navštevovalo niekoľko babeniek, čo sa tvárili, že jazdia aj na ceste (a na cesťáku).
A ešte je niekoľko terajších aj bývalých cyklistiek po celom Slovensku, ale ťažko poradiť, keď neviem, odkiaľ si...
Bábo, napíš odkiaľ si... Alebo si to daj do profilu.
Čo Dana? http://dvorakova.blog.sme.sk/c/193000/Neusiedler-Radmarathon-2009-moja-odysea.htmlmemberlist.php?mode=viewprofile&u=2062
Alžbeta Pavlendová - pred dvomi týždňami v sobotu ma poriadne popreháňala a v nedeľu vyhrala v Kláštore, ale sem asi nechodí.
A sú aj ďalšie - toto fórum navštevovalo niekoľko babeniek, čo sa tvárili, že jazdia aj na ceste (a na cesťáku).
A ešte je niekoľko terajších aj bývalých cyklistiek po celom Slovensku, ale ťažko poradiť, keď neviem, odkiaľ si...
JoKo tych cyklistiek mame v okoli BB omnoho viac..staci pozerat vysledky pretekov:-)))
diky katko ze si hodil aj moje fótó a nevystrihol ma z nej ..ano a liviaZV a jej cesta na prve miesto na cestach snp !
To bol teraz v nedeľu ten merida cyklomaraton? Aká tam bola trať profilovo? Livke vychádza priemerka 30,8 km/h. Fúha, no ja som sa musela riadne zduť na max 27 km/h (no zrovna rovina to nebola 60km cez Mičinú na BB a späť). Ešte musím asi čo to pojazdiť
No ja jazdím v okolí Zvolena a Detvy. Tak keď tam niekedy uvitíte cyklistku na cestách - zamávajte . Značka "červeno-čierny kôň"
Tusim sa zacnem viac obzerat,ked budem v skole (v Zv), ci Ta tam nezahliadnem;)...ja som doteraz videl asi za 3roky,co sa snazim trosku serioznejsie bicyklovat 3 cestne cyklistky...z kazdej som nemohol oci odtrhnut,nie vyslovene kvoli vyzoru, ale ze sa tomu proste venuju..
Uau, no konečne. Dobre sa tváriš . Stále si myslím, že sa ešte nejaké súputníčky na cestách pridajú Už viac krát som tu na fóre našla výraz žiletka, čo to vlastne znamená,cesťák?
Áno, znamená to cesťák. Pátrala som, ako toto pomenovanie vzniklo, vyzerá, že je to nepoetická pripodobenina = galusky, či všeobecnejšie cestné kolá sú tak tenké, že "režú" asfalt.
No, tak vidíš, zase som o niečo múdrejšia . Zani, ako dlho sa venuješ tej tvojej žiletke ?
Jazdíš aj závodne či len rekreačne? Ja som si síce od mladého mlada občas chodila zajazdiť ale to len tak. Až s mojím mužíčkom som sa dala na také žiletkovské jazdenie. Obaja sme bývalí "aktívnejčí" športovci a toto nám ohromne vyhovuje.
Nie je to dlho, cesťák som kúpila pred dvoma rokmi. Zatiaľ všetko len rekreačne, a na hobby-špecializované akcie. Jazdenie na ňom je váhovo ľahšou alternatívou MTB, používam ho na tréning, na vyjazdenie po MTB akcii, prípadne na ľahšie "prezentačné" akcie - rozumej nie pretek (zatiaľ na úrovni hobby akcií), ale napríklad som bola s ním jazdiť benefičnú Cyklotúru nádeje (odtiaľ je aj foto), výborne pasuje aj na cyklotúru Cesta priateľstva (pelotón cez tri štáty). V budúcnosti mám s cestou trochu smelšie plány, uvidíme, čo vyjde.
Tiež by som chcela mať smelšie plány, no už s rodinkou sa to až tak nedá . Tak držím palce nech sa ti to podarí. Tieto hobby akcie nachádzaš na nete alebo máš prístup ku nejakému kalendáru akcií? (hobby)
teraz ktora?? lebo je ich viac ...
(nejde o BB ani stredne slovensko len je ich skratka dost..a uz aj závodia..)to som chcel povedat ze su aj preteky a aj vysledky
všetky pozdravujem.a odkazujem že ked už chcu predbehnúť nech to robia poriadne..... vždy ma totiž potom tak rozčertia že ked na to dupnem nestíhajú. či žiletka,či horský....asi som ešte nenarazil na poriadnu muflonicu hehhehee
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani sa im necudujem. Po nasich cestach sa boja jazdit aj chlapi, nieto este aj baby.
Čo Dana? http://dvorakova.blog.sme.sk/c/193000/Neusiedler-Radmarathon-2009-moja-odysea.html memberlist.php?mode=viewprofile&u=2062
Čo Dana? http://dvorakova.blog.sme.sk/c/193000/Neusiedler-Radmarathon-2009-moja-odysea.html memberlist.php?mode=viewprofile&u=2062
JoKo tych cyklistiek mame v okoli BB omnoho viac..staci pozerat vysledky pretekov:-)))
diky katko ze si hodil aj moje fótó a nevystrihol ma z nej
To bol teraz v nedeľu ten merida cyklomaraton? Aká tam bola trať profilovo? Livke vychádza priemerka 30,8 km/h. Fúha, no ja som sa musela riadne zduť na max 27 km/h (no zrovna rovina to nebola 60km cez Mičinú na BB a späť). Ešte musím asi čo to pojazdiť
Tusim sa zacnem viac obzerat,ked budem v skole (v Zv), ci Ta tam nezahliadnem;)...ja som doteraz videl asi za 3roky,co sa snazim trosku serioznejsie bicyklovat 3 cestne cyklistky...z kazdej som nemohol oci odtrhnut,nie vyslovene kvoli vyzoru, ale ze sa tomu proste venuju..
Si múdry, keď vieš, že je stredoslováčka...
...aj ja sa trochu občas tvárim, žiletka je super...
Jazdíš aj závodne či len rekreačne? Ja som si síce od mladého mlada občas chodila zajazdiť ale to len tak. Až s mojím mužíčkom som sa dala na také žiletkovské jazdenie. Obaja sme bývalí "aktívnejčí" športovci a toto nám ohromne vyhovuje.
nie je ti ten bicykel veľký?
teraz ktora?? lebo je ich viac ...
(nejde o BB ani stredne slovensko len je ich skratka dost..a uz aj závodia..)to som chcel povedat ze su aj preteky a aj vysledky