Skusim zopar pismen aj ja, kedze mam k tomu co povedat
Nazvy "Skaleo" a "Skejl" mi nezneju zhodne, takze si nemyslim, ze by som nieco prehnal, pri vybere nazvu. Dokonca som si ani nevsimol podobnost v navrhu, ktory vznikol v roku 2008 pri tvorbe kolekcie a nazvov pre sezonu 2010, kedy bol na trhu uvedeny prvy model Scaleo, spolu s dalsimi bicyklami na karbonovych ramoch.
Scaleo vychadza z ineho odlisneho designoveho navrhu, ktory je striekany cez sablony. Taktiez na tom Scotte ani Lapierre nevidim designovy prvok spajajuci v jednom kuse dolnu ramovu a hornu ramovu rurku, prechadzajucu farbu z hornej polovice ramovej rurky na horne sedlove vzpery a nazov znacky na dolnej ramovej rurke na 12tej a 6tej hodine

kolo.czMozno je ista podobnost vo farbenosti, ale kto dnes nepouziva ciernu, bielu, modru/cervenu/zelenu? Podobnosti a drzanie sa aktualnych trendov sa da najst u vacsiny znaciek, ktore sa predavaju

Ked su trendy, tak su dve cesty, bud trendy akceptovat, alebo "ist proti vetru" a ...
Taktiez sa kedysi pouzivali na autach predne okruhle svetla, pouzivali ich snad vsetky automobilky. Potom prisli na radu predne hranate svetla, tiez ich pouzivali snad vsetky automobilky. Potom prisli na radu
svetla v tvare slziciek a pouziva ich vasina automobiliek.
Trendy v mobilnych telefonoch detto a nejak sa nad tym nezastavujeme