Lokalizácia
Formulár sa odosiela
volaco mi na tom casopise nesedelo...teraz uz viem, peloton v 91. bol lepsi, co sa tyka napisaneho textu, toto mi pripada take dost amaterske...aj otazky ludom mi pripadaju, ako ked sa sportovy reporter na stv opyta tenistu otazku, ktororipu si vlastne aj odpovie a dotycny sportovec uz vlastne nevie, co ma povedat...ale nemyslim to v zlom...snaha sa ceni a jedine ohlasmi a aj negativnymi sa to moze zlepsit, v ziadnom pripade som ho vsak nesvacol do kosa...ani obrazne...
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 01:47:08
00
Taaak - dvojka prelúskaná, prinášam svoje osobné dojmy :arrow: páčia sa mi hodnotenia bikov, Danin článok, fotky z Viedne sú fenomenálne. Po prečítaní druhého čísla mám pocit, že je už prepracovanejšie, je tam síce ešte veľa gramatických chýb, ale to sa vychytá.Ale bolo to veľmi príjemné čítanie, zahryzla som sa večer a zbaštila ho na jeden hlt. :wink:

To: rasto
s hodnotením reportáží/rozhovorov sa stotožňujem, aj na mňa niektoré pasáže pôsobili dosť nasilu, rozumej ako by ten konkrétny oslovený zrazu nevedel, čo by o sebe povedal a zmohol sa len na pol vety. Tohto je škoda, ja takéto reportáže veľmi "žeriem", vždy sa teším, keď sa dozviem, čo motivuje profi cyklistov...

Super sú aj "stránky s doktorom".

Takže záverom: fandím, držím palce, dávam svoj hlas a už teším na trojku. :oops:
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 08:29:05
00
Chcel som sa povodne zdrzat komentaru, ale predsa:

Je super ze je aj SK mtb casak, dufam ze bude na trhu dlho a ze si najde svoju klientelu.

Par poznamok k tomuto cislu:
-gramaticke chyby - stava sa, to mi az tak nevadi (rovnako ako preklepy)
-pomylit si SLX a LX sadu (Mongoose), tak to uz je priekak, aspon pre ludi ktory sa vyznaju. Ostatnych to len pomyli. Neviem ci ste fotili minulorocny model, alebo co...
-Hydroforming nezlepsuje tuhost ramu, ani neznizuje hmotnost. Je to len sposob tvarovania hlinikovych trubiek. Nic viac. Len aby sa vedelo. A ak niekto tvrdi nieco ine, tak to je asi marketingove oddelenie vyrobcu ;-)
-zatial vsetky testy su chvalospevy na dane modely. To su PR clanky?Verim ze su to vsetko super bycikle, ale mam pocit ze vsetko nad 1500 eur je super turbo zavodna raketa...

Celok je fajn, skladba clankov v poriadku. Mixovanie testov a rozhovorov mi nevadi, ani rozne fonty pre rozne clanky. Jedine kriterium je nemat viac ako 3 fonty v jednom clanku (IMHO...).
Co sa tyka zalamovania, grafiky, atd. - to pride casom, trh vas posunie tym spravnym smerom - dufam ;-)

Nech sa dari s casakom!
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 08:48:00
00
myslim ze v porovnani take prve cislo Biker-a vyslo na ovela lepsej urovni
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 09:12:13
00
Uz druhe cislo. Date mi niekto tip kde je to v Kosiciach k videniu? Kde som sa zatial pytal netusili vocogo.
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 10:34:16
00
volaco mi na tom casopise nesedelo...teraz uz viem, peloton v 91. bol lepsi, co sa tyka napisaneho textu, toto mi pripada take dost amaterske...aj otazky ludom mi pripadaju, ako ked sa sportovy reporter na stv opyta tenistu otazku, ktororipu si vlastne aj odpovie a dotycny sportovec uz vlastne nevie, co ma povedat...ale nemyslim to v zlom...snaha sa ceni a jedine ohlasmi a aj negativnymi sa to moze zlepsit, v ziadnom pripade som ho vsak nesvacol do kosa...ani obrazne...

ono je to aj tym za takekto sugestivne otazky kladie vacsina sportovtych novinarov vsade nielen na Slovensku.ide o to ze profesionaly sportvci su dost vygumovani a rozhovory je s nimi robit dost tazke.
Nie kazdy ja taky ako napr.Marek Mintal - za ak nieco povie ma to hlavu aj patu vacsina profi sportovcov ma aj nizsie vzdelanie zial to je dan za profi sport
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 14:07:26
00
Uz druhe cislo. Date mi niekto tip kde je to v Kosiciach k videniu? Kde som sa zatial pytal netusili vocogo.

kaufland v galérii trafika geco tabak a ešte majú. toľko tu ten časák pizdili až som si ho kúpil aj ja a prezrel.keby si nedostal mám ho v robote viem ti ho požičať.k časopisu.mňa celkom zaujal aj keď ani preteky ani DH veľmi nemusím.ani bajky nad 2500 euro ma až tak nezaujímajú podobne ako ma nezaujímajú pridrahé autá na kadejakých výstavách.radšej by som prijal viac čítania o bajkoch v cenách 1000 až 1500 eur určite sú predávanejšie ako tie drahé.z nich som si poriadne pozrel len ten fakt pekný tuším to je ten marecejov?a paradoxne na rozdiel od toho čo ste tu popísali mňa dosť zaujali reporty.od dany a práve aj ten report čo sa tu toľko omieľaľ.na tej škode s bajkami priviazanými na streche.asi rád čítam oddychové príbehy.a pozriem si aj ďalšie číslo
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 17:05:31
00
Okrem vecí ktoré som už pár strán do zadu spomenul mi nejde do hlavy ako môžete rozprávať o tom, že gramatické muchy sa časom vychytajú. Kto ich vychytá? Dežko Mrkvička a Preklep Baba? To je aké ospravedlnenie toho, že nemajú korektora? Nie som extra citlivý na Slovenčinu ale z hľadiska profesionality plátku je to grc.
Je mi jasné, že ak je cieľovkou tínedžer a polodecká tesne nad dvadsať je im to šum a fuk, bohužiaľ. hehe
Nechcel som útočiť na tento plátok, skôr som chcel vyjadriť podivenie nad zmýšľaním.
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 17:29:13
00
-gramaticke chyby - stava sa, to mi az tak nevadi (rovnako ako preklepy)

A v tom istom príspevku
Verim ze su to vsetko super bycikle,

Nečudujem sa, že gramatické chyby (preklepy) Portovi nevadia...
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 22:31:52
00
ono je to aj tym za takekto sugestivne otazky kladie vacsina sportovtych novinarov vsade nielen na Slovensku.ide o to ze profesionaly sportvci su dost vygumovani a rozhovory je s nimi robit dost tazke.
Nie kazdy ja taky ako napr.Marek Mintal - za ak nieco povie ma to hlavu aj patu vacsina profi sportovcov ma aj nizsie vzdelanie zial to je dan za profi sport

mam pocit, ze priemerny cesky komentator vzdy vie presne, co a ako sa ma opytat, ma to aj hlavu a patu a ze niektori sportovci nemaju "dar reci", myslim, ze o to ani nejde, ale skor o vyjadrenie jeho pocitov a o to, ako to vnima on, je jasne, ze nie kazdy sa po nejakom fyzickom a psychickom vypati vyjadruje ako profesor slavistiky...nic v zlom, ale mne tieto otazky dost vadia, myslim, ze otazka ma byt jednoducha strucna a jasna, bez naznaku odpovede, tak ako by sa to spytal citatel, ktory o tom vela nevie
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 22:44:01
00
..a hlavne keď sa nejaký reportér v cieli opýta víťaza: 'aké sú vaše bezprostredné pocity po preteku?'. hneď by som mu bezprostredne odpovedal 'ta fasacke' :mrgreen:
Zobraziť komentár 03.06.2009 - 23:18:25
00
Dnes na nákupe som si spomenul na tento časák, tak som si ho kúpil (2/09). Ako človeka, potažmo bikera, ktorý doteraz ešte bikový časopis nečítal (preto neviem dobre zhodnotiť), ma zaujal. Páči sa mi po obsahovej stránke (zaujal ma článok Škopík-Kostel, dobrovodský okruh je tiež inšpirujúci, aj o Kaktuse si rád prečítam, samozrejme test Meridy :D ...) aj grafickým spracovaním. Ešte mám len časť prečítanú, no nepáči sa mi:
- vkladanie čiarok funkciou "random" (buď "plná riť" a zbytočne alebo "veškerá žádná"),
- otázky typu: "Nie som asi ďaleko od pravdy, keď spomeniem...",
- nemám fotku pri článku o Kráľovi Záhoria. :D
Pravda, chyby sa nachádzajú napr. aj v jednom českom auto-časáku, ktorý si kupujem pravidelne, a tí ho vydávajú už pekných pár rokov. No treba dávať lepší pozor.
Zobraziť komentár 06.06.2009 - 17:45:33
00
..a hlavne keď sa nejaký reportér v cieli opýta víťaza: 'aké sú vaše bezprostredné pocity po preteku?'. hneď by som mu bezprostredne odpovedal 'ta fasacke' :mrgreen:

...slovensky reporter by sa spytal nieco taketo: " ako by ste opisali vase pocity po takych narocnych pretekoch, urcite su fantasticke a vychutnavate si ich spolu s nami a s nasimi divakmi?"
Zobraziť komentár 06.06.2009 - 22:04:51
00
tak panstvo : cyklomag bude naj z naj casopisov v byvalom ceskoslovensku , o to sa osobne postaram
Zobraziť komentár 11.06.2009 - 10:27:53
00

no a ja by som ho hned poslal do p... nech neotravuje , nech sa najprv spýta , či môže na chvíľočku
Zobraziť komentár 11.06.2009 - 10:29:40
00
keyboard_arrow_up