Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nikoho sa nebudem zastavat, ale davate pravidlam fora 1 a 7 pekne na drzku.

edit: Nepatri to uplne do tejto temy, ale kludne to nejaky mod moze presunut inam. Tem kam som to mohol napisat je tu dost.
Zobraziť komentár 22.06.2009 - 21:18:25
00
Korektora evidentne nemajú. Ak ano, tak ten človek bude asi fakt Target. hehe
Ale aj keby korektora mali je veľa článkov a recenzií písaných naozaj smiešnym perom. hehe
Zobraziť komentár 22.06.2009 - 21:38:01
00
...je veľa článkov a recenzií písaných naozaj smiešnym perom...

Suhlasim, len by som to nazval amaterskym perom... :wink:
Zobraziť komentár 22.06.2009 - 21:56:17
00
no vidím , že opäť tárate ako staré babky ťapky , tak nazbierajte odvahu , a vytvorte si váš nový časák bez chýb , keď si myslíte že je to také jednoduché , pozrite sa , ako začínali v Čechách , ja si myslím , že CYKLOMAG je už teraz na tom lepšie ako prvé čísla spomínaných časákov , tak sa už nevysmievajte a nestrachujte , bude to už len a len lepšie.
Zobraziť komentár 23.06.2009 - 08:54:26
00
Sorry, jeden z mala, kto na tomto fore neustale tara a trepe si bohuzial ty... a na zaklade tvojich postov si uz citatelia urobili na teba nazor, co je vidiet na viacerych miestach tohoto fora.

Neviem preco by sme s Turbim mali vydavat casopis, ked sme si obaja vedomi, ze na to nemame cas a tym padom by sme ho nerobili na plno, tak urcite nebudeme mrhat nasim casom a prostriedkami aby sme len nieco skusali a robili z citatelov pokusnych kralikov.
A ked to niekto takto robi, tak je isto-iste odsudeny na "uspech"...

A co sa tyka tvojej chabej argumentacie a odvolavok na zaciatky CZ casopisov a dobu pred viac ako 15timi rokmi, tak sa zobud a zi realitou a konkurenciou roku 2009...
Zobraziť komentár 23.06.2009 - 14:11:11
00
Ak zájdeš prvý raz do krčmy, dlho čakáš na obsluhu, pivo je teplé a jedno studené, čašník ťa najprv obleje, potom zle spočíta účet, ráno rozmýšľaš, či tá sračka je z niečoho iného ako z tej krčmy - koľkokrát jej ešte dáš šancu?
Uvedom si junáčik, že prvý dojem je dôležitý - to je základné marketingové pravidlo.

P.S. - Raver, to nie je reakcia na teba - myslím si totiž, že citovať Tragéda, je zbytočné plytvanie diskovým priestorom...
Zobraziť komentár 23.06.2009 - 21:52:47
00
Ma uz niekto 3tie cislo :?:
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 09:06:40
00
5.7. Stačí hľadať a čítať.
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 09:27:37
00
Sorry, jeden z mala, kto na tomto fore neustale tara a trepe si bohuzial ty... a na zaklade tvojich postov si uz citatelia urobili na teba nazor, co je vidiet na viacerych miestach tohoto fora.

Neviem preco by sme s Turbim mali vydavat casopis, ked sme si obaja vedomi, ze na to nemame cas a tym padom by sme ho nerobili na plno, tak urcite nebudeme mrhat nasim casom a prostriedkami aby sme len nieco skusali a robili z citatelov pokusnych kralikov.
A ked to niekto takto robi, tak je isto-iste odsudeny na "uspech"...

A co sa tyka tvojej chabej argumentacie a odvolavok na zaciatky CZ casopisov a dobu pred viac ako 15timi rokmi, tak sa zobud a zi realitou a konkurenciou roku 2009...

TY MUDRC každý niako začínal , dokonca aj Ty
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 14:57:04
00
Ak zájdeš prvý raz do krčmy, dlho čakáš na obsluhu, pivo je teplé a jedno studené, čašník ťa najprv obleje, potom zle spočíta účet, ráno rozmýšľaš, či tá sračka je z niečoho iného ako z tej krčmy - koľkokrát jej ešte dáš šancu?
Uvedom si junáčik, že prvý dojem je dôležitý - to je základné marketingové pravidlo.

P.S. - Raver, to nie je reakcia na teba - myslím si totiž, že citovať Tragéda, je zbytočné plytvanie diskovým priestorom...

No konečne si to pochopil , čím viac do mňa niekto bije , tým pre mňa lepšie :mrgreen:

To Ti ale trvalo , ach jáááj
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 14:59:03
00
no vidím , že opäť tárate ako staré babky ťapky , tak nazbierajte odvahu , a vytvorte si váš nový časák bez chýb , keď si myslíte že je to také jednoduché , pozrite sa , ako začínali v Čechách , ja si myslím , že CYKLOMAG je už teraz na tom lepšie ako prvé čísla spomínaných časákov , tak sa už nevysmievajte a nestrachujte , bude to už len a len lepšie.

tiez novy SK casopis BIKER, je napriklad po grafickej stranke daleko daleko daleko pred cyklomagom. taktiez su tam lepsie inf. bez chyb.
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 15:06:26
00
tiez novy SK casopis BIKER, je napriklad po grafickej stranke daleko daleko daleko pred cyklomagom. taktiez su tam lepsie inf. bez chyb.

no možno áno , ale čas ukáže...
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 15:13:45
00
:lol: a co ukaze?? :roll:
Biker-a mam celeho precitaneho a cakam na dalsi. Niet mu co vytknut.
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 16:18:14
00
tak sa teš na ďalší , mne chodia časáky zadara :mrgreen:
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 16:20:38
00
Tuším predávaš v novinovom stánku :lol:
Zobraziť komentár 01.07.2009 - 18:38:22
00
keyboard_arrow_up