Chyba je urcite v FA. Vykasli sa na ne. Mam to odskusane. Na fa za 400km 5-6 defektov. Na minion 2-ply uz vyse roka, na prednom ziaden defekt! Trosku rozdiel nie?
je to rozdiel to ano ale ked uz si povedal A tak ja dopoviem B. Minion 2-ply predny ma vo velkosti 2.35 hmotnost 1.12kg. Ty mas obute minimalne 2.5 ak nie 2.7 a mas tam FR dusu ktora vazi min 300g. Ked to zaratame aj na zadok a porovname s FA tak je to obrovsky rozdiel v bezdefektovosti ale aj hmotnosti co nemusi uplne kazdemu vyhovovat obzvlast na tomto fore
Inak ja som mal svojho casu NN 2.1 a v tom 99g duse a bolo to dost defektne pri AM prevadzke. Motoraptor + obycajna 200g dusa je co sa defektov tyka omnoho lepsia kombinacia.
buď jazdíš niečo iné ako xc/am, alebo máš šťastie, alebo si išiel cez oblasť kde je kopa tŕňov
(alebo nesprávny tlak, alebo po prvom/druhom defektne ostalo niečo v plášti...)
To bol synátorov, môj plní funkciu. Sekundovým to nedrží - nevadí - podporíme znova
skus lepidlo na defekty - je to presa len guma, btw. koho vlastne podporujeme? obchodnikov? u nas ho kupis od 1,50 € u Matta, dokonca tu http://nadacne-naramky.sk/eshop.php ho dostanes za 3,35!.....a v Parizi som ho dostal za 1 eurko
misky by som mal aj ja rozobrať,ale keď som dnes zhodil kluky(HT2),nebol tam skoro žiaden sajrajt,prešiel som to len servítkom a namazal...
vidlicu mám ok,tlmič tiež...
ale podarilo sa mi zlomiť napoly kónusovú matku v pedály(DX 636)
Ropak ja by som k tym gramom.. jj, caucau ma tak tazke kolesa ze ked to davas dole a padne to na teba tak koniec , ale na to sa mozem vysrat pretoze ked za jeden vyjazd 3x zhodis a nahodis to iste koleso stale dokola si narobeny este viac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som na polceste k takej istej demolacii, holt ked je clovek lenivy to zalepit...
je to rozdiel to ano ale ked uz si povedal A tak ja dopoviem B. Minion 2-ply predny ma vo velkosti 2.35 hmotnost 1.12kg. Ty mas obute minimalne 2.5 ak nie 2.7 a mas tam FR dusu ktora vazi min 300g. Ked to zaratame aj na zadok a porovname s FA tak je to obrovsky rozdiel v bezdefektovosti ale aj hmotnosti co nemusi uplne kazdemu vyhovovat obzvlast na tomto fore
Inak ja som mal svojho casu NN 2.1 a v tom 99g duse a bolo to dost defektne pri AM prevadzke. Motoraptor + obycajna 200g dusa je co sa defektov tyka omnoho lepsia kombinacia.
(alebo nesprávny tlak, alebo po prvom/druhom defektne ostalo niečo v plášti...)
skus lepidlo na defekty - je to presa len guma, btw. koho vlastne podporujeme? obchodnikov? u nas ho kupis od 1,50 € u Matta, dokonca tu http://nadacne-naramky.sk/eshop.php ho dostanes za 3,35!.....a v Parizi som ho dostal za 1 eurko
vidlicu mám ok,tlmič tiež...
ale podarilo sa mi zlomiť napoly kónusovú matku v pedály(DX 636)