Vyzerá Danko že tiež nemáš nervy moc v poriadku. Lebo tiež som skôr to bral akože celkom zaujímavé a vtipné takto to fotiť. Ale všímam si že tu má hodne ľudí problém s nervami a podráždia ich aj príspevky v ktorých ich ľudia vlastne chvália a uznávajú. 😎🙂
Vratane teba samotneho. Si pamatam ako ta skoro o zem hodilo ked som zavtipkoval na tvoju adresu. Tykalo sa to kombinacie flat pedalov a 500€ kladiek, ktore maju za ulohu usetrit 2-3 watty. Ale ano, tato internetova komunikacia je fakt tazka na pochopenie niekedy. Nazivo by sme sa na tom zrejme iba zasmiali
To bolo Jachmel dávno. A podľa mňa si to vtedy nemyslel až tak zo srandy 🙂🙂 flaty jazdím úspešne stále. Keramické kladky a stred neviem koľko watov ušetrili ale napriek nájazdu nad 10 tisíc km sa tešia stále *****u stavu 🙂 takže teraz už môžeme o týchto veciach ozaj len vtipkovať
u mna to pred par rokmi skoncilo zlomenou klucnou - odvtedy chodim cez take useky ako posrany lebo nikde nevies ako sa to vzprieci a kam sa to zapichne
Gusto...odpoveď po výskušaní...áno..AXS to dala. Nedávno som tu dával fotky. Samozrejme bez demolácie sa to neobišlo..ale...zdemolovaná bola hliníková časť ramienka - vyriešené opravou - vyrovnaním..a bola nalomená horná kladka - vyriešené výmenou. A AXS ďalej funguje....
Okrem toho včera som jeden z lokálnych chodníkov čistil od takýchto nebezpečných konárov, aby sa tam dalo ísť normálnou cestovnou rýchlosťou a nehrozili podobné veci....čiže keby si každý kto rád jazdí svoje obľúbené traily urobil vo svojom okolí trochu poriadok, tak by sa tieto riziká trochu eliminovali.
user_id odtrhol som podobnym stylom niekolko 9sp prehadzovaciek. takze to nieje problem len 1x.
treba si uvedomit, že nie každy jazdí to čo ty. Ak niekto točí traily alebo nejake velmi známe zvažnice tak má menšiu pravdepodobnost. V poslednej dobe som si aj všímol že sa dost vecí aspon tých znamejších sa čistí takže riziko je menšie. Keby sa menej tažilo bolo by to ešte lepšie.
treba si uvedomit, že nie každy jazdí to čo ty. Ak niekto točí traily alebo nejake velmi známe zvažnice tak má menšiu pravdepodobnost. V poslednej dobe som si aj všímol že sa dost vecí aspon tých znamejších sa čistí takže riziko je menšie. Keby sa menej tažilo bolo by to ešte lepšie.
Praveze nejazdim len pozametane cyklotrasy, ale aj trasy kde su casto popadane konare. Mozno som mal len stastie...ako ho mam aj na cestaku, 23062km bez jedineho defektu.
Les treba zakázať keď sa v ňom konáriky hádžu do kolesa.
Kámo, teraz mi povedz, či je toto prirodzené lesné prostredie, či je normálne, že cyklotrasa vyzerá, akoby tam dr*la bomba... Že na značených chodníkoch musíš zdolávať padnuté stromy atď..
Podľa teba asi hej, však to je les. Nie, toto nie je normálne, toto je les pošahaní ľuďmi.
Mimochodom, prehadzovačka to mooožno prežije po výmene ramien.
Kámo ale papeky sú naozaj prirodzené pre les. A ťažba je v hospodárskom lese tiež niečo čo musíš vedieť akceptovať. P.S.: Na tvojich fotkách nie je nič šokujúce. P.S.2 Nie som lesný hospodár ani pilčík, P.S.3 tá cesta nie je nejak zásadne dokaličená. Keď obschne nemáš problém na Canyone.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vratane teba samotneho. Si pamatam ako ta skoro o zem hodilo ked som zavtipkoval na tvoju adresu. Tykalo sa to kombinacie flat pedalov a 500€ kladiek, ktore maju za ulohu usetrit 2-3 watty. Ale ano, tato internetova komunikacia je fakt tazka na pochopenie niekedy. Nazivo by sme sa na tom zrejme iba zasmiali
Vďaka tažbárom a ich bordelu, čo po sebe zanechávajú.
otazka do diskusie - axs by to dala?
Okrem toho včera som jeden z lokálnych chodníkov čistil od takýchto nebezpečných konárov, aby sa tam dalo ísť normálnou cestovnou rýchlosťou a nehrozili podobné veci....čiže keby si každý kto rád jazdí svoje obľúbené traily urobil vo svojom okolí trochu poriadok, tak by sa tieto riziká trochu eliminovali.
otazka do diskusie - axs by to dala?
Lepsia otazka, je to len problem systemov 1x, alebo aj 2x/3x ?
Praveze nejazdim len pozametane cyklotrasy, ale aj trasy kde su casto popadane konare. Mozno som mal len stastie...ako ho mam aj na cestaku, 23062km bez jedineho defektu.
Kámo, teraz mi povedz, či je toto prirodzené lesné prostredie, či je normálne, že cyklotrasa vyzerá, akoby tam dr*la bomba... Že na značených chodníkoch musíš zdolávať padnuté stromy atď..
Podľa teba asi hej, však to je les. Nie, toto nie je normálne, toto je les pošahaní ľuďmi.
Mimochodom, prehadzovačka to mooožno prežije po výmene ramien.