Na tej fotke P1180414s.jpg riesite prasknuty zvar, ta diera krizom cez zvar. Ale co je to tmave miesto vpravo dole?
Tiez prasklina? Takze to prasklo aj tam? To si naozaj nemyslim ze to bolo kvalitne spravene. Ja sa nevyznam do zvarania, ale svokor kym zil bol zvarac, ten mi obcas porozpraval ako treba zvarat a ze dobry zvar musi vydrzat nejaku tu namahu. Ale zase neviem ako si s tym naozaj jazdil...
Nie roztrhla sa mi na rovinke a stahovačku som skúšal či vydrží nevydržala ani 1 pretočenie. Ten posledný obrázok to som spravil tak aby som došiel domov, no už to chce novú reťaz
Ale co je to tmave miesto vpravo dole? Tiez prasklina?
Ano, aj tam, ono to praska cele dokolecka. Namahane je to krutom, necham to zase zvarit, ale uz inde. Sice som sa tesil, ze to typkovi dam pod nos, ked sa tak vystatoval, ze toto nikdy nepraskne .. ale zrejme zvarac netusil, ako to je namahane (podobne ako ja). Skusim tentokrat teda aluman.sk Hlavne nemam rad sprostredkovatelov, ako v tom zvaracaku .. ram si necham asi ako zalozny, alebo zimak .. uvidime... vytiahnem asi moj druhy, ktory mam pripraveny uz par rokov, ale ma otrasne farebne prevedenie, tak neviem ci to rozchodim. Alebo skusim oprasit Meridu
u alumana mi rovnali disk na aute a zadarilo sa.. a to bol bacnutý jak sviňa teda.. akurát komunikácia pokulháva dosť výrazne.. som ja musel vyvolávať jak debko čo kedy ako.. lebo oni zavolajú raz a tým to hasne pre nich asi..
z fotiek si to vydedukoval zle. Hadica bola dost dlha a aj spravne vedena. len pri foteni som ju držal daleko. a čo sa brzdy tyka bola to moja chyba. Ked som vytiahol byjk z kufra auta a nasadzoval som kolesa tak som slabo dotiahol zadnu pevnu os.
Hovor si co chces ale nevidim to prvy krat. Hadica na sedlovke je zlomena. A srob v adapteri nebol dost hlboko. Bud bol povoleny alebo kratky. To povolene koleso tomu len pomohlo.
A bude sa hádať
kábel si pozri tu: http://www.mtbiker.sk/foto/148897.html
a brzdy som dotahoval momentovým klúčom. Povolene koleso sposobilo že sa šrob povolil a utrhlo adapter.
Chceš ešte niečo dodať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tej fotke P1180414s.jpg riesite prasknuty zvar, ta diera krizom cez zvar. Ale co je to tmave miesto vpravo dole?
Tiez prasklina? Takze to prasklo aj tam? To si naozaj nemyslim ze to bolo kvalitne spravene. Ja sa nevyznam do zvarania, ale svokor kym zil bol zvarac, ten mi obcas porozpraval ako treba zvarat a ze dobry zvar musi vydrzat nejaku tu namahu. Ale zase neviem ako si s tym naozaj jazdil...
Ano, aj tam, ono to praska cele dokolecka. Namahane je to krutom, necham to zase zvarit, ale uz inde. Sice som sa tesil, ze to typkovi dam pod nos, ked sa tak vystatoval, ze toto nikdy nepraskne
Pokiaľ tam nie je ružová je to v poriadku srdénko
Odtrhnute dialkove k reverbu a utrhnuty adapter brzdy a nakomletku skryveny kotuč.
kábel si pozri tu: http://www.mtbiker.sk/foto/148897.html
a brzdy som dotahoval momentovým klúčom. Povolene koleso sposobilo že sa šrob povolil a utrhlo adapter.
Chceš ešte niečo dodať
Odtrhnute dialkove k reverbu a utrhnuty adapter brzdy a nakomletku skryveny kotuč.
astro