To treba povedať aj chlapcom z dh sveťáku čo jazdia ex471-ky
Inak keď už je reč o EX471 tak po tejto "reklame" som si ich kúpil a zatiaľ najlepšie ráfy aké som mal (crossmax ST, SX, CB Iodine, Mavic EN 821). Vozím ich už 4r a zatiaľ som ich nemusel ani centrovať. Verím, že aj EX 511 budú rovnako dobré a raz nahradia tie súčasné.
Rovnako ako Cresty práskali aj Archy a videl som aj Flow, ktorý mal praskliny okolo niplov. Tam bola chyba v použití inej zliatiny bez kalíškovania dier...
Ešte by si mal do rovnice dosadiť plášť, ktorý plánuješ voziť. Užší ráfik a širší plášť nie je problém, ak máš plechové bočnice. Prípadne môžeš použiť aj nejaký insert.
Do Crestov Mk 3 treba davat pod niple podlozky, potom by praskat nemali. Teda dufam, ja to tak mam uz druhu sezonu a zatial ok, tuk-tuk
Alebo treba ísť do ráfov Newmen. Majú priamo pre ich ráfy vymyslené podložky. V manuáloch majú presne uvedené, ktoré ráfy majú podložky nutnosť a v ktorých nie sú potrebné. Hliníkové všetky musia mať a karbónové len tie najľahšie tuším. Ostatné karbóny majú zosilnené niplové zóny. Samozrejme ideálne je do výpletu používať niple s polguľovou hlavou, ktorá lepšie roznáša pôsobiace sily - niečo ako DTswiss Squorox. A samozrejme výber ráfiku podľa štýlu, ktorý preferujete.
Mne sa rozpadla hlavica, a toto čakám kedy povolí tiež. Prvú z lidli som mal asi tri roky. Posledné dve várky slabota. Tak som radšej kúpil SKS a zatiaľ spokojnosť.
Neviem ci to patrí sem. Ale stalo sa vám niekdy, ze počas jazdy sa vám uvoľnila predná Oska? Mne sa to stalo dnes prvýkrát a bolo to docela scary. Je pravda, že som neskontroloval pred jazdou dotiahnutie. Ale aj tak ??zrazu som bol na kolese. Rám vysuchany na surový karbon samozrejme (nový bike dpc). Našťastie pri malej rýchlosti
porter ak máš raceface kluky tak normálna vec
kedysi mi pravidelne odpadávala. dal som zaisťovač závitov a teraz ani bohovi ju neviem dať dole. Nejaky nápad ako ju dať dole? polmetrová rúrka ako páka nepomohla, pomaly odchádza imbus.
(radšej sa pýtam predtým ako tento príspevok zeditujem na demoláciu )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak keď už je reč o EX471 tak po tejto "reklame" som si ich kúpil a zatiaľ najlepšie ráfy aké som mal (crossmax ST, SX, CB Iodine, Mavic EN 821). Vozím ich už 4r a zatiaľ som ich nemusel ani centrovať. Verím, že aj EX 511 budú rovnako dobré a raz nahradia tie súčasné.
*EDIT - opravený link
Geee 13
Ešte by si mal do rovnice dosadiť plášť, ktorý plánuješ voziť. Užší ráfik a širší plášť nie je problém, ak máš plechové bočnice. Prípadne môžeš použiť aj nejaký insert.
Do Crestov Mk 3 treba davat pod niple podlozky, potom by praskat nemali. Teda dufam, ja to tak mam uz druhu sezonu a zatial ok, tuk-tuk
Fakt ze zlisovane maslo tie rafky
Prasknuté pri niploch v 4 miestach
Co hovorite na tuto ? celkom dobre recenzie alebo nieco ine overene ?
ten topeak vyzera kvalitne
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/pumpy-co2/servisne-pumpy/pumpa-bbb-bfp-21-airboost-ii.html
pozeral som aj tu SKS ale tam tie recenzie dako kolisu
kedysi mi pravidelne odpadávala. dal som zaisťovač závitov a teraz ani bohovi ju neviem dať dole. Nejaky nápad ako ju dať dole? polmetrová rúrka ako páka nepomohla, pomaly odchádza imbus.
(radšej sa pýtam predtým ako tento príspevok zeditujem na demoláciu