Potrebujem dat dole kluky a ta jedna nejde, mam tam strhnuty zavit a ten upinak (ak sa to tak vola) tam nedrzi, neunesie ten tlak a vysuva sa z kluky von.
odfotil som to ze ako to asi vyzera a co vlastne som to pouzil.
momentalne som to nechal "ponorene" v niecom ako WD 40 ze sa to mono uvolni ale to skor zo zufalstva.
Budem vam vdacny za kazdu radu
Potrebujem demontovať kľuky na mojom "zimáku"
Foto kľúk aj sťahováku prikladám v prílohe. Sťahovák pekne zatočím celým závitom do kľúk, ale keď zatáčam tú skrutku tak nezatočí sa celá, ale max tak do 3/4 - problém bude podľa mňa asi v sťahováku, či? Dík za každú radu
no a preco nepokracujes v utahovani tej skrutky?
ak kluky neboli dlho dole, tak to vobec nemusi ist zlahka
skús to takto: 1.zaskrutkuj ten prvý-čierny kus sťahováku do kluky,primerane pritiahni očkovým klúčom,klúč nechaj nasadený. 2.prilož druhý očkový klúč,naskrutkuj druhý-lesklý kus sťahováku tak,aby boli tie klúče pri sebe. 3.nájdi takú polohu tých klúčov,aby si ich mohol stlačiť k sebe oboma rukami naraz. Zaber,niečo povolí-ak je to príliš zatuhnuté,môže rupnúť a ten závit v kluke,potom už len karboška ...
Tiež som bol raz v podobnej situácii. Riešenie bolo brutálne, odmontovanie jednej kluky, jednej misky a potom vytlčenie celej osi skrz plastovú misku až von. Nasledné vybitie druhej kľuky v zveráku. Ale ako vravím, je to naozaj krajné riešenie. Zničíš stred, môžeš zničiť rám.