Raceking je nezmar. ten zije a zije. Aj ked ho uz nechces.
To taky Rocket Ron som dokazal z polky zodrat za 4 dni. Beskid Trophy. Ale to som dal tu makku zmes.
Mne tiez najviac vzdy vydrzal raceking, aj ked mne vydrzi asi tak 2-3k max .. ale zas je to nie verzia black chili, ale ta obycajna. Rocket Ron som raz zodral asi polku na 100km v Alpach na sutroch . Bola tam casto hrubsia sotolina, a strma sut. Asi evo .. este ta prva verzia.
Drot su lacnejsie plaste cize aj zmes je vacsinou zakladna jednoducha = tvrdsia. Niektore znacky a modely sa ani nedali kupit v tej zakladnej noname zmesi s kevlarovou patkou. Uz si nepamatam co to boli za znacky co som testil drot vs najtvrdsia zmes v kevlare a ten drot vydrzal dlhsie, zato drzal horsie (vacsinou mokre skaly a korene boli citelnejsie horsie)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz sa mi v blatku smyka, tak uz pojde prec
uz sa mi v blatku smyka, tak uz pojde prec
Ja som na tom podobne. Sezónu už hádam dojazdím. Tá zadná má 3700 km. Aj dnes ma podšmykovalo na blate.
Čo sú tie béžové fliačky? To už je ten kord, čo spomína Rumakk? Nevyznám sa. Jazdím prvý rok.
jj najnovsia vychytavka - inverzne stuple
Co s tymi plastami robite? Moj RaceKing vzadu ma vyse 6K a furt sa snim da v suchu jazdit.
Jazdim dost aj asfalt..
Na jar uz asi pojde ale novy.
To taky Rocket Ron som dokazal z polky zodrat za 4 dni. Beskid Trophy. Ale to som dal tu makku zmes.
Uz viem zohnat len s kevlarovou patkou.
-30% Continental Race King II 27.5x2.2" plášť, drôt
16,79 € -30%
MOC 25,99 €Ale je mozne, ze su aj maksie, neviem...