Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aj toto je riesenie

stoji to 20 dolarov :)

www.recumbentblog.com

viac fotiek na
http://images.google.sk/images?q=gorill ... rt=54&sa=N
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 19:29:10
00
No neviem, asi by som tej chobotnici pri jazde moc neveril. Sice neviem ake to je pevne, este som to v rukach nedrzal.

Ma tak napada vec, ze uchytit na helmu nejaku lepsiu(pevnejsiu) hlavu zo stativu s rychloupinakom. Nastavite si pozadovany smer fotaku/kamery a hlavne rychlo sa na nahodit/zbalit.
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 19:34:18
00
rozmyslal som uz aj nad tymto riesenim...

jedina vec ktorej sa bojim, je to aby mi pri pade ta skrutka stativu neprerazila lebku :)
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 19:37:59
00
Vypadá to dosť krehké,ked´ta šľahne riadna haluz po po makovici máš po mobile a o foťáčku ani nehovorím :roll:
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 19:54:10
00
Ked uz by som mal dajmetomu 10 tisicovy fotak na hlave, asi by som siel tak aby som nespadol. Inak ja vseobecne jazdim dost opatrne a nie velmi rychlo ked neviem co ma na ceste caka.
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 20:04:09
00
Toto aj mna velmi zaujima. Zalozme klub, ktorych ti zaujima. :lol:
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 20:19:56
00
aj toto je riesenie

stoji to 20 dolarov :)

www.recumbentblog.com

viac fotiek na
http://images.google.sk/images?q=gorill ... rt=54&sa=N

To sa predava. Vyzera to ako UFO vyrobene v stodole. :lol:
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 20:20:57
00
Vypadá to dosť krehké,ked´ta šľahne riadna haluz po po makovici máš po mobile a o foťáčku ani nehovorím :roll:

preto je lepsie ked si namontujes kameru z boku
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 20:21:42
00
No neviem čo myslíš z boku,ono umiestnenie kamery,môže byť dosť ošemetné,preto som spomenul tú hračku škoda že ju zrovna nemôžem nájsť.
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 20:34:27
00
kusok plastovej trubky, podlozka, skrutka M6 pre imbus a este to radsej poistim paskou, lebo otvor v kompakte je jeden a ma to tendenciu sa otacat, alebo to treba riadne pritiahnut.
www.duves.salem.sk
www.duves.salem.sk

Foto bez blesku (v zrkadle), dlsie snimanie a uz je to roztrasene:
www.duves.salem.sk
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 20:59:25
00
@jakubus: No kamerku zboku jedine tu malu sportovu, ktora uz bola na fore par krat spomenuta a ukazana.

@duves: Zaujimave a jednoduche riesenie. Mas medzi fotakom a helmou aj nejaku pruznu podlozku (molitan, guma, polystyren)? Inak ten klasicky srob ti normalne pasuje do fotaku? Lebo ja mam na fotaku ine stupanie zavitu ako na normalnych skrutkach, aj na stative je vidno ze to je iny zavit.
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 21:08:49
00
no ale prejdes kolo stromku,jedna haluz a mas po fotaciku...trebalo by to dat viac na celnu stranu prilby.A co tak obalit fotak molitanom vystrihnutym (pre objektiv a spust) a zo 4 sk-pasky? :roll:
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 23:02:54
00
warzone: tak potom sa jedine vyhnut stromcekom, inak to nevidim, ale to je tazke... hm
samozrejme ze by to chcelo viacej dopredu, ale kedze mas prilbu a fotak dva tvary uplne nezlucitelne, tak tazko...
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 23:05:44
00
: Zaujimave a jednoduche riesenie. Mas medzi fotakom a helmou aj nejaku pruznu podlozku (molitan, guma, polystyren)? Inak ten klasicky srob ti normalne pasuje do fotaku? Lebo ja mam na fotaku ine stupanie zavitu ako na normalnych skrutkach, aj na stative je vidno ze to je iny zavit.

Je tam rozrezana plastova trubka, co sa pouziva na vodoinstalacie. Ten zavit pre istotu premeriam. Dam vediet.
Zobraziť komentár 04.06.2007 - 07:39:39
00
Asi si ma nepochopil. Som myslel ze ci mas medzi telom fotaka a prilbou nieco, aby nebol fotak priamo na helme. Ja by som tam spravil malu plastovu dosticku, na spodku ktorej by som nalepil bud staru dusu z biku alebo taku tu protismykovu podlozku co sa pouziva do aut na palubky. Tym by si vyriesil otacanie fotaku a celkovo lepsiu stabilitu.

To ochranne puzdro nie je zly napad. Ja som uz tiez vcera primeriaval fotak na helmu a minimalne by som spravil tak molitanovy kruzok na objektiv, kedze mam ultrazoom tak aby do tej spary kde sa vysuva objektiv nesiel bordel. A este by bolo dobre dat pred objektiv ochranne sklicko, len bohvie ci by to nerobilo dake odrazy.
Zobraziť komentár 04.06.2007 - 07:45:34
00
keyboard_arrow_up