stáva sa s Teba starý zatrpknutý .ujo
ber si príklad z mladíka pistu, zvláda túto tému s noblesou
ale aj tak cheers
Pišta to zvláda lebo je ebiker
Iba ebiker je vyrovnaný človek, vedomý si svojich možností a schopností a k tomu správne volí dopravný prostriedok. Bioši sa stále za niečím naháňajú a sú stále v strese kým to nedosuiahnu. Ebiker cíti radosť z víťazstva ešte len si sadá na ebike ...
E-biker? Netvrdil by som to. Rad obcas zvolim trasu bez narocnejsich (pre mna) stupani a zajazdim si bio. Pruser je v tom ze zdravim vsetko co sa hybe bez ohladu na to na com sedim. Pruser je aj vo volbe oblecenia. Nezaujima ma pohlad modnej policie a obliekam sa podla volenej trasy a predpokladaneho pocasia. Asi kazim statistiky bo ani raz som nevolil oblecenie podla toho na co sadam. Asi sa budem musiet zamysliet nad sebou a polepsit sa.
Radost z vitazstva? Ja necitim potrebu vitazit. Neznasam formulaciu o pokorenych vrcholoch. Mam radost zo zazitkov, zo stretnuti s fajn ludmi a najvacsiu radost mam, dufam ze budem pochopeny, ked zistim, ze som v pohode a su v pohode so mnou obcas aj o generaciu mladsi ludia. Drzi ma to nad vodou.
Nemenovaný kamoš Peter sa raz rozhodol, že pôjde s nami tromi ebikermi na cca 55km výjazd okolo Novej bane. Na naše zdvihnuté obočie nereagoval, ale keďže tento Peťo je športovec, džudista a bežec v jednej osobe, prijali sme ho bez hejtovania do kolektívu a šli sme. Prispôsobili sme tempo jemu, povzbudzovali ho a všetko by bolo úplne fajn, až kým v poslednej pätine cesty v zabijackom stúpaní , teplote cez 30 stupňov a kŕčoch v nohách mu neviem kto z nás navrhol " šak poď požičiam ti ebike oprobuj a vyvez sa hore" Tento počin bol z nášho pohľadu barbarský čin, pretože tým dňom prišiel svet biobikerov o jedného nenahraditeľného člena. Po návrate domov som mu ešte napísal či je ok a čo robí...Vraj umýva svoj parádny karbónový Kellys bike. V ten istý večer na Bazoši pribudol jeden inzerát s bikom navlas podobným tomu Peťovmu Vravím si wav a hneď vzápätí kua. Veci nabrali rýchly spád a o pár dní sedlal Raila. Odvtedy brázdime hory spolu na ebikoch a pár krát aj Alpy.
Poučenie?: "nikdy nehovor nikdy?"
Chodievame v stredu na BK a jeden kolega ma ebike. Je vacsi a tazsi samozrejme. Na BK uz mava vybitu baterku a lamentuje ako sa bude trapit ked pojde domov do Karlovky na kopec ?
Nemenovaný kamoš Peter sa raz rozhodol, že pôjde s nami tromi ebikermi na cca 55km výjazd okolo Novej bane. Na naše zdvihnuté obočie nereagoval, ale keďže tento Peťo je športovec, džudista a bežec v jednej osobe, prijali sme ho bez hejtovania do kolektívu a šli sme. Prispôsobili sme tempo jemu, povzbudzovali ho a všetko by bolo úplne fajn, až kým v poslednej pätine cesty v zabijackom stúpaní , teplote cez 30 stupňov a kŕčoch v nohách mu neviem kto z nás navrhol " šak poď požičiam ti ebike oprobuj a vyvez sa hore" Tento počin bol z nášho pohľadu barbarský čin, pretože tým dňom prišiel svet biobikerov o jedného nenahraditeľného člena. Po návrate domov som mu ešte napísal či je ok a čo robí...Vraj umýva svoj parádny karbónový Kellys bike. V ten istý večer na Bazoši pribudol jeden inzerát s bikom navlas podobným tomu Peťovmu Vravím si wav a hneď vzápätí kua. Veci nabrali rýchly spád a o pár dní sedlal Raila. Odvtedy brázdime hory spolu na ebikoch a pár krát aj Alpy.
A aký je vlastne záver tejto príhody. Že rady necyklistov sa rozrástli o ďalšieho žtp-bajkera. Človek čo nedokáže pochopiť, že v horúčavách je dôležité dopĺňať tekutiny, piť nie len vodu, ale aj jontivé nápoje a sem tam nejaký gél, naozaj nie je cyklista. Nech je akokoľvek dobrý športovec v inej oblasti.
Chodievame v stredu na BK a jeden kolega ma ebike. Je vacsi a tazsi samozrejme. Na BK uz mava vybitu baterku a lamentuje ako sa bude trapit ked pojde domov do Karlovky na kopec ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale aj tak cheers
ale aj tak cheers
Pišta to zvláda lebo je ebiker
Iba ebiker je vyrovnaný človek, vedomý si svojich možností a schopností a k tomu správne volí dopravný prostriedok. Bioši sa stále za niečím naháňajú a sú stále v strese kým to nedosuiahnu. Ebiker cíti radosť z víťazstva ešte len si sadá na ebike ...
ale dá sa, len sa treba trochu priprieť
A aký je vlastne záver tejto príhody. Že rady necyklistov sa rozrástli o ďalšieho žtp-bajkera. Človek čo nedokáže pochopiť, že v horúčavách je dôležité dopĺňať tekutiny, piť nie len vodu, ale aj jontivé nápoje a sem tam nejaký gél, naozaj nie je cyklista. Nech je akokoľvek dobrý športovec v inej oblasti.
A nehovorí on to naschvál aby ste boli happy?