Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
Výpredaj -18% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 699 €
-18%
MOC 6 299 €
Bosch Interface držiak displeja s predným vývodom kábla (Smart System)
24,99 €
MOC 25,99 €
Akcia -25% e*thirteen Helix Race e*spec prevodník pre Bosch CX Gen 4
od 67,99 €
-25%
MOC 90,99 €
Chápem, ja zase nie som taký zarytý ebikerista ... ja tu len tak mútim vodu v rámci uvolnenia. Jzdím oboje. A každé má svoje výhody aj nevýhody. Neviem prečo sa tieto dve sféry vôbec porovnávajú ...
Škoda že to tu niektorí berú príliš vážne. Ak by to nechali vo sfére zábavy, určite by sa uvolnili aj oni.
Toto ma zaujalo ak to vie niekto vysvetlit budem rád, lebo ja žijem v tom že za každý sex sa platí, len niektorí je lacnejši než druhý a možno som ešte moc mladý a nerozumiem tomu
Trafená hus zagágala. Aké urážky, čo sa hneď tak paprčíš? Stáva sa aj lepším. Pouč sa zo svojich chýb, poďakuj (netrvám na tom, slušný človek by to urobil) a hneď si o niečo múdrejší.
sloboda = > možnosť voľne sa rozhodovať, nie rozhodovať sa presne tak ako marcel z malého mesta.
vyvýjať => bez komentára, vybrané slová, 3. a 4. ročník ZŠ. (nejaká hrubka sa dá prehliadnuť, ale tomu, kto naozaj niečo vyvíja, "vyvýjať " bije do očí ako napr. pyvo )
uchlil => vidím že si zaváhal čo tam dať, tak si to pre istotu vynechal. "ý" je správne. Nemáš za čo.
Smutno mi je z "majstrov svetla", ktorí si nedokážu priznať svoj omyl a ešte sa urazia a zaútočia späť. Ale i takí musia byť na tomto svete. Na záver odcitujem teba samotného: "Škoda že to tu niektorí berú príliš vážne."
Takže jazdil na neoprávnene vylepšenom e-biku, keďže by mu oficiálne mal motor pomáhať do 25. No jó, ale to by musel šliapať už za vlastné ak by chcel ísť do kopca rýchlejšie. Jednoduchšie je ten obmedzovač odblokovať. Ak by sa policajti zamerali na kontrolu rýchlosti týchto motoriek, tak by ich mohli rovno zabavovať majiteľovi ako technicky nespôsobilom motorovom jednostopovom vozidle na jazdu v premávke.
https://bratislava.sme.sk/c/23182160/najprv-videli-ohen-a-dym-vybuch-prehlusil-aj-sireny.html
https://bratislava.sme.sk/c/23182160/najprv-videli-ohen-a-dym-vybuch-prehlusil-aj-sireny.html
Neni to povinné?
no...pravidlá...dnes som išiel okolo miesta kde sa pred časom pri zrážke zabil motorkár a cyklista
https://kosicednes.sk/tema-dna/policia-mala-pri-vysetrovani-tragickej-nehody-nad-alpinkou-zly-posudok/
dali tam 70-ku...išiel (teda skôr preletel)okolo mňa motorkár...netrúfam si odhadnúť rýchlosť ale bola taká že moje ušné bubienky skoro praskli a ani som nestihol zistiť akej farby mal ten chlap oblečenie a už zmizol za zákrutou takže tak..doplním jednu vetu z článku:
Z výpočtu vyplynulo, že rýchlosť Suzuki pri náraze do bicykla bola 133 až 159 kilometrov za hodinu
ten dnes asi podobne...
litium nad 4,2v/clanok nie su stabilne, mozu sa chytit horiet. To sa moze stat ked clanky nie su vybalancovane.
Prepichnutie urcite sposobi poziar, s uderom je tiez nejaka sanca na pruser. Urob toto s inymi bateriami, maximalne vytecie elektrolyt alebo zaiskri. Mam par lipo clankov, narabam s nimi respektom ako s petardami.
Problem s bateriou sa stane aj na znackovych produktoch.
Nejako začínaš strácať nervy, prečítaj si názov témy ak ťa niečo rozrušilo
(to že ani jeden nepozdravil ani nepíšem)
chcel som tým len povedať, že v každej skupine sú rozmiestnené "indivídua"