Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Výpredaj -28% GHOST E-Teru Essential Ladies 27.5 EQ dámsky elektrobicykel, dark grey/light grey gloss
2 149 €
-28%
MOC 2 999 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Zdravíš sa, zdravíš, až sa z toho uzdravíš...
Zistil som že ebikeri sú viacej pohodoví ľudia. Nikam sa neplašia, sú veselí a vyrovnaní a na nič sa nehrajú. Ebajking je ako fitnes trening. Pohodový, uvolnený a výsledok je sexi. Zatiaľ čo biosi sú ako siloví kulturistický Sypači čo ženú všetko do extrému a vysledok je tak trochu podivný. Najlepšia je vždy stredná cesta …
Pre cyklistov je točenie pedálmi prirodzený pohyb, dokážeme popritom vnímať krásu okolitej prírody, nemusíme rozmýšľať, ktorá noha je v akej polohe.
Keď niekoho počuješ fučať, alebo vidíš, že sa potí je to prirodzené, patrí to totiž k zlepšovaniu kondície, ide o prekonávanie samého seba. Toľko Tebou spomínaný vývoj.
Možno o tom nevieš, pri dlhodobej námahe sa vyplavujú endorfíny.
Čo pekné si si Ty všimol na poslednej jazde električkou?
Čo pekné si si Ty všimol na poslednej jazde električkou?
Naposledy som bol električkou na Štrbskom Plese. Výhľady z okna sú stále tie isté, konečne dorastá ten zničený les. Najhoršie je v električke vyriešené odkladanie batožiny. Nad mnohými sedadlami už niesú tie rošty, a potom tú batožinu človek musí mať pri nohách... aj tie názvy súprav im dali také čudesné.... Ale ďakujem za opýtanie ...
Inak som zistil že keď nevybíjam batériu, tak vydrží dlho nabitá. Takže sa takto jednoducho dá obísť problém s jej častým nabíjaním ....
Porovnanie ebiku s segway je zavadzajuce, ked na ebiku netahas tak stojis a na segway len stojis a ides.
Ziadna Ukrajina ale Velamos a ak sa dobre pamatam v inom ako v sukni so zasterou som ju ani nevidel.
Tiež šoférujem auto/á a nepovažujem sa za automobilového pretekára (už ani pupok mi nepreteká cez opasok)
offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté
offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté
A keď budeš ešte pátrať ďalej, tak možno zistíš, že si sesternica jeho pravej nohy a ľavého kolena.
moze byt ?
Ha ha ha... Však sa hrajú! Na cyklistov! A pritom sú to e-motorkári!