Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
https://www.mtbiker.sk/forum/elektro-bicykle-f33/chiptuning-ebajk-t43208-60.html
Aspoň vidno tu mentalitu .. Zákon či záruka je im u prdele... Cieľ je voziť sa ako na motorke, bez vodičského a papierov k vozidlu..
Všetci veselo nacipovane a ešte sa tvária urazene keď to skritizujes.
https://m.youtube.com/shorts/SQcrqx_0fXo
Ta evolúcia je super. Je to tak. Keď ti zdochne po ceste baterka, musíš sa zase vrátiť do praveku …
Už prestante s tými komplexami s pozdravom. Ebiker sa musí sústrediť. Spravne dýchanie, držanie tela, kadencia, tepova frekvencia, okysličenie krvi a hlavne príroda.
S tým zdravením je to takto: preto sú bioši zdravší lebo sa z toho zdravenia až uzdravili …
Síce sa to diametrálne líši od pozorovaní marseluspa, resp. od domnelého videnia miestnych emotorkárov samých seba, ale mám (aj) z dneška úplne rovnaké postrehy.
Len by som doplnil ďalšie neklamné znamenie že ide o e-makača - kolená naširoko od seba ako pri pobyte na toalete po poriadnej porcii kapustnice
To je panečku tá evolúcia cyklistiky
S kým šústala? A či len šušťala?
A čo je na tom také divné pozerať na stav batérie na ebiku. To isté robím s batériou na mobile a tiež sledujem stav peňazí na účte, sledujem stav nafty v nádrži a tlak v pneumatikách ... stále treba niečomu venovať pozornosť a naviac " keď ebike miluješ, nieje čo riešiť" .
Zosmiešňovať ebikera je ako sa smiať kamarátovi že má škaredú ženu. Možno je to pravda, ale nepatrí sa to ...
To funguje inak a dufam na to prides. Pride den ked volba bude medzi stavom, ze sedis v kresle pred televizorom a utieras si sopel alebo moznostou este raz sa podivat po tych krasnych spomenutych miestach. Ja nikomu nic nepredstieram, dokonca som hrdy na to, ze stretavam biobikerov o generaciu mladsich a beru ma ako jedneho z nich) ale uzivam si zivota a naozaj z hlbky duse ti prajem aby si k tomu dospel raz aj ty.
Nemozes, ak sa ti nezapina motor az tocenim pedalov, tak to nespada pod vynimku o pridavnom motorceku. Ale tak realita je taka, ze to nikto neriesi. Videl som jedneho emotorkara, ako hrabal listie vo vyjazde pod Kolibou
Na druhej strane, pista sa každým opisom svojej vlastnej situácie akoby nevdojak dištancuje od cyklodrovonej omladiny, a to sa mi páči:)
Bio hrdina.
Hnutie za potláčenie bio v športe
Jasne, také silné reči poznáme. Presne to bude ako s modrou pilulkou. NIKDY NIKDY kým ti stojí, ale keď ti bude visieť a budeš to chcieť zažiť znovu, tak si ju dáš ...