Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Kamoš na tom jazdí, chváli sa , že vie niekedy dať až 140 km za deň. No dobre a čo teraz s tým ??
Bez urážky, to čudo nie je vhodné ani do lesa ani na cestu,
leda tak do mesta na dochádzanie do práce dajme tomu
a uniká mi pointa prečo na tom dávať 140km / deň a hlavne kde
leda tak do mesta na dochádzanie do práce dajme tomu
a uniká mi pointa prečo na tom dávať 140km / deň a hlavne kde
Srsen
po okreskách čo som videl mapu. Z Tn, cez Myjavu až kamsi do Brezovej pod Bradlom. Je to fajn chalan ale ja by som na takomto dačom jazdiť asi nevedel...Možno som tých 140 km prehnal ale cez 100 km to bolo isto....
Pre nechapavych, zjavne mu islo o FAT bike kolesa = vacsi objem a porovnanie. Spomina tam aj slovenke el pumpy.
Niektore prispevky su to ozaj podivne.
U niektorych mam pocit, ze idete na bike len z dovodu, ze potom skryte niekde spoza stromu sledujete E-bikerov a hned utekate sem o tom informovat.
Akoze LOL =))
Kolkym som uz pomohol ci uz som isiel na bio ci e-biku pri oprave naradim, osobne ci klasickou pumpou.
Schvalne pisem klasickou aby tu zas nebolo na dve strany posmesky o elektrickej, kt. si urcite najde svoje mieste.
A nepisem to tu nikde ako som zachranil biobikera.
Pokladal som to tu v komunite za normalne, ze ak niekto potrebuje pomoc tak sa pristavim a opytam sa a je jedno na com ide. Proste clovek v nudzi.
---
Mohol to ten dotycny natocit a hodit niekde na net alebo sem do tohto vlakna a vytesovat sa z views a lajcikov ako biobiker opat musel zachranit "neschopneho", "zleobleceneho" E-bikera.
na druhej strane, ebike ma obmedzenia, tak sa v niektorych pripadoch moze stat, ze potrebuje pomoc, kde by s klasikou nepotreboval
Obcas potom vidiet aj zjavenia typu skupinka ebajkerov skusenosti 0, ale vsak mame ebajky, to dame, ako tlacia bicykle cez Zaruby (neviem ci nie 5. stupen ochrany) a pod...
To naozaj už nemáte do čoho rýpať?
Keby ťa zostrelil ebiker tak to chápem, ale to bol bio tak voco go?
Ja napr. áno, fukám si kolesá na aute ručnou pumpou, paradne si ňou napumpujem tricepsy, hoci mám aj kompresor na baterky.
No ja som si túto jar pri defekte na SUVčku fúkal cyklopumpou s nanometrom. Síce som to fúkal tak 8 min. na 2,5 atmosféry, ale išlo to.
ale toto je téma elektrohejteri... tak tu je vyčitať to opačne povinnosť a reakcie e-bikerov sú tu úplne zbytočné
Zbytočné sú tu tvoje príspevky z každej témy ťa vytláčajú tak tu si sa našiel.
Toto nenapíše dospelý človek.