Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
Výpredaj -18% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 699 €
-18%
MOC 6 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
Toto je tema elektrohejteri a nie maselushejteri. Založte si vlastnú tému ak to potrebujete
Xsoš, videl si ebikera čo točil pedálmi ako blázon za svoje a vôbec sa nevozil??? To nejako nesedí so všeobecným nazorom o ebikeroch a o všetkých čipnutých ebikoch…
Možno ten ebiker mal vypnutý motor, nudil sa a tak chcel trochu prehnať bioša za svoje…
Stále ma neviete spoznať, tak ďalśia indícia: keď jazdím na ebiku tak sa usmievam s nepotím sa…
Volal ma niekto?
Dnes som streol bioša, ťažkopádne šlapal, funel, asi chcel schudnúť, lebo to bola taká gulička. Netuší že ho to za pár dní prestane baviť. Najlepšie je radovať sa ešte pred výjazdom, lebo potom je celý deň super. Keby hneď zobral ebike a dávkoval si námahu, tak by dosiahol pekný progress, ale takéto jednorazové nápady??? Nikam nevedú...
Z toho mi však vyplýva že večšina ebikerov sú len leniví bioši = lenoši
už som myslel že si sa zľakol, predávaš motorku, kupuješ normálny bicykel a začínaš na sebe konečne poriadne makať teda sa na bicykli potiť aby ťa za pár rokov vlastný tuk nezabil
Kým neboli ztp, tak veľa tučných ľudí si nestretol na hrádzi alebo v lese na bežnom bicykli.
Okrem toho ebikeri v mojom kruhu sú sportovci so skôr podpriemernou vahou a vekovo 30-70.
Lenže ebikeri niesú fanatickí cykloši, oni sú všestranní. Biošom keď sa pokazí kolienko či zapali dupka, tak sú vyradení z cyklorutiny a majú depku.
Ebiker nepreťažuje svoje telo jednostranne a má rôzne druhy fyzických športov čo sa im venuje nevynechajúc dychové cvičenia a meditácie
To že niekto šlape 100km denne za svoje je úžasné, otázkou je - prečo? chce sa pochváliť či mať kondičku ? U večšiny biošov je to tak 50/50. Keby nebolo Stravy ani by vas to tak nebavilo
A aky sport robia, kedze cyklistiku nie?
https://tech.sme.sk/c/23226415/klucom-k-spalovaniu-tukov-je-ovela-miernejsie-cvicenie-nez-zrejme-ocakavate.html
Jazda na ebiku vyžaduje rozmýšľanie, flexibilitu, pripravenosť na nepredvídatelné a nie bezduché tlačenie nožičkami do pedálov ako bioši, naviac jazdiacimi skoro v strede vozovky, kde iritutujú svojim správaním motoristov na asfaltových cestách.
Ebiker je harmónia ducha a tela v pohybe. Stelesnením krásy a pôvabu aký v cyklistike nemá obdobu.