Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Jaaaj, v takýchto prípadoch je lepšie dosiahnuť vrchol sám (rozumej stúpanie)
No no no, ja na ziletke zdravim vsetkych okrem bezhelmakov a odzdravia len ziletkari resp tak polovica, mtb ma ignoruju ale ked idem na mtb tak ti isti ma odzdravia ale cestni na mna kukaju akoze co akoze ukazujem a preco ich zdravim. Je to o ludoch, najviac narcisov podla mna jazdi cestu.
Už sa začínam báť, že lenivosť je vážne kreatívna.😋🫨
Opisal si typicke stretnutie s elektrickarom
A nakoniec nechapem prečo chcete aby sa vám motorkári zdravili? Zdravia sa vám tí ozajstní motorkari na ceste?
Včera fúkalo ako šalené. Nebyť ebiku tak sa ani na biobike nevyberiem. Zase som bol širokoďaleko, kde oko dovidelo, sám. V lese kľud a ešte stále úseky cesty s ľadom. Na kopci horúci čajík z termosky. Krasne viditelný mesiac s dvoma frajerkami. Po ceste nazad vietor do chrbta, tma a sneženie. Pecka dve hodinky v prírode.
Zdá sa mi podobné či idem do lesa s ebikom, alebo sa k lesu doveziem autom aby som sa tam prechadzal. Účel tu zase svätí prostriedky.
Budte radi ze sú ebikeri na cyklochodníkoch. Keď sa začnú motať po ceste a jazdiť dvaja vedľa seba ako bibikeri, tak vás za volantom porazí...
ale nevzdávaj to
A nakoniec nechapem prečo chcete aby sa vám motorkári zdravili? Zdravia sa vám tí ozajstní motorkari na ceste?
Keď ide o pozdravy, teda nepozdravy, zrazu ste motorkári
ale nevzdávaj to
Nedeľa, došiel matroš
Budte radi ze sú ebikeri na cyklochodníkoch. Keď sa začnú motať po ceste a jazdiť dvaja vedľa seba ako bibikeri, tak vás za volantom porazí...
Biobikeri sa zmestia na cestu vedľa seba aj štyria a to sa ebikerom nepodarí
Zle si to vysvetľuješ. Zasa tak, aby to vyhovovalo ebikerom.
PELO je v nárečí mužský pohlavný orgán. Takže zvuk (tón) týchto orgánov značí to, že majú gule si nesadnúť na ebike a šlapať za svoje
Ebikeri tiež šlapú predsa za svoje...
No zdá sa , že ty si tu za posledný mesiac v rauši .
Plná hlava mužských orgánov na to by ťa bolo.
Pelotón (z francúzštiny: klbko ) je skupina cyklistov pri pretekoch v cestnej cyklistike , ktorá ide v uzavretom útvare. Nemýl si klbko s mužskými orgánmi.
https://cs-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Peloton?_x_tr_sl=cs&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=sc
Ja to tam nepoznám ale niekto určite, je to pre bežného MTBikera zjazdné alebo je to naozaj len turistika, a komoot je naprd plánovač?