Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftTruhlik50plus napísal:
Hmm, k tej fotke s e-cesťakmi

taky "vynalez" je v rozpore s bohom, bibliou, ustavou a zbierkou zakonov...
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 19:19:06
02
🤣🤣🤣 ale to isté musel počúvať Karl Friendrich von Drais, Kirkpatrik MacMillan, James Starley…a svet ide ďalej a ľudia chcú byť stále šťastní 😇
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 20:09:24
00
xyz možno s minimálnou námahou a max dopomocou motora. A čo, že šiel cez päty? A čo, že 20 ročný vyšli na ebajku tam kde ty na klasike? Stále nechápem a budem sa to pýtať dookola: Čo vás na tom tak serie? Ako vám to ubližuje? To bol závod na čas a 20 ročný chlapec na ebajku to vyhral? Či na ebajkerov svieti viac slnka a fúka menší protivietor? Platia menšie dane, či v čom je vlastne problém? Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 22:20:52
02
Su to tučniaci so slabými nožičkami a obliekajú si smiešne kožúšky, čomu nerozumieš?
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 22:25:31
00
Vzdavam to. :headbang: Pokusal som sa vas trocha kultivovat ale je to marne. Slubujem, ze vzdy ked sa ku mne priblizi biobiker vypnem podporu a zacnem sa cervenat. :geek: :$ :tmi:
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 22:31:55
10
arrow_leftthePegass napísal:
xyz možno s minimálnou námahou a max dopomocou motora. A čo, že šiel cez päty? A čo, že 20 ročný vyšli na ebajku tam kde ty na klasike? Stále nechápem a budem sa to pýtať dookola: Čo vás na tom tak serie? Ako vám to ubližuje? To bol závod na čas a 20 ročný chlapec na ebajku to vyhral? Či na ebajkerov svieti viac slnka a fúka menší protivietor? Platia menšie dane, či v čom je vlastne problém? Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.

Majú vyššiu uhlíkovú stopu, lebo tá elektrika do ich batérie sa musí z niečoho vyrobiť.
Na hlúpe otázky tu máš hlúpu odpoveď.
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 22:33:14
00
arrow_leftpista napísal:
Vzdavam to. :headbang: Pokusal som sa vas trocha kultivovat ale je to marne. Slubujem, ze vzdy ked sa ku mne priblizi biobiker vypnem podporu a zacnem sa cervenat. :geek: :$ :tmi:

Červenať sa nebudeš. Ale budeš pociťovať na tele, teda hlavne na koži taký zvláštny biologický úkaz. Voláme to ľudovo potiť sa.
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 22:35:42
01
rozmýšľam, či v počiatočných rokoch 20. storočia kovboji a iní jazdci na koňoch tiež takto preberali pri táborákoch vozidlá poháňané motorom, zvané automobil, že reku ja si to "odskáčem" a odmakám na konskom sedle a ten a ten si položí zadok na sedačku, ide mu to samé a ešte si dá dilino okolo krku kožušinu z norky :D
úplne opomínate fun factor, ktorý ponúka ebajk a ktorý vám biobajk proste nedá, lebo nemá ako. preto aj mladí, 20-roční fagani na tom jazdia a vy toto neviete, alebo nechcete pochopiť, ale hejtovať dokážete hneď. lenže, je to problém váš, nie ich a ani iných ebajkerov.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 00:14:45
02
arrow_leftJOLI napísal:
Červenať sa nebudeš. Ale budeš pociťovať na tele, teda hlavne na koži taký zvláštny biologický úkaz. Voláme to ľudovo potiť sa.

Dzolin

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

potit sa? Pamatam ale uz nevyhladavam a ak tak len primerane :D
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 05:57:25
10
thePegass si to tu pohľadaj ?,už som to spomínal...ale špeciálne pre teba : na miesta kde človek predtým vyšiel a kde bol kľud teraz vyjde každý lemroš ktorý by na bicykel ani nesadol ale na e-lektričkách je ich teraz všade do bludu,už sa ten kľud hľadá ťažko...
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 06:31:14
02
sorcerer: ale ved tu sa riesi sport, nie doprava :)
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 08:56:21
01
xyz

Takze mas fobiu z ludi? Preto si hejter?

Spamatajte sa tu hejteri.
Jazdim aj BIO aj Ebike.

Uz som to tu pisal viackrat.
Ortodoxni BIO:
Sustredte sa na svoju jazdu, trening, vylet = na cokolvek ste si naplanovali ... a nie na ostatnych bikerov ci ebikerov. Mali by ste si jazdu uzit a nie sa stresovat.
Posadnutost Ebikermi je zrejme choroba.
---

Idem na ebiku predbehne ma na rovinke ci v mensom stupani Bio, som uplne v pohode. Neriesim.
Mam svoj plan svoju naplanovanu cestu.
Nezavodim, neporovnavam sa, idem si svoje.

Chcem si viac zamakat idem len v ECO. Ponahlam sa, nemam moc casu, ci som viac unavenejsi, dam si vacsiu dopomoc. Na rovinkach ci v malych stupaniach jazdim v OFF.
Idem s kamaratom co ma len BIO. Beriem BIO.
Ebikom som pojazdil rozne nezname trasy, na ktore by som s BIO nesiel a teraz viem ci je to zjazdne na BIO ci nie.
---

Zatial som nestretol biohejtera a to nemam problem pokecat ci pomoct komukolvek,
nezalezi ako vyzera, co ma oblecene, na com jazdi.

Ale ak ano tak to bude urcite niekto odtialto. Niekto posadnuty, nasraty a zakomplexovany.
Tak sa hned spytam na nick.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 09:11:30
09
Zopakujem, nevyplakávaj sa, len si to zhoršuješ, a ešte, nevymýšľaj si rozprávky, s nimi sú zbleby smutno smiešne.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 09:29:37
05
Spomenutý fun factor pri ebošoch ja osobne pociťujem keď vidím konkretného chlapa ako sa morduje s ťažkou pedálovou motorkou pri prekonávaní 4 schodov hore a 6 dole z pivnice paneláku.

Neexistuje BIO bike , len bike. Tie vaše e-barličkové výtvory sú na zasmiatie, česť výnimkam ako je vek a zdravotné indikácie.

Mám jedného známeho okolo 70 r a bikuje so ženou (on dosť výkonnostne) - tá mu zakázala dokonca kúpu e-bikov do rodiny. Tak si kúpil celopéro s Flight Attendant-om
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 09:33:15
14
Udivuje ma, ako sa v pravidelných časových intervaloch vždy nájde niekto, kto chce moralizovať a umravňovať ľudí v téme, ktorá má názov "ELEKTROHEJTERI SEM", a ešte aj so smajlíkom na konci 😃😃🙈

Naposledy upravil MarosHe dňa 17.05.2025 - 09:40:32, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.05.2025 - 09:39:33
23
keyboard_arrow_up