Serte na to kto ako vyzera ako je obleceny a co ma pod ritou. Usmejte sa na seba a nezabudnite pozdravit alebo aspon kyvnut hlavou.
Presne tak. Ja sa každému cyklistovi, ečkarovi sa odjakživa zdravím a je jedno v čom je oblečený a na čom sedí. Proste nejaká tá základná slušnosť je a plne súhlasím, že blbci sa nájdu na oboch stranách.
To čo Trial Hunter spomína, že "prejdeš viac" je samozrejme relatívne. Ak by sme to vybičovali do extrémov, tak to samozrejme neplatí, pretože sa to skôr či neskôr vybije (aj keď stále sa dá ísť aj na vybitom). Ale ak sa bavíme o "hobby" cyklistovi 35-40r ktorý ide na
bike max 3x do týždňa a nie zrovna Martinské hole, tak ten si po práci asi nevybehne na povedzme 90km trasu alebo nejakú kratšiu ale náročnejšiu na klasike, lebo by to proste nedal a nemal by z toho radosť. Vy bio makači si to dáte s prehľadom a asi aj viac, všetka česť. Ale to je Váš ciel, niekto iný nemá taký cieľ, nie je jeho prioritou vypľuť dušu v každom výjazde. Čo na tom stále nechápete? A nazývať to lenivosťou? Dajte si otázku, že čo všetko, čo by ste zvládli sami, ste si dali niekomu spraviť, požiadali iného pomoc, využili službu. Každí jeden sme v istom smere lenivec.
Napr. také bajkparky, ako to, že si tam vyvážajú rite aj s bicyklami na lanovkách a vlekoch? To nevedia vyšliapať za svoje?

To sú lenivci, len by si to chceli uľahčiť, ísť cestou najmenšieho odporu. Lanovko-hejteri sem! Takýto zvrátený názor by niekto mohol mať. Je úplne logické a normálne, že sa tam necháš vyviesť.
Oni si fakt myslia že robia cyklistiku ??♂️
To si myslíte len vy tu, že elektrikári si s vami porovnávajú pipíky

, pritom sami sa postavili do role ublíženého.
PS: a nie, nikto mi nestúpil na káblik, ani sa mi
baterka nevybila a ani doma som nezostal

Ale "stúpiť na káblik" pobavilo.