Asi si trafil ...
thepegass
Preferovaný štýl: Cyklistika na elektrobicykloch
13.05.2025 - 20:36:15
01
Ste mu stupili na kablik 😁
13.05.2025 - 20:42:22
07
arrow_leftivast napísal:
Cyklistika na elektrobicykloch

To je aký oxymoron 🤣
Oni si fakt myslia že robia cyklistiku 🤦🏻‍♂️
13.05.2025 - 20:56:52
07
Mňa pobavilo toto video, kde porovnáva mtb a e-mtb. Mal okruh, kde krúžil dve hodiny. Na bežnom bicykli urobil 36 km, 693 výškových a 18,3 priemerka. Na e-mtb urobil 49 km, 917 výškových, priemerka 24,7 km/h.
A celé to zhodnotil, že na e-mtb prešiel viac, ale dáta mu ukázali, že podal rovnaké watty, rovnaké tepy a rovnaké kalórie spálil. Takže to ten lolo zhrnul, že sa na e-mtb namakal rovnako ako na bežnom bicykli.
Tak takúto debilnú obhajobu ako je to rovnaké som ešte nevidel. Hlavne, že vyplieskla skoro celú batériu za 2 hodiny jazdy. Ak chcel ten lolo porovnávať, tak mal na tom e-mtb držať rovnakú priemerku aby bol nájazd a výškové úplne totožné. A potom mal urobiť tie výstupy koľko svojich wattov do toho dal a koľko tepov mal a spálil kalórií.
https://www.youtube.com/watch?v=bFBXfxs5x6I&t=615s
14.05.2025 - 00:55:33
06
Ludia bezne chodia na mtb poldnove vylety s velkym prevysenim, by musel mat plny batoh baterii :D :D
14.05.2025 - 06:27:56
01
Je to šarlatán. A takí budú pribúdať, keď začne ísť cyklo biznis dole vodou. Podobne ako s tými gravelmi, furt to niekto tlačí ľuďom do hláv, pričom ja som neprišiel na to k čomu ten bike vlastne slúži. To už aj tie fat biky dávali väčší "zmysel".
14.05.2025 - 07:39:58
00
Zaco pane boze zaco https://www.youtube.com/watch?v=0p7EdPXSsVU ... toto je sice o politike ale aj o mentalite naroda. Je nam v prirode tesno? Samozrejme ak sa motame len okolo dvorku. Skuste ist kusok dalej jedni a j druhi - bio a j e bikeri. Serte na to kto ako vyzera ako je obleceny a co ma pod ritou. Usmejte sa na seba a nezabudnite pozdravit alebo aspon kyvnut hlavou. Tato vyzva samozrejme neplati pre blbcov, ktori sa vyskytuju rovnomerne na oboch stranach barikady. Tulam sa svetom uz dost dlho aby som vedel, ze je to tak. Takze vlastne s thePegass - om suhlasim.
14.05.2025 - 08:08:18
07
Tak bol aj e-veresting, ale chalan si skryl baterie v lese aby mu neodrapilo chrbat :-D Samo o sebe niektori potrebuju na bicyklovanie motor a to je proste cyklistom smiesne. (Samozrejme sa to netyka chorych alebo starych ludi). To je cele, netreba z toho robit tragediu.
14.05.2025 - 12:41:33
00
Mňa na tom závere ešte pobavilo, že e-bicykel si kupujú ľudia preto aby prešli za určitý čas viac kilometrov. To má byť nová obhajoba toho, že sú lenivý ísť za vlastné. Nikdy nemôžu telu nahradiť to, že si to odšliapu celé za svoje aj keď len menej kilometrov, na ktoré stavia tú obhajobu. Pritom sú stále limitovaný tým dojazdom batérie. Nie je dôležitá dĺžka, ale čas strávený na tom bicykli za vlastné.
Samozrejme aj v tomto vlákne je konsenzus v tom, že tie e-bicykle sú naozaj prínos pre chorých, zdravotne telesne znevýhodnených a starých ľudí. Preto pre ne používam aj termín e-ZŤP.
Všetko ostatné je iba také klamanie si ako si dávajú do tela a obhajoba lenivosti. Hlavne, keď počas výjazdu do seba dostanú v bufetoch viac kalórií ako spália.
14.05.2025 - 13:05:16
03
No,akurát som sa vrátil z výjazdu,vonku som stretol takého ktorý mal ...ako to nazvať...elektrický bicykel na ktorom vôbec nepedáloval len išiel...no ale asi na to mal vážny dôvod...možno zdravotný...ktovie...no ja v takom prípade by som si kúpil skôr elektrickú kolobežku ktorá má aj sedadlo lebo na takom niečom ako mal tamten by som si pripadal blbo
14.05.2025 - 15:24:38
01
arrow_left3jalo3 napísal:
Je to šarlatán. A takí budú pribúdať, keď začne ísť cyklo biznis dole vodou. Podobne ako s tými gravelmi, furt to niekto tlačí ľuďom do hláv, pričom ja som neprišiel na to k čomu ten bike vlastne slúži. To už aj tie fat biky dávali väčší "zmysel".

Tak nam prezrad, ktory typ bicykla je ten pravy.
14.05.2025 - 15:25:43
00
arrow_leftxyz napísal:
na takom niečom ako mal tamten by som si pripadal blbo

Prestan riesit ako to vyzera a budes v zivote spokojnejsi. Nechces , nekupuj a hlavne neries inych co to chcu. Este by som prosil o vysvetlenie preco by malo byt dobre na biku makat? Ja makat nechcem, chcem sa len vozit.
15.05.2025 - 11:45:04
02
kup si motorku
15.05.2025 - 11:46:45
07
Mam. ;)
15.05.2025 - 11:48:07
01
To už je čo za veta? Ja sa na biku chcem voziť... Skoro ako ten vtip : Ja chcem byť had.Prečo ? No ľahnem a idem.
A ešte je aj rozdiel medzi makat a netočiť vôbec pedále.
15.05.2025 - 13:35:11
06
keyboard_arrow_up