Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No teda, ?...
Tak toto je asi to najzbytočnejšie vlákno čo som doteraz na internete videl. A keby bolo aspoň na nejakom inom fóre, ale tu sa všeobecne a anonymne urážajú bicyklisti medzi sebou. Uau..
Tiež som bol mladý, a so železnou jedno prevodovou "ukrajinou" som predbehol babetu kedykoľvek.
Takže podľa logiky toho vlákna sú u mňa vlastne leniví úplne všetci čo si uľahčujú šlapanie prevodmi typu 32:52 čo vyzerá ako z motorky, a ktorým je už i 12kg na bicykel veľa.
Nechcem sa nikoho konkrétne dotknúť, ale občas to vyzerá, že dolu je viac koliesok ako hore.
A kebyže som náhodou niekoho trafil, však on sa na moju adresu určite rád ozve, keď inak nevie...čo v takomto vlákne hádam ani nevadí
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 14:45:55
25
Ze bicyklisti 😀. Toto nie je spravne vlakno na ospravedlnenie, ze jazdis na bzucadle.
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 14:58:45
09
zase niekto kto si myli prevodovku s motorom :D
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 15:42:21
06
Na druhú stranu, keby neboli ebajky, títo ľudia by trčali v nákupných centrách alebo doma. Tak aspoň idú na vzduch. Potom míňajú prachy v bufetoch v lese a robia službu nám bajkerom, že máme otvorené bufety aj cez týždeň a v zime. Z toho, čo títo pomíňajú na wrapy, klobásy, burgre v lete a cez víkendy, si majiteľ môže dovoliť dotovať bufet cez týždeň a v zime. Napr. nie tak dávno na Bielom Kríži nad BA nebolo kde sa občerstviť cez týždeň a v zime (Včelín bol v prevádzke len sobotu a nedeľu).
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 16:13:00
00
Bufety su ale problem, pretoze tam potom furt jazdia auta. Uz sa necitis nikde bezpecne. Na lesnej ceste auta, kamiony. V lese klince a polovnici, alebo medvede
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 16:45:47
01
V lese je viac drevárskej a poľovníckej pliagy ako auto majiteľa bufetu, ktorý raz za deň dovezie tovar.

Ale späť k téme: naoblieka sa to jak do -20, plášte 2,6+ a jazdí to po asfalte.
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 16:52:10
01
Tak ja zas viem, ako sa zmenila premavka na asfaltkach Zelezna-BK potom, co tam zacali fungovat bufety. Bufety su zlo :) Pritahuju ebikerov :rofl:
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 17:27:04
05
PetoLov pokiaľ nepriznáš, že sa vozíš na elektrospotrebiči tak toto vlákno má význam.
Pozri sa pravde do očí.
Bicykel sa pohybuje bez motora výlučne silou svalov.

Elektrospotrebič spotrebúva elektrickú energiu.
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 18:47:10
06
A zaciname nove kolecko :lol:
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 19:57:21
03
GONG
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 19:58:52
02
v tejto téme sa nové kolečko začína zvukovým signálom bzzzzzz
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 20:00:18
07
arrow_leftPetoLov napísal:
Takže podľa logiky toho vlákna sú u mňa vlastne leniví úplne všetci čo si uľahčujú šlapanie prevodmi typu 32:52 čo vyzerá ako z motorky, a ktorým je už i 12kg na bicykel veľa.

ehm... o čom to píše ten človek??? ja mu nejak nerozumiem... ja si uľahčujem šliapanie ľahším prevodom ale nie motorom !!! :finger:
ešte k tomu čo písal Jezus... pozrel som to nové video a supeľahkej e-lektričke... a aj tie komentáre... okrem spomínaného ešte riešia také veci že sa človeku rozum zastavuje...niekde inde že 3x už reklamácia kvôli motoru...za pol roka motor na cucky...prepočítavať koľko pri akej pomoci prejdu výškových...prehrievanie... budem sa opakovať ale ... : toto ich vážne baví??? totálne psycho... ja vezmem bajk a idem kam ma oči povedú...riešiť takéto kraviny fakt nemusím
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 21:26:13
02
arrow_leftComby napísal:
Na druhú stranu, keby neboli ebajky, títo ľudia by trčali v nákupných centrách alebo doma. Tak aspoň idú na vzduch. Potom míňajú prachy v bufetoch v lese a robia službu nám bajkerom, že máme otvorené bufety aj cez týždeň a v zime. Z toho, čo títo pomíňajú na wrapy, klobásy, burgre v lete a cez víkendy, si majiteľ môže dovoliť dotovať bufet cez týždeň a v zime. Napr. nie tak dávno na Bielom Kríži nad BA nebolo kde sa občerstviť cez týždeň a v zime (Včelín bol v prevádzke len sobotu a nedeľu).

To nie je zaco dakovat je to jedna katastrofa ako jazdia... ja bufet v lese nepotrebujem a ked zoberem ako sa v klude jazdilo pred 10r smer biely kriz.. bolo to uplne bez stresu. Teraz to uz je ako na hradzi pri Dunaji. Len cakat kedy sa skym clovek zrazi. Chodia zo strany na stranu, prudko zastavaju. Stoja v ceste. obiehaju na turbe barskde v neprehladnom useku... ach jaj cert nam bol dlzny tieto satanske stroje... ked neboli ebajky tak dosli akorat tak po zeleznu a uz by umreli..
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 21:43:47
17
Keď neboli ebajky tak nedošli nikam lebo sedeli doma pred bedňou alebo po kaviarňach. Jazdiť za vlastné by ich nenapadlo, takých je pár % čo prešli z bicykla na emotorky.
Tým myslím naozajstných cyklistov, nie takých čo to majú ako približovadlo.
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 21:52:55
01
arrow_leftPetoLov napísal:
No teda, 🫢...
Tak toto je asi to najzbytočnejšie vlákno čo som doteraz na internete videl. A keby bolo aspoň na nejakom inom fóre, ale tu sa všeobecne a anonymne urážajú bicyklisti medzi sebou. Uau..

Tých zbytočných vlákien je tu viac , okrem iných hlavne Politika a Vojna na (***...pridaj si štát aký chceš...***) . Témy a hlavne názory hodné Modrého koníka . Riešim si kúpu e-biku ale info a rady rozhodne nechodím naberať tu cez toto fórum.....bohužiaľ.
Zobraziť komentár 01.06.2025 - 08:27:06
05
keyboard_arrow_up